Zula da Oyunda donma sorunu

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Alagası yok kardeşimin gtx 750 lili sisteminde rahat 150 fps yüksek ayarlarda alıyor
Hocam başka seçenek yok ki bu arkadaş bir şeyi yanlış yapıyor da bize söylemiyor yoksa düşük fps almamalı

maxpayne45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim iki seçenek var birincisi ya bir şekilde bilgisayarında virüs yada crack kullanıyorsun bazı uygulamaları bize söylemiyorsun ya da zula güncelleme getirdiği zaman optimizasyonun içine etti
Bilgisayarla ilgili cok net bilgi sahibi değilim virüs olamaz dün format atıldı ve sadce zula valorant ve cs go yüklendi birde logitech ve ekran kartı driverları onlarda kendi sitelerinden

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Bilgisayarla ilgili cok net bilgi sahibi değilim virüs olamaz dün format atıldı ve sadce zula valorant ve cs go yüklendi birde logitech ve ekran kartı driverları onlarda kendi sitelerinden
Bunun çözümü yok o zaman parçalara da baksana arızalanmış ta olabilir

maxpayne45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam başka seçenek yok ki bu arkadaş bir şeyi yanlış yapıyor da bize söylemiyor yoksa düşük fps almamalı
Yanlış yapıyor olablrm ama neyi olduğunu bilmyorm düşük fps alıyorum demedm ki zaten yüksek alıyorm baya

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Siz bide kendiniz driver kurunuz ddu silip driverları kendiniz kurun

maxpayne45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Siz bide kendiniz driver kurunuz ddu silip driverları kendiniz kurun
Tabi yapayım ama valorant ta ve csgoda aynı sorunu yaşamadım bugun pubg lite kurcam ondada yaşamazsam oyun la ilgili zulaya destek olrk yazcm bakalm

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Tabi yapayım ama valorant ta ve csgoda aynı sorunu yaşamadım bugun pubg lite kurcam ondada yaşamazsam oyun la ilgili zulaya destek olrk yazcm bakalm
Bence pubg litre kurmayın 29 nisanda kalkıyor lite

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,672
Vsync acınca azalma oluyor zaten otomatik kendisi 144 sabitliyo ama sorunumu çözmüyor azalıyor birz
bir video tarzı bir şey paylaşabilir misiniz? ben sorununuzu tam olarak anlamadım yani fps 144 ten 30 a filan mı düşüyor yoksa monitör ile mi alakalı?

maxpayne45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bir video tarzı bir şey paylaşabilir misiniz? ben sorununuzu tam olarak anlamadım yani fps 144 ten 30 a filan mı düşüyor yoksa monitör ile mi alakalı?
Fps de düşme olmuyor oyun ayarlarından 200 seçiyorum 300 e sabitliyor düşme yok mönitörüm ü başka kasaya bağladım onda yapmadı videoyu atcam brzdn

maxpayne45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Fps de düşme olmuyor oyun ayarlarından 200 seçiyorum 300 e sabitliyor düşme yok mönitörüm ü başka kasaya bağladım onda yapmadı videoyu atcam brzdn
Mesaj otomatik birleştirildi:

zulada oynarken video atsana bi

Video cok büyük dedi ama gelf

Son düzenleme: