arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim,c,c++,assembly,html,c# dillerini biliyorum.bir işletim sistemi yazmak istiyorum neler gerekli,nasıl yapacağım,8 kişilik bir ekibimiz var.:blink:
yav he he.bende işletim sistem uzmanıyım.
şu windows 8 nerden kapanıyor.onu soracaktım.
abi mantıklı şeyler yazın ya ben bile kullanmadığım halde biliyorum oturumu kapatıyorsun sonra bilgisayarı kapat var ona bas kapanır:mrgreen:
sen bu espriyi gerçek mi sandın.adam bilgisayar mühendisliği son sınıf.yazdığı dilleri bildiğini iddaa ediyor.işletim sistemi nasıl yapılır diyor.
Bende dalgasına yazdım.![]()
C dilinde printf("İşletim Sistemi");
C++ dilinde cout("İşletim Sistemi"); bunları dene..![]()
o çok zor ve zahmetli bir iş.Basic 'de bir button oluştursun.Msgbox("Merhaba dünya...")
![]()
arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim,c,c++,assembly,html,c# dillerini biliyorum.bir işletim sistemi yazmak istiyorum neler gerekli,nasıl yapacağım,8 kişilik bir ekibimiz var.:blink:
aklıma ramboberk geldi birden![]()
Nedense hep işletim sistemi nasıl yapılır gibi sorular görünce aklıma ilk o geliyor...ama ramboberk sıfırdan yapmadı. Oradan buradan aldığı kodlarla, paketlerle yaptı işletim sistemini![]()
Nedense hep işletim sistemi nasıl yapılır gibi sorular görünce aklıma ilk o geliyorHem artık koskoca tübitak bile öyle yapmıyormu artık
Bir işletim sistemi üzerine bir tema 2 tane program tamam
Adamı zamanında eleştirdiler birde azcık destek olsaydık keşke
![]()
İlk önce "boot loader nasıl yapılır?", "programlama dilleri işletim sistemine nasıl port edilir?" gibi konuları inceleyerek işe başlayabilirsiniz.arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim,c,c++,assembly,html,c# dillerini biliyorum.bir işletim sistemi yazmak istiyorum neler gerekli,nasıl yapacağım,8 kişilik bir ekibimiz var.
"Bilgisayar mühendisliği öğrencisisin, burada bunu nasıl sorarsın" gibi cevaplar yazanlar