GM 5 Plus mı Lenovo Vibe P1 mi?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
+büyük batarya
+parmak izi
+metal kasa
bence vibe p1

5 p nin tek artısı güncelleme oda bana göre bi + değil

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Sizce hangisini almalıyım

Merhaba,

Lenovo vibe p1 sundugu pil suresi ile oldukca iyi bir model. Ayria 1300 tl bandinda olmasina ragmen parmak izi sensoru gibi şık bir ozelligide mevcut. Bu arada parmak izi fena degil. Kasa malzeme kalitesi guzel. Ekran ve kamera konusunda ne iyi ne kotu. Bu ozelliklerde fiyatini karsilanayan bir yapida. Guzel bir urun. 32gg rom 3 gb ram ile gelmeside guzel detaylar. Ust seviye oyun oynamayi dusunuyorsaniz pek memnun etmeyebilir. Nihayetinde sd615 ile geldigi icin orta seviye bir performansi var.

General mobile 5 plus uruni ile ilgili cikmaz hemen kotu yorumlar yapildi falan filan ama simdilik bu yorumlara itimad etmeyin. Sdn'den incelemeleri bekleyin. Gm5plus'in tasarimi guzel. Ekrani da 2.5D ile geldigi icin şık duruyor. Bu tarz gorsel ayrintilari hos. Sd617 ile geliyor. Sd615li vibe p1'e gore cpu ve gpu cekirdekleri ayni. Yani performans benzer olur. 617 ile 615 arasinda daha cok modem katinda, usb arabirimi katinda farkliliklar var. Gm5plus type-c ve hizli sarj 3.0 teknolojileri ile geliyor. Bu arada kutu icerisinden cikan sarj adaptoru de 5v 2.5A oldugu icin hizli sarj 3.0 tadinda sarjlar yasanir. Smdilik bir karar vermeyin yayinlanacak incelemelerde gm5plus hosunuza giderse ona yonelirsiniz. Ben cihazi tasarimsal acidan, usb type-c olmasi sebebiyle, on kamerada led flash gibi hos kucuk aytintilari ile lenovo vibe p1'e gore daha hoş buldum. Kamera performansi, pil performansi, islemcinin isi durumu icin incelemeleri bekleyin.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Önemli olan beklentileriniz.
Tasarım : GM 5 Plus
Arayüz(Günlük Kullanım): GM 5 Plus
Ekran: GM 5 Plus
Batarya: Vibe P1
Oyun performansı:Hemen hemen benzer bir performans olur ama GM5 plus ben tercih edebilirim.GTA SA sıkıntısız oynatıyormuş gayet yeterli.
Kutu İçeriği:GM 5Plus(Çok efsane ve benim gördüğüm en iyi kutu içeriği kılıf var,Type-C var hemde iki kablo ve bir dönüştürücü kulaklıkları efsane ve kırmızı renkli olmaları Tolga'nın deyişiyle "seksi")
Kamera:GM 5Plus

Özetle ben olsaydım GM5 Plus alırdım. 999tl'ye bu özellikler çok çok çok çok çok çok iyi.Çok isterseniz alırsınız bir powerbank sağlam bir şey.Yine Vibe P1'den uyguna getirmiş olursunuz ve Vibe P1'e kesinlikle tercih edilebilir bir cihaz.Alın aldırın.(Kullanmadım evet kabul ediyorum ama incelemeleri gördüm özellikleri ortada fiyatı ortada.Bu telefon kaçmaz.Kötü bir özellik vs. görmedim yorum okumadım şimdiye kadar.)

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Gm 5 plus alınabilir ince ve şık bi telefon...Bataryası da 3100 yani çokta kötü değil...Ayrıca iki telefonunda incelemesi yapıldı SDN youtube kanalından izlemeni tavsiye ederim...