Öneri Vxe R1 Pro Max VS Scyrox V6

dixtuel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhabalar. aktif olarak razer cobra kullanıyorum ve tutuş rahatlığı falan çok iyi geliyor (palm grip) fakat kablosuz daha iyi bir mouse'a geçmek istiyorum. aklımda vxe r1 pro max ve scyrox v6 var. mümkünse ikisinden birini kullanmış kişilerden ama yoksada bilen kişilerin önerileri nelerdir?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,658
Aktif olarak VXE R1 Pro Max kullanıcısıyım. Öncelikle Scyrox V6'nın bir kronik sorunu falan var mı bilmiyorum, sadece teknik veriler üzerine konuşacağım. Ayrıca VXE R1 Pro Max şuan piyasada Mad R varken tercih edilebilecek bir ürün değil. Mad R ile Scyrox V6'yı karşılaştırdığım zaman özellikle sensör ve batarya farkından dolayı Scyrox daha ağır basıyor. Eğer kronik bir sorunu falan yok ise Scyrox V6 daha alınabilir bir model gibi geldi.

Ayrıca palm grip için ne R1 Pro Max, ne Mad R ne de Scyrox V6 uygun. Başka modellere bakmanızı tavsiye ederim. Eliniz eğer küçükse belki Scyrox ile rahat edersiniz ama büyükse hiç bulaşmayın.

dixtuel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aktif olarak VXE R1 Pro Max kullanıcısıyım. Öncelikle Scyrox V6'nın bir kronik sorunu falan var mı bilmiyorum, sadece teknik veriler üzerine konuşacağım. Ayrıca VXE R1 Pro Max şuan piyasada Mad R varken tercih edilebilecek bir ürün değil. Mad R ile Scyrox V6'yı karşılaştırdığım zaman özellikle sensör ve batarya farkından dolayı Scyrox daha ağır basıyor. Eğer kronik bir sorunu falan yok ise Scyrox V6 daha alınabilir bir model gibi geldi.

Ayrıca palm grip için ne R1 Pro Max, ne Mad R ne de Scyrox V6 uygun. Başka modellere bakmanızı tavsiye ederim. Eliniz eğer küçükse belki Scyrox ile rahat edersiniz ama büyükse hiç bulaşmayın.
hocam vallaha sizin dediğinizin tersini söyleyen çok fazla insan var. VXE R1 Pro Max vs Scyrox V6 vs Razer Cobra - Gaming Mouse Comparison - EloShapes boyut farkı olarak aktif kullandığım fareye göre böyle.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,658

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
ATK / VGN / VXE in mouseleri gerçekten kaliteli şuan vgn kullanıyorum g pro superlight 2 aldım çıktığındı vgn deki kaliteyi vermedi iade edemedim şuan kuzenime verdim o kullanıyo (kalitesinden şüpheniz olmasın diye bu örneği verdim)

dixtuel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ATK / VGN / VXE in mouseleri gerçekten kaliteli şuan vgn kullanıyorum g pro superlight 2 aldım çıktığındı vgn deki kaliteyi vermedi iade edemedim şuan kuzenime verdim o kullanıyo (kalitesinden şüpheniz olmasın diye bu örneği verdim)
Hocam kalitesini biliyorum. Önemli olan tutuş şekli benim için. Vxe R1 biraz daha düz bir yapıya sahip olduğu için şüpheliyim biraz rahatsız edermi veya alışırmıyım diye.
1743130894320.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz da rahat etme meselesi tabii, kimisi uygun değil diyor kimisi uygun diyor. Şahsen R1 Pro Max ve Mad R'ın palm için uygun olmadığını net olarak söyleyebilirim ama.
Hocam Scyrox V6 vs Razer Cobra - Gaming Mouse Comparison - EloShapes elimdeki mouse ile çok bir farkı yok gibi duruyor scyrox’un. Ayrıca V8 in claw ve fingertip için ve v6 nın palm için olduğu belirtilmiş. İsterseniz elimdekini nasıl tuttuğumu atayım size karar verelim. Cumartesiye kadar sipariş vermem lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aralarındaki farklar şu şekilde zaten.
1743136505120.png

Son düzenleme:

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Rahatsız olabilirsiniz hocam
ben şuan bu iki mouse u kullanıyorum aktif olarak şarjı bittikçe ötekine geçiyorum degiştirince birden rahatsız ediyor ama 1 dk sonra alışıyo elim bi tık size bağlı farklı mouseler deneeybilirsiniz teknoloji mağzalarındaç