iOS 10.3 ile iPhone'lar hızlandı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iOS 10.3 ile iPhone'lar hızlandı mı?

iOS 10.3 ile birlikte Apple'ın özel işletim sistemi dosya sistemini modern bir hale getirdi. Peki, ya performans? İşte bu konuda da güzel gelişmeler yaşandı.

:: Siz iOS 10.3 ile birlikte bir hızlanma hissettiniz mi?

Son düzenleme:

kaptan_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben güncellemeyi kuramadım. İndirdim ama yüklerken güncelleme doğrulama da hata alıyorum. Bunun nedeni ile ilgili bilgisi olan var mı ?

Farukdymz7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beta sürümleri çok kötüydü hemde çok ama şimdi gözle görülür bi hızlanma var evet

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
10.3 yükleyenler tavsiye eder misiniz yüklemeyi ben halen bekletiyorum.

Muratsoy20999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş şarj etmiyor telefon bu güncellemeyle sadece telle oynamazsan yani gezinmezsen telde doluyor sizdede oluyormu ama bunu sadece telefonla oynarken şardayken anlıyorsun normal bırakırsan doluyor

YigitBey67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum iphone 6. Güncellemeden önce ısınma problemim olmamıştı. Fakat güncelleme yaptıktan sonra film izlerken telefonun arkasında ısınma farkettim. Hızında ise gözle görülen bir fark göremedim.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
telefonu kendi özelliğinden sıfırlasam rehberim silinir mi? Sıfırlama işlemini yaptıktan sonra whatsapp uygulaması gider mi? Bunları yaptıktan sonra 10.3' e güncellesem olur mu? Yoksa hiç uğraşmayıp direk indir ve yükle mi yapayım sevgili arkadaşlar?

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
telefonu kendi özelliğinden sıfırlasam rehberim silinir mi? Sıfırlama işlemini yaptıktan sonra whatsapp uygulaması gider mi? Bunları yaptıktan sonra 10.3' e güncellesem olur mu? Yoksa hiç uğraşmayıp direk indir ve yükle mi yapayım sevgili arkadaşlar?
hocam rehberini mcbackup uygulaması ile yedek alabilirsin.rehberini mailine gönderiyor çok faydalı bir uygulama bende kullanıyorum. fotolarını zaten bilgisayara bağlayıp alabiliyorsun, geriye başka birşey kalmadı zaten :) benim tavsiyem bu şekilde yedek alıp itunes ile geri yükle yapıp yeni bir iphone olarak ayarlaman. en temiz kurulum şekli budur.

sacramentun

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
9

Telefonu sıfırlamadan önce, icloud üzerinden whatsapp ve rehber yedeğini al. Ardından itunes üzerinden temiz bir kurulum yaparsan sıkıntısız bir sürün kullanmış olursun.

Ben sıfırlamadan önce, fotoğraflarımı pc'ye kopyaladım. Rehberimi ve whatsapp'ı da Icloud'a tüm medya ve videolar ile yedekledim. Cihazı itunes'e bağlayıp, geri yükle seçeneği ile fabrika ayarlarına döndürüp, güncel sürümğ yükledim. Tüm uygulamarımı cihaza yeniden apple store'dan indirdim. Böylece temiz bir kurulum yapıp, önce ki sürümün kalıntıları olmadan, uygulamar da crush dump yaşamadan miss gibi oldu. Yağ gibi akıyor cihaz.

Ota üzerinden güncelleme yapmanı tavsiye etmem. En azından geçmiş sürümün kalıntılarıno taşımaman için rehber ve whatsapp yedeğini icloud ile alıp, itunes üzerinden temiz bir kurulum yapıp, yeni cihaz olarak tanıt daha sağlıklı bir sürüm kullanırsın

Emaccshag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
10.3 yükleyenler tavsiye eder misiniz yüklemeyi ben halen bekletiyorum.
Kesinlikle tavsiye ederim hocam. Stabil çalışıyor ve gerçekten sistem için ayrılan depolama alanı çok küçük. başka forumlarda da gördüm olumsuz yorumlar çok az onlarda telefonun durumundan dolayıdır diye düşünüyorum

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
arkadaşlar bende yükledim 10.3'ü. cihaz zaten hızlıydı şimdi daha da hızlandı. özellikle uygulamalar uçuyor şuan. yükleyecek arkadaşlara öneririm. pil hakkında birşey söyleyemem ama sanki biraz daha hızlı bitiyor gibi. pili tamamen bitirip tam şarj yaptıktan sonra pil hakkındaki görüşlerimi bildiririm. bu arada itunes üzerinden temiz kurulum yaptım.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Pil konusu 10.2.1 ile aynı maalesef değişen bir şey yok 10.3' te.

sedat44skr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yükledim 10.3 güncellemesini ama iPhone 6 da pek hız artışı fark edemedim

Metx105ncan25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
çok bir fark olucagını sanmıyorum ama pilde bir güzellik beklemeyin onun sistemle alakası uzaktan yakından yoktur.Hani belki biraz oynar ama saatlik oynama yapamazlar pilde o biraz da pilin mAH'inden kaynaklanıyor.Biraz da Büyüklüğünden

Mr.Unknown

Asistan
Reaksiyon puanı
43
pek bir artış görmedim ama en azından makine performansında bir düşüş olmadı:) bir iki sistem açığı düzeltilmiştir buda iyi bir sebep

YigitBey67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonda güncellemeden sonra batarya performansında düşüş oldu. Ayrıca hiç ısınmayan telefon internette gezinirken (wifi de dahil) ısınmaya başladı. Can sıkıcı bir durum

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Arkadaşlar benim telefonda güncellemeden sonra batarya performansında düşüş oldu. Ayrıca hiç ısınmayan telefon internette gezinirken (wifi de dahil) ısınmaya başladı. Can sıkıcı bir durum
temiz restore yapmanızı öneririm.

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Hız konusunda herhangi birşey belirtemem ama sanırım 1.5 gb - 2 gb arasında kapasite kazanımı var bende. Sanırım fazla yer kaplamıyor yeni dosya sistemi.