ZombiRock ta yeni patch geliyomuş ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan horus702
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

horus702

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar , forumun yeni üyesiyim de bakıyorum heryere bulamadım ZombiRock ın yeni patch iyle ilgili bilgisi olan var mı acaba ?

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birakın bu boş işleri oyunmuş filanmış onun yerine kitap vs kendinize yaralı şeyler yapsanız böyle şeyler zaman kaybı

horus702

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bunları yapıp aynı zamanda oyun oynuyabilmekte mümkün tabiki olay birazda kapasite meselesi

Barcelona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar , forumun yeni üyesiyim de bakıyorum heryere bulamadım ZombiRock ın yeni patch iyle ilgili bilgisi olan var mı acaba ?

Merhabalar, ZombiRock'ın yeni patch'i an itibarı ile başladı. Bende onu bekliyodum, o kadar güzel yenilikler geliyo ki dün canlı yayında OG_Rano bizlere tüm her şeyini anlattı yamanın. Yeni harita Çatı Katı, tüm ürünler Altınla satılıyo flan daha bir çok özellik. Şimdi başladı yamaları işte 1 kaç saate bitermiş. Bende heycanla onu bekliyorum ilk derse gitmedim :D

insertinto92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, ZombiRock'ın yeni patch'i an itibarı ile başladı. Bende onu bekliyodum, o kadar güzel yenilikler geliyo ki dün canlı yayında OG_Rano bizlere tüm her şeyini anlattı yamanın. Yeni harita Çatı Katı, tüm ürünler Altınla satılıyo flan daha bir çok özellik. Şimdi başladı yamaları işte 1 kaç saate bitermiş. Bende heycanla onu bekliyorum ilk derse gitmedim :D

Aynen :D
abi süper oldu yamayla sabahtan beri oynuyorum çıkamadım bi türlü :D oynuyorum altın biriktirip üstümü diziyorum bir ton item var.
nakitle altın da satın alabiliyoruz ben nakit çekmeyi düşünüyorum altın içni...

kingslayer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben nakit çekicem oyunda süper itemler var süresiz alıcam nakitle. Gamesultan'dan çekmeyi düşünüyorum.
Bir de JoyPara'yı ZombiRock Nakite çevirirken 10 bin joypara direk 10 bin nakit ediyormuş süper bişey bu. ben diğer oyunlarda görmedim böyle bişey. Herşey altınla alınabiliyo mükemmel bir oyun.

Barcelona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bahsettiğin şey doğru free to play denilen bir çok oyunda para konuşur ama ZombiRock öyle değil. Hakikaten bedavaya da oynarsın keyfini alırsın. Para yatırarak da alabilirsin üstelik bahsettiğimiz rakamlar örnek değil gerçekten 10 bin joypara oyun içerisinde 10 bin nakit ediyor şaka gibi ama gerçek. o da zaten 10 lira falan eder ki kampanya veya fırsatlardan yararlanarak karlı çıkabilirsiniz... Valla ZombiRock son yamadan sonra delirdi delirdi kim ne derse desin ;)

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaş reklam yaptığınız bas baya belli bari milleti kandıracaksanız 100+ mesaj kasın birde avatar koyun bu ne ya.