Soru Hayatta yapmayı en sevdiğiniz şeyler nelerdir ?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,142
Evet bu başlıkta Hayatınızda yapmayı sevdiğiniz şeyleri soruyoruz…

Benim

1-) Araba sürmek 🚙

2 -) Yüzmek 🏊‍♀️

3 -) Mangal 🍗 (bunun için yazlığımdan kışlığıma köy evime kadar barbekü yaptırdım 🤣🤣)

4 -) İnşaat 🏗️

Peki sizler neler yapmayı seviyorsunuz ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,581
Araba sürdüm bıktım,
Spor yaptım bıktım,
Ev tamiriyle uğraştım bıktım,
Yemek yemekten bile bıktım ama bir şeyi hep severek yapıcam.

Bilgisayar kasası modlamak. Yanlız başına sessizlikte düşümcemde 3d programı çalıştırıp kasanın geleceği durumunu gözünün önünden geçirmek.

Bazen saatlerce kasanın yüzüne boş boş bakmışlığım var.

Geçenlerde Porsche Modlayan Japon vardıya kenara çekilip 2 saat arabaya bakıp sonra gelip 1 çekic vuruyordu arabaya. Onun Bilgisayarcı versiyonuyum ben.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,844
Saçma sapan şeyleri merak edip araştırmaya bayılıyorum. Geçenlerde eski Fransızların neden peruk taktığını araştırdım. Meğer 14. Louie denen bir eleman kelleşmeye başlayınca peruk takmış, millet de moda diye peşine takılmış. Özellikle hakimler, tarafsız görünmek ve statüyü vurgulamak amacıyla kullanmışlar.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,142
Saçma sapan şeyleri merak edip araştırmaya bayılıyorum. Geçenlerde eski Fransızların neden peruk taktığını araştırdım. Meğer 14. Louie denen bir eleman kelleşmeye başlayınca peruk takmış, millet de moda diye peşine takılmış. Özellikle hakimler, tarafsız görünmek ve statüyü vurgulamak amacıyla kullanmışlar.
Akşam akşam beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün 🤣🤣🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar yorgunum ki başlığı en çok hata yapmayı sevdiğiniz şeyler diye okudum. :confused:
İyi dinlenmeler ☺️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araba sürdüm bıktım,
Spor yaptım bıktım,
Ev tamiriyle uğraştım bıktım,
Yemek yemekten bile bıktım ama bir şeyi hep severek yapıcam.

Bilgisayar kasası modlamak. Yanlız başına sessizlikte düşümcemde 3d programı çalıştırıp kasanın geleceği durumunu gözünün önünden geçirmek.

Bazen saatlerce kasanın yüzüne boş boş bakmışlığım var.

Geçenlerde Porsche Modlayan Japon vardıya kenara çekilip 2 saat arabaya bakıp sonra gelip 1 çekic vuruyordu arabaya. Onun Bilgisayarcı versiyonuyum ben.
😀😀😀 onlarda moda oldu bayağı da tutuldular

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,581
Perük takınca hakim tarafsız mı görünüyor? Ahahahshshgshsgsgs

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,581
Elin Fransızı öyle düşünmüş abi ne yapayım ben 🤪
O zaman Tehlikeli Kel adam neden parük takmıyor?
İyi bişey olsa takardı, yoksa o kadar kız onun yüzüne bile bakmazdı. Adam kel bile olsa kızlar beğeniyorlar yaaaaaa bu nasıl iş?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,844
S.O.S’in açılımı da “Save Our Souls” (Ruhlarımızı Kurtarın) anlamına gelir. Ek bilgi geçeyim sizlere. ;)