Adını hatırlamadığım oyun

Avesequick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar küçükken oynadıgım bı oyunu bulamıyorum. oyunda bi atlı askeriz kaleler felan var kalelerden kendimize asker alıyoruz ayı iskelet yılanlar vs alıyoruz sonra haritadaki düşmanların üzerine gidip savaş yerine gelıyoruz böyle santranç gibi hamleler yapıyoruz aldıgımız adamları savaştırıyoruz.oyunda korsan gemileri gibi gemiler var sahilde onu sürebiliyoruz.adalarda persli adamlar var oyunda geçitler falan var böyle ismini bilen yazsın

kingdom of bilmem ne tarzı bi ismi vardı hatırlayamadım :D

Yazıcızade

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Oyun türü nedir MMORPG mi ? Aklıma bir oyun geldi de adını çıkaramadım bende. :)

Avesequick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır Singleplayer tarzı bi oyun

Oyundaki grafikler vs çok iyiydi böyle geçitlerden geçip başka bi haritaya gidiyodun

Haritada falan böyle ayı var mesela gidiyosun yanına gittiğinde arena açılıyo savaşıyosun 5 vs 5 askerlerinle hamleler yaparak

Tolqiu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Heroes of the Might & Magic 3" olmalı :)

Avesequick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef, Dediğin oyuna çok benziyor fakat Metin2 gibi 3d bi oyun Grafik yönündende çok kaliteli

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Bahsettiğin oyunu çok iyi biliyorum ben de oynardım hatta Blackguards'a benziyor...

serialbagbasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir tane oyun vardı zamanı dondurabiliyorduk ve yavaşlatabiliyorduk bir özellik daha vardı ama hatırlamıyorum. Aksiyon oyunuydu. Adını hatırlamam lazım sağolun şimdiden. (3 yıl geçmiş cevap gelmez ise yeni konu açacağım)

hmyilmz7

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Bir tane oyun vardı zamanı dondurabiliyorduk ve yavaşlatabiliyorduk bir özellik daha vardı ama hatırlamıyorum. Aksiyon oyunuydu. Adını hatırlamam lazım sağolun şimdiden. (3 yıl geçmiş cevap gelmez ise yeni konu açacağım)
Açık dünya oyunu mu? Yani nasıl bir tarz da? Strateji mi serbest mi....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Civilization ya da Kingdom olabilir. Veya ayı, iskelet falan yok ama Assassins Credd

serialbagbasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Açık dünya oyunu mu? Yani nasıl bir tarz da? Strateji mi serbest mi....

Civilization ya da Kingdom olabilir. Veya ayı, iskelet falan yok ama Assassins Credd
Yok AC nin serisini bitirdim o ikisi de değil. Görevler var. AC gibi açık değil ama görev alanları büyük. Zamanı yavaşlatıp aksiyonlu haraketler yapıyorduk. Oyun ortaçağ oyunu değil bu arada. (Düşmanlarımız var parkour gibi değil)

hmyilmz7

Asistan
Reaksiyon puanı
34

Yok AC nin serisini bitirdim o ikisi de değil. Görevler var. AC gibi açık değil ama görev alanları büyük. Zamanı yavaşlatıp aksiyonlu haraketler yapıyorduk. Oyun ortaçağ oyunu değil bu arada. (Düşmanlarımız var parkour gibi değil)
Zanamı yavaşlattıpımız oyun olarak Max Payne yi biliyorum