Kaç winle b3 oldun?Oyunu bırakacağım yakında. Riot sağolsun gold 5 ten bronz 3 e düştüm. Bronz ne kadar iğrenç bir yer. Her oyun afk her oyun trol, noob.
Kaç winle b3 oldun?Oyunu bırakacağım yakında. Riot sağolsun gold 5 ten bronz 3 e düştüm. Bronz ne kadar iğrenç bir yer. Her oyun afk her oyun trol, noob.
Kaç winle b3 oldun?
Hesabım ya EUW'a taşınsın ya silinsin dedim resmen sileriz kardeş sıkıntı yapma dediler![]()
![]()
Deaktif edilmesini istedim Westte oynarım bu ara
TmmdırKendi hesabım elmas küme şuan smurf kasıyorum. İsteyen ekleyebilir: iNigga
Komik değil vasat kardeşim.Belirli bi yere gelene kadar ortam rezaletül kepaze dehşetül vahşet katliamül cinayet;Yıllar önce SİLKROAD ONLİNE oynarken 4.sürümde bıkıp bıraktım buna başlayayım dedim ilerleyen zamanlarda ama çok komik geldi bıraktım.![]()
Gencler normal game atıyorum sabah aksam genelde giriyorum isteyen ekleyebilir nick aynı jiraiya06 18 üstü olursa sevinirim, birde haber verin sdn den şu diye.
Oynarız tabi sıkıntı yokBende 3 yıldır oynuyom oyunu fakat dereceli girmediğim için gümüş 2 lerde sürünüyor çar.Beraber oynayabiliriz.Veya yukarıda ki arkadaş ta katılabilir.
Dün silver oldum kurtuldum bronzluktan ahaha [emoji23] solo main
Gold' um ama hala küfürler, afk ler hiç azımsanamayacak şekilde var. Elmas 5' te bile pes edenler var![]()