Akıllı saat satışlarında son durum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Akıllı saat satışlarında son durum

Piyasada birçok akıllı saat seçeneği bulunuyor ancak iş satış kısmına geldiğinde son rakamlar ne mi gösteriyor? Apple Watch Series 2 piyasaya hareketlilik getirebilecek mi?

Peki sizin akıllı saat tercihiniz hangi yönde?

Son düzenleme:

Zipacka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
*  watch 2 i dört gözle bekledım,tayland da yasıyorum burda 21 ınde pıyasaya sunuldu,21 ı gunu ısım oldugundan gıdemedım ama ertesı gun gıttıgımde ellerınde kalmamıs,artık yenısı gelene radar beklıyecegız
ıphone 7 ye gelınce,ıphonun tum modellerını kullandım telefonum yenı olsa bıle yenısıyle herzaman degıstım,ama bu sefer nedense benı hıc ama hıc cezbetmedı belkıde suan kullandıgım 6s plus arasında valla fark goremedım,amaaa suna emınım ıphone 8 kesınlıkle alacagım ve sabırsızlıkla beklıyorum

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Gear V700 kullanıyorum. 250 TL'ye almıştım. Hayatıma çok şey katmadı. Sadece ortamlarda saatine bakabilirmiyim,ne yapabiliyo şimdi bu ? gibi sorulara tutuldum. S2 alacaktım ama onun yerine marka bir analog saat tercih ederim.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Yalnız şöyle bir mantık hatası var. Satışlar %50 düştü diyor. Bu cihazlar tablet gibiler insanlar önceki versiyonu satın almışsa hemen Yen'i çıkana geçmiyorlar. Çünkü büyük farklar yok.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Apple Watc Series 1'e sahibiyim. Bildirimler falan geliyor gün içinde yürüdüğünü sayıyor. Başka bir artısını görmedim. Ama okulda hava yaptı :)