Batuhan Asi
Asistan
Merhaba arkadaşlar ,abiler yaşım 16 ve bu aralar çektiğim büyük bi sıkıntı var. Geçen sene lise tercihi yaptığımda hiç bir liseye yerleşememiştim,açığa alınmıştım. Açığa alındığımı öğrenince en yakınımdaki liseye tercih yapmak zorunda kaldım.O lisede evden baktığım dağın üzerindeydi.Oraya ilk gittiğimde ağlamaya başladım, ortamı,bulunduğu yer ,sessizliği psikolojimi alt üst etti. Ortamıda full bu kekolarla,p*çlerle dolu. Direk ailemi aradım ve gelip beni almalarını istedim.Geldiler nakil işlemi ile tekrar uğraştılar ama maalesef olmadı. Açıköğretime geçmek istedim çünkü artık orası bana resmen cehennem gibi geliyordu.Ailemde olmaz felan dedi ağlayıp ağlayıp durdum 4-5 günden sonra gitmemeye karar verdik ve sınıfta kaldım.Bu yılda aynı okuldayım ve neredeyse tüm okullarda kontenjan yok.Bu sene daha fazla kontenjan olur diye düşünmüştük.Yine aynı durumdayım,iştahım yok ve aşırı uykum geliyor ağlamaktan..Açığa gönderelim diyorlar ama illaha sanayiye göndericez seni diyolar.Ben evde ders çalışıp liseyi geçmek ve aynı zamanda üniversiteye hazırlanmak istiyorum.Sanayiyi bırakın başka yerde çalışayım diyorum,yok illaha sanayi olcak diyorlar..
Akıl verin ,yoksa kendime zarar vericem artık,dayanamıyorum ..
Akıl verin ,yoksa kendime zarar vericem artık,dayanamıyorum ..