Meral Sancak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bende bir sorun var yamayla ilgili bilmiyorum ama oyuna girip yazı yazma ile alakalı her hangi bir yere bir şey yazarken (ı, i, ğ, g, backspace) ya bu tuşlardan yada direkt yazı yazmaya çalışırken bir anda klavye kitleniyor ilk başta oyunda sadece kitleniyor sandım esc ekranını kapamadan fare ile masaüstüne dön diyerek çıktım ama hala devam ediyordu fn tuşları ile klavye ışığını bile kapatamıyorum güç tuşuna basılı tutunca normalde 2-3 saniye sürer kapanması ama bu olay olunca 6-7 saniye sürüyor kapanıyor açılırken bios menüsü geliyor restart atma ilgili bir şey enter basıp restart atıyorum sonra düzeliyor normalde senaryo böyle oluyordu bu yüzden isim değiştirme yapmıyordum öyle oynuyordum sorun yoktu ama bugün ilk kez oyuna girerken oldu alt tab yaptım bir şeye baktım sonra oyuna döndüm bir baktım klavye yine kitlenmiş sorun oyundan mı bilgisayardan mı windowsdan mı yoksa yamadan mı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Noktalama işaretlerine hiç dikkat etmedim kusura bakmayın.
Bu arada 2018'den beri bu yamayı güncellemen çok takdir edilesi bir şey sen olmasan oyunu belki oynamazdım bile çok teşekkürler.
Noktalama işaretlerine hiç dikkat etmedim kusura bakmayın.
Bu arada 2018'den beri bu yamayı güncellemen çok takdir edilesi bir şey sen olmasan oyunu belki oynamazdım bile çok teşekkürler.
Son düzenleme: