Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ligle alakası yok. adam para bastığı için pistolle tek atabiliyor. benim keskin nişancı tüfeğim bile daha az hasar veriyor. cs go 24 TL iken oynadım maalesef. en sonunda kırdım bilgisayarı
Zula pay to win bir oyun kabul ama oara yatırmadan kendi hakkınızla bir yere gelbiliyorsunuz ben oynuyorum şahsen ve hiç para yatırmadım para gelişiyorsunuz bir terden sonra tabi karşınıza yine para basanlar geliyor ama siz para basmadan ilerleyince yaklaşıyorsunuz mesela oyunda silaha artı basma var mpt-76 ya örn veriyim baya para basan biri +6 olarak kullanırken ben +4 kullanıyorum eğer siz iyi fps oyunu oynuyordanız emek karşılığı alırsınız kesinlikle zulayı savunmuyorum linçlemeyin cs oynuyorsan kalabilirsn ama orada çok hile var reyiz lig sistemi dediğinde şu acemi bronz gümüş altın zümrüt diye gidiyor rütbe yani sen acemiykrn karşına acemi gelir çok uzattım be