1500-2000 TL

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar, annem için telefon bakmak istiyorum üst sınır 2000 TL dedim fakat oralara kadar çıkacağımı sanmıyorum. Aklımda birkaç seçenek var sizler de yardımcı olursanız işin içinden rahatlıklar çıkarız :D Şu an kendim Xiaomi Mi Note3 kullanıyorum genel olarak memnunum birkaç şikayetim de olsa o yüzden öncelikle;

Xiaomi Mi8 Lite
Huawei P Smart (2019)
Huawei Mate20 Lite
General Mobile 9 Pro, arasında gidip geliyorum. Bunların dışında önerebileceğiniz başka telefonlar varsa onlara da göz atabilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Anneniz için gm9 pro alın fiyatına göre her şeyi iyi ve saf android indirimde kaçırmayın.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Meizu X8 öneririz.

Teyzenin pubg oynayacağını sanmıyorum pek. :D yoksa her türlü pocophone f1 veya honorplay.

Son düzenleme:

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17

veya Xiaomi Mi8 Lite almanızı öneririm.
6.5 inch biraz büyük gelebilir şu an kendisinde Lenovo Vibe P1 var onu bile kullanırken epey söyleniyor :D

Anneniz için gm9 pro alın fiyatına göre her şeyi iyi ve saf android indirimde kaçırmayın.

Teyzenin pubg oynayacağını sanmıyorum pek. :D yoksa her türlü pocophone f1 veya honorplay.

Evet stabillik yönünden seçeneklerden birisi de bu işte biraz da kamera performansı için xiaomi kafamı karıştırıyor :D

Son düzenleme:

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
6.5 inch biraz büyük gelebilir şu an kendisinde Lenovo Vibe P1 var onu bile kullanırken epey söyleniyor :D

Sen gm9pro al hocam gg'de 1500 ve aşağısına var saf android rahat kullanır, 3800mah batarya, amoled ekran, çok iyi kamera ve video var, ekran gg5 ve yağ tutmaz koruyucu var vs. eksiksiz ve biraz dandikde olsa servis hizmeti var yani bu paraya iyi paket. İşlemci konusunuda dert etme sd 660 güzel işlemci kullanıcılarda cihazın ısınmadığını belirtmişler.

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Sen gm9pro al hocam gg'de 1500 ve aşağısına var saf android rahat kullanır, 3800mah batarya, amoled ekran, çok iyi kamera ve video var, ekran gg5 ve yağ tutmaz koruyucu var vs. eksiksiz ve biraz dandikde olsa servis hizmeti var yani bu paraya iyi paket. İşlemci konusunuda dert etme sd 660 güzel işlemci kullanıcılarda cihazın ısınmadığını belirtmişler.

Xiaomi Mi Note3'de de sd660 var çok fazla oyun oynamasam da stabilliğinden memnunum o yüzden. Bugün gidip bi incelemeyi düşünüyorum çünkü daha öncesinde asla eve gm sokmayacağıma dair söz vermiştim :D

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Merhaba arkadaşlar, annem için telefon bakmak istiyorum üst sınır 2000 TL dedim fakat oralara kadar çıkacağımı sanmıyorum. Aklımda birkaç seçenek var sizler de yardımcı olursanız işin içinden rahatlıklar çıkarız :D Şu an kendim Xiaomi Mi Note3 kullanıyorum genel olarak memnunum birkaç şikayetim de olsa o yüzden öncelikle;

Xiaomi Mi8 Lite
Huawei P Smart (2019)
Huawei Mate20 Lite
General Mobile 9 Pro, arasında gidip geliyorum. Bunların dışında önerebileceğiniz başka telefonlar varsa onlara da göz atabilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Gm9 pro şu an iyi fiyata satılıyor. Özellikleri fiyatına göre çok iyi.

Mi8 lite ta gm9 proya çok iyi bir alternatif. Ama garantisi şöyle böyle. O kısımda dikkatli ol :)

Mate 20 lite’ta gayet güzel bir cihaz.

Bana sorarsan üçü de seni üzmez

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Gm9 pro şu an iyi fiyata satılıyor. Özellikleri fiyatına göre çok iyi.

Mi8 lite ta gm9 proya çok iyi bir alternatif. Ama garantisi şöyle böyle. O kısımda dikkatli ol :)

Mate 20 lite’ta gayet güzel bir cihaz.

Bana sorarsan üçü de seni üzmez

Önceliğim kamera ve batarya olarak düşünürsek hangisini önerirsin?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Önceliğim kamera ve batarya olarak düşünürsek hangisini önerirsin?
O zaman gm9 pro ikisine fark atar.

Kamerası hepsine gayet iyi ama gm9 pro bir tık mi8 lite’tan önde. Birde videoda 4k çekebiliyor. Mi8 lite ta bunu da yapabiliyor ama Mate 20 lite bunu yapamıyor.

Bataryada ise zaten gm9 pro kağıt üstünde bile mi8 lite ve Mate 20 lite’tan daha iyi.

Ama ekranı mi8 lite ve Mate 20 lite gibi lcd değil,amoled. Yani arkaplanları falan siyah renk yaparsan ve gece/karanlık modunu açarsan çok daha uzun batarya ömrü görürsün.

Nedeni ise amoledler siyah renkte herhangi bir ışık kullanmadığından çok daha az enerji harcıyorlar.

Reaksiyon puanı
143
Şu an ailemden birine telefon alacak olsam GM9Pro tercih ederdim. Servisleri yerden yere vurmayın arkadaşlar. Bu aralar Apple servisleride çok iyi durumda değil. Forumda sürekli sıvı teması ve yetkisiz müdahale diye iade edilen cihazlar var. En kötü THH var.

Dipnot Şahsıma: Xiaomi Poco Vs Mi8 arasında kalırdım. :D

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Nefret ettiğim gm den memnun olanlar varmış bir bakın gm 9pro

Bence meizu note 8 veya redmi note 6pro 1500tl

Son düzenleme:

Melih B.

Asistan
Reaksiyon puanı
85
İyi de yazılan cihazların alayı büyük ekranlı arkadaşlar, 6 inç olanlarda bile çerçeve büyük. Yani onlarda oluyo 6,2 - 6,3 doğal olarak. Küçük cihaz da pek kalmadı bir furyadır gidiyor bakalım.

İPHONE UĞUR BJK

Profesör
Reaksiyon puanı
296
kimse küçük ekrana ilgi göstermiyor bir tek iphone da var 4.7 inç onunda fiyat yüksek

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
kimse küçük ekrana ilgi göstermiyor bir tek iphone da var 4.7 inç onunda fiyat yüksek
Yok ya...Google pixel,huawei p10,mi6 ve sony xz compact serisi de var da bazılarını Türkiye’de bulmak zor.

Birde S10e 2018-2019 amirallerine göre gayet kompakt gibi gözüküyor(ama pahalı)