ZULA Hesap Hakkında

Celal çakır

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Zula da hesap dizeceğim nasıl dizerin za yı nerden alırım ne kadar alırım ne alırım detaylı liste yapacak varmıdır acaba bilgisizim çok güzel oyunmuş

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
O çöp oyuna para harcanmaz vaktinide harcama hile dolu oyun.

Sayset

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Gercekten p2w olan bir oyuna para mi yukleyeceksin git bali black squad falan oyna yani gerçekten

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Bir zamanlar Combat Arms vardı, oyun parası ile daha iyi silahlar alabiliyorduk, elite moderator, super moderator falan vardı eğer oda sahibiysen oylamaya sunmadan direkt oyuncu atabiliyordun kalan oyuncular da verdiğin kararı oylayıp sana bir kaç dakikalık oyuncu atamama cezası falan verebiliyordu, para harcayanlar premium sunucularda oynayıp daha hızlı seviye atlayabiliyordu ve eğer bilgisayarında bir program virüs olarak algılanırsa sunucu otomatik olarak seni banlıyordu, eşyalar süreli olarak satın alınıyordu, yetkililer sunucu banlarıyla ilgilenmiyordu bile. Büyüdük aklımız başımıza geldi onlar da para kaldıramayınca oyunu sattılar, yeni firma p2w işini kaldırıp herkese kalıcı ileri seviye eşyalar hediye etmişler millet arada girip takılıyor da eski tadı yok. Ama oyun parası konusunda firmadan sonra en çok ekmeği ben yemiştim, wix üzerinden combat arms nx hilesi diye site açıp milletin hesabını alıyordum sonra gerçek parayla alınmayan oyun parası ile kendi hesabıma hediye gönderiyordum, çok sürmedi benim hesabımı da soydular soyan kişi ise bana her gün kardeşlikten bahseden bi arkadaşımdı :))

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Oynayacak oyunda kalmadı bu devirde alayı hile dolu hile olmasa bile p2w oluyor.

Celal çakır

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Ya oyun hakkında eleştiri yapmayın ben size ne diyom siz bana ne diyorsunuz zevkli oyun ne olursa olsun