ZyXEL NBG 416N Ne yapabilirim?

fzlcnysr

Asistan
Reaksiyon puanı
75
ZyXEL NBG 416N
Elimde bu modemden bulunuyor daha kutusunda, hiç kullanmadım ve bu modem olaylarından hiç anlamam ne yapabileceğimi bilmiyorum. Ne yapılır yardımcı olabilir misiniz? Şu an kullandığım modemde türk telekomun modemi.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Şu an ki kullandığın arızalı mı, çalışmıyor mu?

fzlcnysr

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Şu an ki kullandığın arızalı mı, çalışmıyor mu?
Çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok. Sanırım Zyxel modem olarak kullanılmıyor router denen şey olarak kullanılıyormuş öyle diyorlar videolarda :)

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok. Sanırım Zyxel modem olarak kullanılmıyor router denen şey olarak kullanılıyormuş öyle diyorlar videolarda :)
Tamam o zaman kablosuz ağı yükseltmek içinmiş, modem yazınca o bakımdan sordum. İşe yarar bence deneyin.

dipsit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
ZyXEL NBG 416N
Elimde bu modemden bulunuyor daha kutusunda, hiç kullanmadım ve bu modem olaylarından hiç anlamam ne yapabileceğimi bilmiyorum. Ne yapılır yardımcı olabilir misiniz? Şu an kullandığım modemde türk telekomun modemi.
Söylediğiniz model alan genişletici yani evinizin bir kısmında internet sinyali zayıfsa bu cihazı orta noktaya koyup internet in zayıf olduğu noktaya daha güçlü sinyal gönderir. Kurulumu böyledir

Fatih_10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
ZyXEL NBG 416N

bu cihazı modem olarak kullanamazsın , acces poınt yada router özelliğini kullanabilirsin yani bir modemin varsa onun sinyalini güçlendirmek için yada herhangi bir noktaya modemden kablo çekersin onu kablosuz yapmak için kullanabilirsin.