Amd Radeon 520, Driver Güncellemesinden Sonra Amd R5 M330'a Dönüştü

Reaksiyon puanı
0
Ben bir laptop kullanıcısıyım. Amd'nin kendi sitesinden otomatik ekran kartı driver'ı güncelleme uygulamasını indirdim. Güncellemeden sonra eskiden ekran kartımda Amd Radeon 520 yazarken şimdi Amd R5 M330 yazıyor.
Ekran Alıntısı.PNG
Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu benim ekran kartı performansımda bir değişikliğe sebep olur mu?

`Deli

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Amd sevmediğim tek yanı yazılım desteği sıkıntılı 3 yazılımın yaptılarsa 2'si sorunlu

`Deli

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Etmez diye düşünüyorum

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Denemeden bilemessin oyunlara gir bi dene performans kayıbı varmı..

VODKACIKOCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Amd Radeon 520den memnunmusun oyunlarda filan sıkıntı çıkartıyomu

Reaksiyon puanı
0
Ben bir laptop kullanıcısıyım. Amd'nin kendi sitesinden otomatik ekran kartı driver'ı güncelleme uygulamasını indirdim. Güncellemeden sonra eskiden ekran kartımda Amd Radeon 520 yazarken şimdi Amd R5 M330 yazıyor.Ekli dosyayı görüntüle 46193 Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu benim ekran kartı performansımda bir değişikliğe sebep olur mu?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ben bir laptop kullanıcısıyım. Amd'nin kendi sitesinden otomatik ekran kartı driver'ı güncelleme uygulamasını indirdim. Güncellemeden sonra eskiden ekran kartımda Amd Radeon 520 yazarken şimdi Amd R5 M330 yazıyor.Ekli dosyayı görüntüle 46193 Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu benim ekran kartı performansımda bir değişikliğe sebep olur mu?
bende bu sorunla karşılaşmıştım laptopum hp idi malesef radeon 520 manuel güncelleme bulamadım otomatik güncelleyince r5 m330 oldu öncelikle program kaldırdan amd yazılımını kaldırdım daha sonra windows c den amd dosyasını sildim aygıt yöetici görüntü bağdaştırıcıdan r5 m 330 u buldum ve kaldırdım hp nin kendi sitesinden yayınlanan driverları indirdim ve kurdum geri radeon 520 ye döndü driverları kurduktan sonra cihazını yeniden başlatın

---- Mesajlar birleştirildi ----

bende bu sorunla karşılaşmıştım laptopum hp idi malesef radeon 520 manuel güncelleme bulamadım otomatik güncelleyince r5 m330 oldu öncelikle program kaldırdan amd yazılımını kaldırdım daha sonra windows c den amd dosyasını sildim aygıt yöetici görüntü bağdaştırıcıdan r5 m 330 u buldum ve kaldırdım hp nin kendi sitesinden yayınlanan driverları indirdim ve kurdum geri radeon 520 ye döndü driverları kurduktan sonra cihazını yeniden başlatın

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
0
r5 330m daha iyi ki...
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, ben sadece isminin değişmemesi gerektiğini düşündüğüm için yazdım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ünlü Çin ata sözü der ki çalışıyorsa kurcalama ...
sürücü tanımıyor siyah ekranda kalıyorsa notebook fırınlama yap emeklilik gelmiş demek.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
servise ver pcbde hata olabilir gpu çok ısınıp lehimleri bozulmuş olabilir.
geçmiş olsun.

Joxen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellenerek sonra benim AMD R5 M230 ekran kartım AMD radeon HD8500 e dönüştü o zamanlar ekran kartım sorunluydu mecburen paylaşımlı olduğu için güçsüz kartı kullanmak zorunda kaldım ama pc yi sıfırladıktan sonra düzeldi eski adina dondu guncelleme yaptim tekrardan yeni adina dondu performansini henuz test etmedim ama buyuk ihtimal performans sorunu yasanmayacaktir sadece modelin ismi değişmiş olabilir

Reaksiyon puanı
0
Güncellenerek sonra benim AMD R5 M230 ekran kartım AMD radeon HD8500 e dönüştü o zamanlar ekran kartım sorunluydu mecburen paylaşımlı olduğu için güçsüz kartı kullanmak zorunda kaldım ama pc yi sıfırladıktan sonra düzeldi eski adina dondu guncelleme yaptim tekrardan yeni adina dondu performansini henuz test etmedim ama buyuk ihtimal performans sorunu yasanmayacaktir sadece modelin ismi değişmiş olabilir
aynen performansta bir sıkıntı yaşamadım, sıfırlamama rağmen isim değişikliği olmamıştı

Son düzenleme: