Google Allo İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Google Allo İncelemesi

Bugün itibarıyla sunulan mesajlaşma uygulaması Google Allo incelemesi ile karşınızdayız. Bakalım Google Allo, WhatsApp ve iMessage gibi rakipleriyle başa çıkabilecek mi?

Google Allo uygulamasını beğendiniz mi?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,327
İyi de WhahSapp'tan daha fazla nesi var? hem ayrıca, Whatssap da Google'un değil miydi yahu?

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Degil facebook sahibine ait zuckerberge

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İyi de WhahSapp'tan daha fazla nesi var? hem ayrıca, Whatssap da Google'un değil miydi yahu?
Whatsapp, bu platformda en geride kalan uygulama hocam.. Turkcell'in BİP uygulaması bile toz yutturur Whatsapp'a..

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
bana kalırsa hiçbiri iyi değil güvenli diye gösteriliyor lakin nerden biliyorlar bunu bi hacker geliyor sistemi kırıyor korkuyom ifşa olucam diye:D

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Biri yeni diğerleri arkada leş bırakmış kişiler umarım anlatabilmişimdir,biraz cins bir örnek oldu ama neyse.:D

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Google Allo İncelemesi

Bugün itibarıyla sunulan mesajlaşma uygulaması Google Allo incelemesi ile karşınızdayız. Bakalım Google Allo, WhatsApp ve iMessage gibi rakipleriyle başa çıkabilecek mi?

Google Allo uygulamasını beğendiniz mi?

Beğenip beğenmediğimizi sorarken şakamı yapıyorsunuz? Uygulama henüz kullanıma sunulmamış nasıl bileceğiz beğenip beğenmediğimizi. Ön kayıt başvuruşu yapın diyor çıktığı zaman haber vereceklermiş. Yani daha kullanıma sunulmamış uygulama hakkında nasıl beğenip beğenmediğimizi yazacağız merak ediyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beğenip beğenmediğimizi sorarken şakamı yapıyorsunuz? Uygulama henüz kullanıma sunulmamış nasıl bileceğiz beğenip beğenmediğimizi. Ön kayıt başvuruşu yapın diyor çıktığı zaman haber vereceklermiş. Yani daha kullanıma sunulmamış uygulama hakkında nasıl beğenip beğenmediğimizi yazacağız merak ediyorum.

apk ile yüklüyorsun. Merakını gidermiştir umarım bu cevap..

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
apk ile yüklüyorsun. Merakını gidermiştir umarım bu cevap..

Onu sonradan gördüm ama çıktı yazınca bir çok site insan direk Google Playstore sayfasına bakıyor. Bir de apk ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Apk sayfası için antivirüs yazılımı gri renkte işaret koymakta. Bir de henüz Google Playstore da yayınlanmadığı için Türkçe destek konusunda eksikleri var sanırım.

Sonuç olarak yorumum doğru bir yorum. Sitelerin Google Markette henüz yayınlanmadığı konusunda uyarı koyması gerekir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Her önüne gelen yerden apk indirmeyeceksin tabi ki.

Screenshot_2016-09-22-17-59-45.png

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Geçmiş olsun güzel ülkem.;)

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Alışkanlıklar kolayca vazgeçilmez bu uygulama çıkar çıktığı gibi kalır

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Telegram kullanın, kullandırtın ;)

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Öncelikle hiçbir sistem güvenli değildir diye başlayayım . ;)
""""""
ABDli bilgisayar uzmanı ve eski Ulusal Güvenlik Dairesi çalışanı Edward Snowden, Google’ın yeni uygulaması Allo’nun yazılımının tehlikeli olduğunu söylüyor.
""""""

Görmüşsünüzdür mutlaka ?

Son düzenleyen moderatör:

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Öncelikle hiçbir sistem güvenli değildir diye başlayayım . ;)
""""""
ABDli bilgisayar uzmanı ve eski Ulusal Güvenlik Dairesi çalışanı Edward Snowden, Google’ın yeni uygulaması Allo’nun yazılımının tehlikeli olduğunu söylüyor.
""""""

Görmüşsünüzdür mutlaka ?

Güzel söylemiş ama zaten mevcutta bu uygulama kurulu olmasa bile o dediği çoğu şey kayıt altına alınıyor Anroid telefonlarımız da. Kullandığımız bir çok uygulama bunu yapıyor. Hatta telefonun kendi işletim sistemine gömülü bir eklenti de bunu yapıyor. Gerçi kimi üretici o eklenti bizim modellerde yok deseler de ne kadar doğru tartışılır.

Son düzenleyen moderatör:

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ben yükledim güzel uygulama fakat kimse yok wp varken niye böyle uygulama çıkıyor milyonlarca kişi wp kullanıyor bunun ne özelliğ var ki geçsinler.Google asistan güzel de ingilizce oda