Siri Neden Eskisi Kadar Konuşkan Değil?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Airbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Selamlar,

iPhone almadan önce videolardan gördüğüm kadarıyla Siri'nin bu tarz ufak ama güzel tepkileri vardı. Aldığımda cihazım son sürüm IOS yüklüydü (15.1 olması lazım) bu tarz konuşmaları dediğimde Anladığımdan emin değilim şeklinde tepki veriyor. Benim sirim mi içine kapanık yoksa Apple bu tarz konuşma özelliklerini kaldırdı mı?

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Selamlar,

iPhone almadan önce videolardan gördüğüm kadarıyla Siri'nin bu tarz ufak ama güzel tepkileri vardı. Aldığımda cihazım son sürüm IOS yüklüydü (15.1 olması lazım) bu tarz konuşmaları dediğimde Anladığımdan emin değilim şeklinde tepki veriyor. Benim sirim mi içine kapanık yoksa Apple bu tarz konuşma özelliklerini kaldırdı mı?
Hocam Apple yeni güncellemelerle Siriyi en iyi yardımcı asistan haline getirdi yani boşboğazlığını kaldırdı ???

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Olması gerektiği düzene geldi. Önceden çok gereksiz uzun uzun konuşuyordu şimdi ne istiyorsan hızlıca halletmeni sağlıyor. Zamanında Siriye hakaret edince küsüp istediğin işlemleri bile yapmıyordu. Siriden özür dilemen gerekiyordu. :D
Vay be tam bir sevgili tribi. Kız bitti Gelde telefonun tribini çek ???

AVG Brave

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Selamlar,

Canı sıkılmış, konuşmak istemiyor ?
Artık susuyor, küfredip imana getirin ?

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Ya gereksiz ama arada güzel detaylardı, mesela Bu Alexa olayı gibi bir takım şeyler kalabilirdi onun dışında işlemleri hızlı halletmesi daha iyi sadece merak ettim :D