S
shiftdelete.net
SDN Okuru
Son düzenleme:
Apple'dan bahsetti. A5'ten sonra Samsung ve TSMC(Yanlış olabilir) bunlara ürettiriyor.@|SeYYaH| Snapdragonu da mı samsung üretiyor?
Apple'dan bahsetti. A5'ten sonra Samsung ve TSMC(Yanlış olabilir) bunlara ürettiriyor.
Doğrudur orayı kaçırdım. Onu bildiğim kadarıyla Samsung üretmiyor.Yeni nesil modellerinin yurtdışında satılanların hepsi Snapdragon işlemci bildiğim kadarıyla.
Yazılımı donanımla uygun yapmadığı sürece her şeyi kendi imal etse ne yazar. Apple sizin tabirinizle "toplama" telefon yapmasına rağmen neden donanımla yazılım uyum içinde çalışıyor o zaman? Önemli olan donanımın işletim sistemiyle uyum içinde çalışmasıdır.Samsung sürekli bir gelişim içinde olan firma... Her yeni modelinde artı birşeyler üzerine koyabiliyor. Sürekli olarak Samsungu kötüleyen arkadaşların gözardı ettiği bir husus var: Samsung diğer firmalar gibi muhtelif materyallerini oradan buradan temin edip toplama bir alet yapmıyor. Ekranından işlemcisine, kamerasından değişik donanımlarına kadar hepsini kendi bünyesinde yapabiliyor olmasıdır. En büyük rakibi olan Apple bile en önemli parçalarını Samsunga sipariş vermektedir. Gerçi bazen Sony'den kamera yahut benzer bazı materyallerini ara sıra dışarıdan temin etme yoluna gitse de aynı kalitede malzemeyi kendinisin yaptığını da unutmamak gerek. Bu özelliği ile Samsung her zaman saygıyı hak eden bir firmadır. Ekranının yıllardır hep "en iyi" seçilmesi bir torpil yahut bir kayırma olarak düşünmüyorum; aksine bunu fazlasıyla hak ettiği su götürmez bir gerçektir. Apple'ın dahi amoled ekrana yöneldiği haberini okumuştuk daha geçenlerde.
@|SeYYaH| Snapdragonu da mı samsung üretiyor?