Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımBen Yeni Bir Apu Laptop Aldım Windows Kurduktan Sonra Ne Yapmalıyım?
Çalışıyorsa kurcalama. Bios güncellemekle pek bir şey elde edemezsin.
Bios güncellemesi sadece bu durumlarda yapılır
1- İşlemcinin anakarta uyuşmazlık sorunu. Uyuşmayan işlemciyi takmadan önce yapılması gerekli.
2- Ram uyuşmazlık sorunu buda aynı işlemci gibi
3- SSD Yada HDD görmeme sorunları, Olurda Yeni model ürün taktığında Pc hiç görmeyebilir
4- Driver kuramama sorunları. Bi defasında laptopta İntel Onboard gpu driver bulamıyordum, otomatik arama yaparkende kurulamıyordu. Bios güncelledikten sonra aynı işlem otomatik arama yaptığımda Driver buldu ve kurulumu yaptım.
Çalışıyorsa kurcalama. Bios güncellemekle pek bir şey elde edemezsin.
Bios güncellemesi sadece bu durumlarda yapılır
1- İşlemcinin anakarta uyuşmazlık sorunu. Uyuşmayan işlemciyi takmadan önce yapılması gerekli.
2- Ram uyuşmazlık sorunu buda aynı işlemci gibi
3- SSD Yada HDD görmeme sorunları, Olurda Yeni model ürün taktığında Pc hiç görmeyebilir
4- Driver kuramama sorunları. Bi defasında laptopta İntel Onboard gpu driver bulamıyordum, otomatik arama yaparkende kurulamıyordu. Bios güncelledikten sonra aynı işlem otomatik arama yaptığımda Driver buldu ve kurulumu yaptım.