Zotac gtx550ti

devler12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ZOTAC GTX550Tİ Ekran kartı aldım 180 TL 'ye iyi mi ettim kötümü ettim bir sormak istiyorum bilenlere merak ettiğim bir kaç husus var.
Benim psu 300 W bu ekran kartını çalıştırır mı kasada büyük sayılmaz.Ne gibi sorunlar yasarım at almadan ahırlık mı kurdum yoksa yeni PC ye ekran kartından başlıyarak.Birde 2 gb Ram var 4 e çıkartcam onu 4 yapana kadarda 2 yle iyi iş görür mü size göre ? Full ultra takılmasamda olur.
En önemli sorum lütfen bun özellikle cevap istioyurm :
Eğer olurda güç kaynağım yetersiz olursa ekran kartına veya PC ye birşey olur mu kısa devre felan bir zarar görürmü donanım ekran kartının kendisi felan ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ekran karti icin en az 400W tavsiye ediliyor. Güc kaynaginda önemli olan sadece Watt degil, 12V hattinda kac amper bulundurduguda önemli. Simdi ilk olarak sende hangi güc kaynagi var? Markasi ve modeli lazim. Ucuz güc kaynaklari 300W der ama 250W'a anca cikar. Yetersiz olursa kisa devre olmaz, en kötü ihtimal pc acilmaz. Sana tavsiyem iyi bir güc kaynagi al 450W'luk. Bequiet, Cougar, Seasonic, Corsair, Coolermaster, Thermaltake gibi marka ve güvenilir olanlardan. FSB, Frisby gibi dandik modellerden uzak dur.