İzleniyoruz ! Artık Özgür Değilsiniz !

Ne düşünüyorsunuz ?

• Bence gayet güvenli

Kullanılan: 0 0.0%
  • Gerekli tedbirlerle bir sorun yaşanıcağını sanmıyorum.

• Düzenleme ve denetleme getirilmeli

• Kullanılan toplam oy
    7

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Konunun ciddiyetinin farkına vardığımızı hiç sanmıyorum.Şuraya bir kaç video bırakıyorum.Kendi hayatınızı önemsiyorsanız lütfen izleyin.Ve yorumlarınızı paylaşın.Ne ile karşı karşıya olduğumuzun farkına varın.

Kişisel Bilgilerimiz Kimleri Zengin Ediyor?

Son düzenleyen moderatör:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Acı gerçekler malesef ..:(

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
2d75087654ae02daac4fd78c553837b0.jpg

Bunca sohbetin ardından gelen bildirim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben zaten hep bunu bilir bunu söylerim.

Adamlar bu teknolojiyi babamizin hayrina gelistirmiyorlar. Parmak izi falan bunlarin hepsi bir sekilde kayit altina aliniyordur, simdi de göz tarayicisina merak saldilar.

Bizim izlendigimiz yeni bir olay degil, coktandir mevcut olan bir sey. Kendi elimizle bütün bilgilerimizi adamlarin eline veriyoruz.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Sevgili Mahmut abinin üstünde durduğu ve asıl mesaj şuydu.Gerçek hayatta insanların odanıza girip kıyafetlerinizi karıştırmasını istemiyorsanız.Sosyal medyada da bunu paylaşmayın.Aynı şekilde sokakta adamın birisi sana bir kağıt kalem verse ve sana kişisel bilgilerini yaz dese yazmassınız.Ama gidipte internete yazarsınız.Hatta mesajlaşmak yerine yüz yüze görüşmek vs. olabildiğince uzaklaşmak daha iyi olabilir.Belki bu gün benim ne önemim vardır dersiniz.Ama yarın atıyorum loto'dan bir ikramiye kazandınız bilmem kaç milyon.Adam sizi parmağında oynatır sosyal medya bilgileriniz üzerinden.Şantajda yapar başka şeylerde.Elinizi kolunuzu bağlar.Başka bir çok örnek verilebilir.Bundan sonra kişisel bilgilerini sosyal medya hesaplarında paylaşmayın arkadaşlar.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
BigData denen olay zaten torrentten abandığınız dosyalar değil, işte bu kişisel bilgiler. Sanal dünyada mümkün olduğunca anonim kalmak iyidir arkadaşlar..

Tabi kalabilirsen!