1200 TL ye kadar alınabilecek akıllı telefonlar

kbrgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 1200 TL bütçem var. Genelde ufak tefek oyunlar, video izlemek, internette dolaşmak ve çeşitli programları kaldırabilecek, birazda şarjı uzun giden bir tel lazım. Samsung kullanıcısıyım ama mümkün olduğunca Samsung kullanmak istemiyorum. LG G2 demeyin, şebekeden görüntülü konuşma yokmuş. Başka tavsiye edebileceğiniz tel var mı?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Şebekede görüntülü konuşma istiyorsan mecbur Samsung alacaksın bildiğim kadarıyla başka destekleyen marka yok

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Huawei ascend g7 ve ya meizu mx4 düsünebilirsin.

Bende discovery var 3g üzerinden goruntulu konusulabiliyor. Eger sebeke üzerinden kastınız buysa. Bir cok markada mevcut bu

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung ,gmd ve bazi cin markalarinda var diger telefonlarda yok

kbrgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Huawei ascend g7 ve ya meizu mx4 düsünebilirsin.

Bende discovery var 3g üzerinden goruntulu konusulabiliyor. Eger sebeke üzerinden kastınız buysa. Bir cok markada mevcut bu

Meizu mx4 Türkiye'de satışı var mı peki? Telefon özellik olarak çok iyi ama görüntü olarak sanki çakma iphone gibi duruyor:)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Nexus 5 der susarım arkadaşlar çünkü o fiyata en iyisi o saf android bir de

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3G'yi açıp Skype üzerinden konuşabilirsin. O ''şebeke üzerinden görüntülü konuşma'' takıntınısını hiç anlamış değilim. Sanki tek o özellikle görüntülü görüşülüyor. İkisi farklı olsada aynı şeyi yapıyor... Birde biri daha çok internetti tüketiyor biri daha az diye birşey de söz konusu değil.

kbrgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
3G'yi açıp Skype üzerinden konuşabilirsin. O ''şebeke üzerinden görüntülü konuşma'' takıntınısını hiç anlamış değilim. Sanki tek o özellikle görüntülü görüşülüyor. İkisi farklı olsada aynı şeyi yapıyor... Birde biri daha çok internetti tüketiyor biri daha az diye birşey de söz konusu değil.

Öyle tabi ama şimdiki telefonumun hafızasını o kadar çok tüketiyor ki uygulamalar alacağım telde de ihtiyaç duymayayım skype a istiyorum. ne kadar yer kaplayacak diyebilirsiniz ama yine de olmasa iyi olur:)

kbrgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence skype daha kullanisli :D gerekirse yazışırsın gerekirse sesli ve ya goruntulu konusursun. Arkadaslarla oyundayken aciyoruz hos oluyor. Severim skype

Neyse onu geçtim de telefona karar veremedim ya bu fiyat aralığında iyi bir şey bulamayacağım galiba:(

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Goruntulu gorusme sorun degilse g2 az daha para koyarim dersen xperia z2

kbrgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
z2 yi beğendim aslında. eğer o aralıkta bişeyler bakarsam sizce g3 nasıl olur karşılaştırırsak?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
z2 de g3 de önermem bence 2. el temiz telefon düşürmeye bakın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
temiz note 3 bulursun o paraya hem görüntülü görüşme de var büyük ekran falan kral telefon

kbrgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Lg G2 de karar kıldım:) 5-6 gün oldu alalı, şimdilik memnunum bakalım. :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg G2 de karar kıldım:) 5-6 gün oldu alalı, şimdilik memnunum bakalım. :yes:

Kardes hevesini kırmak istemem ama ben anneme verdim g2 yi suan gm discovery kullaniyorum sana sunu soyliyim gmd nin kamrası 8 mgpixel olmasina ragmen g2 den daha iyi cekiyor ( gece cekiminden bahsediyorum) ama gunduzde basa bas gider simdi diyebilorsinizki hadi lan ordan discoverynin kamerasiymis cidden bak sende zaten gm discovery kullaniyormussun gece acın ikisininde flaslarını aynanfa video cek ben karsilastirdim gmd acik ara onde ama yinede hayirli olsun

Bende telim olan gmd yi degistirmeyi dusunuyorum miuzi mx4(999tl) ve asus zen fone 2( 1300tl)arasında kaldım birisinin kamerası asus sensor birisininde rami 4 gb kafam karıstı gercekten

Oxygen2378

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler en fazla 1200tlye telefon önerirmisiniz g2 olmasın bide samsung istemiyorum şimdiden saaolun