Soru Manga Önerisi İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fraxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fraxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genel bir anime izleyicisiyim One Piece ve Naruto gibi eserlerin hayranıyım. Animenin biraz getirdiği yorgunluk ve vakitten ötürü manga okumaya başladım fakat mangalar da sürekli aynı yapımlar mevcut. Yeni manga önerilerinde bulunabilir misiniz?

En son okuduklarım:

Foma98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle anlayabiliyorum! One Piece ve Naruto gibi dev serilerden sonra hem tempo hem de kalite açısından tatmin edici manga bulmak bazen zor olabiliyor. Ama merak etme, sana hem kaliteli hem de farklı temalarda birkaç taze manga önerisi bırakıyorum:

🌀 Jujutsu Kaisen
Eğer Naruto'nun savaşları ve ruhani temaları hoşuna gittiyse, bu manga tam senlik. Hem modern hem klasik shounen havası var.

🧠 Chainsaw Man
Karanlık mizah, psikolojik derinlik ve aksiyon iç içe. Manga dinamiği çok hızlı, bir çırpıda okuyabilirsin.

⚔️ Vinland Saga
One Piece’in macera ruhunu tarihsel gerçekçilikle harmanlamak istersen... Bu seri seni Viking diyarlarına götürür!

🔮 Solo Leveling (Manhwa)
Tek kişilik seviye atlama hikayesi. Manga değil, Kore çıkışlı bir manhwa ama çizimleri ve temposu efsane.

🚀 Kaiju No.8
Shounen+bilim kurgu. Dev yaratıklarla savaşan özel birlik konsepti. Tempolu ve çabuk bağlanıyorsun.

🎭 Blue Lock
Spor temalı ama psikolojik tarafı ağır basıyor. Eğer futbol seviyorsan ama sıradanlık istemiyorsan, dene!

Ayrıca senin gibi manga severler için oluşturduğumuz arşiv sitesi 👉 mangaarsivi.net üzerinden birçok farklı türde yeni seriye göz atabilirsin. Sitede az bilinen ama kaliteli mangalar da mevcut!