BTK, AKK Hızını Artıracak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
BTK, AKK Hızını Artıracak!

Adil Kullanım Kotası AKK limitlerini yükseltmek isteyen BTK, kota limitlerini ilk aşamada yükseltemezse, aşım sonrası düşürülen hızın yükseltilmesi noktasında çalışmalara başladı.

Son düzenleme:

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Kötünün iyisi olur eğer olursa böyle bir şey
3mbit ile 2 kişi kullanımda sıkıntı yaşanıyor gerçekten

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
8mbps ye çıkarmaları lazım paketlerin AKK li internet hızını

Kota artsa ne yazar yağlı kazık aynı yağlı kazık.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Akk'nin kalkmayacağını turk telekom en başından beri üstü kapalı da olsa söylüyordu. Zaten tekel olduğu içinde internet kullanıcıların %70'i için akk kalkmayacaktı. Her ne kadar 5 mbps'te çok iyi olmasa da hiç yoktan iyidir diyor insan. Çünkü akk'nin kalkabileceğini söyleyen daha bir tane resmi firma yok. Buna da şükür.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Akk'nin kalkmayacağını turk telekom en başından beri üstü kapalı da olsa söylüyordu. Zaten tekel olduğu içinde internet kullanıcıların %70'i için akk kalkmayacaktı. Her ne kadar 5 mbps'te çok iyi olmasa da hiç yoktan iyidir diyor insan. Çünkü akk'nin kalkabileceğini söyleyen daha bir tane resmi firma yok. Buna da şükür.

AKK Torrentçibaşları için bir çözüm, ama Helal yoldan Hak yemeden kullananlar içinse eziyet. buda Adil oluyor(!)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Kimse bana altyapı yetersiz demesin. Bu işin hikaye kısmı. Parasını bastıran bu ülkede akksiz internette kullanıyor. Bu tamamen kullanıcıları sömürmek.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bu ülkenin artık ne kadar b**tan bir altyapısı varsa ayın başında herkes hızın dibine vuruyor altyapıya birşey olmuyor da ayın ortasında birden altyapı yeteriz kalıyor. Bunların öteki tarafta yatacak yeri yok.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
AKK Torrentçibaşları için bir çözüm, ama Helal yoldan Hak yemeden kullananlar içinse eziyet. buda Adil oluyor(!)
Ne alaka ? Ben PS4 kullanıyorum. Her bir oyun neredeyse 35-75 GB arası. her ay 1 oyun satın alsam dijital olarak kafadan kota doluyor benim. 10 oyunum rahat var şuan mesela, her hafta en az 2 güncelleme geliyor, güncelleme boyutları genelde 2-5 GB arası değişiyor. Yani sadece PS4 bile ne kadar fazla veri çekiyor. İlla Torentçilerdi yok hak yemekti filan bunları geçiniz.

Alt yapı yetersiz yalanına da inanmam. Alt yapı her halükarda yeter.

Son düzenleme:

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498

Böyle bir durum söz konusu olamaz. Satarken bana sınırsız internet diye satıyor. Ben kullanıcı olarak ister yasaklı sitelere girerim, ister parasını verip steam'den oyun indiririm, ister torrent film indiririm. Parayla içerik satın alınca onuda indirmiyormuyuz? O zaman neden altyapıya birşey olmuyor?

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Hiç yoktan iyidir. Film,video izlerken sıkıntı çıkarmaz en azından.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Böyle bir durum söz konusu olamaz. Satarken bana sınırsız internet diye satıyor. Ben kullanıcı olarak ister yasaklı sitelere girerim, ister parasını verip steam'den oyun indiririm, ister torrent film indiririm. Parayla içerik satın alınca onuda indirmiyormuyuz? O zaman neden altyapıya birşey olmuyor?

hocam şimdi düşünün türkiyedeki genç nüfus 12 milyon. yarısı bilgisayar ile ugraşmasa veya bilgisayarı olmasa 6 milyon. yarısı sadece facebook veya twitter gibi sosyal medyada dolaşıp fazla indirme yapmasa yine elde tutulur 3 milyon gibi bir rakam var. her biri AKK nin kalktıgını duyup hurraaa diye Torrent sitelerinden 50GB lik dosya indirimi yapsa ki biz türk milletiyiz yaparız. elde var 153600000000MB veya 1153600000 GB. bu veriyi Türkiyenin altyapısı kaldırabilir mi sizce ? tabiki hayır. ama bu dosyaların parası ödenmiş olsa ondan gelecek vergiler ile ülkeye ingilteredeki internet altyapısının mislini döşerler.

bu yüzden torrentçibaşlarını tutmak için bir çözüm, doğru yoldan indirme yapanlar içinse eziyet. şuan için tek yapabilecekleri AKK kotalarını arttırmak ve 3mbps AKK hızını yavaşça daha uygar ve kabul edilebilir olan 8mbps hızına çekmeleri

Son düzenleme:

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
O kadar imza kampanyası falan yapıldı galiba karşılığı çok yavaş ta olsa geliyor. Umarım vergi saçmalıklarına da aynı karşılığı verebiliriz. Vermeliyiz de..

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Akk ye üzülmüyorumda milletin akk ye bahane uydurması harbiden canımı sıkıyor yok torent yok alt yapı yetersiz yahu nesi yetersiz ? zten ortalama 8 mb paket veriyorlar onuda 4-5 mb de süründürüyorlar en azından 8 demi vermiyor bu alt yapı ? daha öncede söledim kotasız verdikleri taktirde kullanım artışı olur ve aynı oranda şirketin yurt dışına verdiği ücrette artar adamlar paralarından vaz geçmiyor bütün mesele bu .

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
266
Alkışlayalım çok büyük artış. Altyapı yetersiz demeyin bence de. Sonuçta herkeste 2-3 tb lık ssd yok. Herkes 100 mb lık paket de kullanmayacak. Ama Türkiyede Akk kalkmasına ihtimal vermiyorum.

Tcfast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam şimdi düşünün türkiyedeki genç nüfus 12 milyon. yarısı bilgisayar ile ugraşmasa veya bilgisayarı olmasa 6 milyon. yarısı sadece facebook veya twitter gibi sosyal medyada dolaşıp fazla indirme yapmasa yine elde tutulur 3 milyon gibi bir rakam var. her biri AKK nin kalktıgını duyup hurraaa diye Torrent sitelerinden 50GB lik dosya indirimi yapsa ki biz türk milletiyiz yaparız. elde var 153600000000MB veya 1153600000 GB. bu veriyi Türkiyenin altyapısı kaldırabilir mi sizce ? tabiki hayır. ama bu dosyaların parası ödenmiş olsa ondan gelecek vergiler ile ülkeye ingilteredeki internet altyapısının mislini döşerler.

bu yüzden torrentçibaşlarını tutmak için bir çözüm, doğru yoldan indirme yapanlar içinse eziyet. şuan için tek yapabilecekleri AKK kotalarını arttırmak ve 3mbps AKK hızını yavaşça daha uygar ve kabul edilebilir olan 8mbps hızına çekmeleri
yeminle aklıma bu geldi.
11998004_849342658515972_466853719_n.jpg

Tcfast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akk ye üzülmüyorumda milletin akk ye bahane uydurması harbiden canımı sıkıyor yok torent yok alt yapı yetersiz yahu nesi yetersiz ? zten ortalama 8 mb paket veriyorlar onuda 4-5 mb de süründürüyorlar en azından 8 demi vermiyor bu alt yapı ? daha öncede söledim kotasız verdikleri taktirde kullanım artışı olur ve aynı oranda şirketin yurt dışına verdiği ücrette artar adamlar paralarından vaz geçmiyor bütün mesele bu .
yorum yok.
sdasd.PNG
rwerwer.jpg

Tcfast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 Mbps internet mi ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
5 Mbps internet mi ?

Adam 3 mbps ile 4k video izlenebiliyor diyor. Bu adama mı akk'yi kaldır diyeceksin. Ayrıca bu akk ile şirketler sağlam para kaldırıyor. Açık açık akk yi kaldıramayız diyorlar. Her ne kadar şirketin müşteriye çalışması gerekse de Türkiye de müşteri şirkete çalışıyor. Bu durumda da bazı şeyleri kabul etmek zorunda kalıyoruz.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811

Ne yani parasını biz ödüyoruz. Altyapı falan bahane . Ayda 50 TL vereceğiz bir de yok ondan kısayım yok bundan kısayım . Olmaz ki . Bir şeye para veriyorsam sonuna kadar hakkını vermeli.

Tcfast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam 3 mbps ile 4k video izlenebiliyor diyor. Bu adama mı akk'yi kaldır diyeceksin. Ayrıca bu akk ile şirketler sağlam para kaldırıyor. Açık açık akk yi kaldıramayız diyorlar. Her ne kadar şirketin müşteriye çalışması gerekse de Türkiye de müşteri şirkete çalışıyor. Bu durumda da bazı şeyleri kabul etmek zorunda kalıyoruz.
Hocam Ben Sınırsız Demiyorum 50GB Kotalı İnternet Kesitiler internet yok 1 gundur 4K izletmiyor fakat 1080p izliyorum zaten yurt dışı veri üçret o kadar yüksek değil TB başı 0.15 dolar olması lazım Ayrıca btk her gun yazıyorum.
9280d5ed-f692-468f-8ff1-ece5b40d4c04.PNG

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
8mbps olmaz. Boşuna ümitlenmeyin.
Çoğu kişi zaten 8mbps internet kullanıyor. Bu sınır da 8'e çıkarsa, 8mbps paket kullananlar için AKK bir nevi kalkmış olur.. O yüzden ya tam kalkar ya da 5-6mbps üzerine çıkmaz.

jr.Enter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

afrika ve orta doğu ülkelerini saymayacak olursak eğer bu ülkede, diğerlerinden iyi olduğumuz bir alan var mı ??

internet, eğitim sektörü, sağlık sektörü, benzin fiyatları, işçi hakları (akşam 22'ye kadar açık olan avm'ler, maden işçileri, taşeron işçiler), bilinçli toplum ( yere çöp atma, park yeri yüzünden adam öldürme, trafik kazalarını azaltma, futbol takımları yüzünden adam yaralama, okullara gönderilmeyen kız çocukları vs..vs..)

uzun lafın kısası:
Deveye boynun eğri, demişler; nerem doğru ki, demiş..

bu yüzden bir çok şeye hayır demek, diyebilmek lazım !! yol yapıp, tünel kazmak yetmiyor diyecemde işin ucu siyasete kaçacak..

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
8mbps olmaz. Boşuna ümitlenmeyin.
Çoğu kişi zaten 8mbps internet kullanıyor. Bu sınır da 8'e çıkarsa, 8mbps paket kullananlar için AKK bir nevi kalkmış olur.. O yüzden ya tam kalkar ya da 5-6mbps üzerine çıkmaz.

Bari verilen hizmet biraz düzelse tamam akk vs eyvallah ama rezalet veriyorlar hani 2 gram veriyorsun onu bari stabil ver arkadaş çokmu zor .

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Öyle algı dolu başlık ki, kotayı doldurun hızınız artsın gibi olmuş.