Zokora: Emre ırkçılık yaptı

emrebilge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zokora: Emre ırkçılık yaptı
Trabzonsporlu Zokora, karşılaşmanın ardından gündeme oturacak bir açıklama yaptı. Fildişi Sahilili oyuncu, "Emre Belözoğlu bana 'Pis zenci' diye hakaret etti. Bunu kabullenemiyorum" dedi
15/04/12 21:43
734362_detay.jpg

• zarf.gif

Maçın ilk yarısında Emre Belözoğlu ile gerginlik yaşayan Didier Zokora, Fenerbahçeli oyuncunun kendisine "ırkçı" söylemlerde bulunduğunu söyledi.
Zokora şunları söyledi: "Emre bana 'Pis zenci' diye hakaret etti. Bu gerçekten utanç verici bir şey. Yobo ve Sow ile aynı takımda oynayan bir kişinin böyle konuşması kabul edilemez. Tenimizin rengi ne olursa olsun, hepimiz bu işten para kazanıyoruz. Rakibinize onun ten rengi üzerinden hakaret edemezsiniz. FIFA, UEFA ve medyanın ırkçılığa karşı kampanyaları var. Başıma gelen bu olayın ırkçılığa karşı kampanyalara örnek olacağını düşünüyorum. Hayatımda ilk kez başıma geldi. Kabullenemiyorum."

YOBO İLE DE GERGİNLİK YAŞAMIŞTI
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, İngiltere'nin Newcastle United ekibinin formasını giyerken de "ırkçılık" suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Hem de şimdiki takım arkadaşı Yobo ile... Emre, o dönem Everton forması giyen Yobo'ya "ırkçı" söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle sorgulanmış fakat suçsuz bulunmuştu.

http://www.htspor.com/futbol/haber/734362-zokora-emre-irkcilik-yapti

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Emre (Belözoğlu), sen ADAM değilsin.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Sahaya yansımamıştır.
Ceza filan almaz.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Emre yapar beklerim böyle birşeyi.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bir Fenerbahçe'li olarak Emre'den soğudum. :thumbdown:

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video]http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf[/video]

--- Mesaj Güncellendi ---

Emre Belözoğlu :

"Maçın içerisinde tansiyon yükseldiğinde birbirimize bazı kötü sözler söyledik. Zokora'nın kastettiği o sözleri de söylemiş olabilirim. Ama o da bana ana-avrat küfretti. Benim sözlerim de aptalcaydı. Onun bana ana-avrat küfürleri de aptalcaydı. İkinci yarının ortasında özür diledik birbirimizden. Hata varsa ikimizde de vardır. Bu kelimeyi sarf ettiysem özür dilerim. Ama maç sonu bunları televizyonlara söylüyorsa, ortada art niyet ararım. O da benden özür dilesin. O kelime ağzımdan çıkmış olabilir. Net olarak hatırlamıyorum."

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
İnsan ne oldum değil ne olacağım demeli...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Disiplin talimatı madde 44-1 "ırk din,dil,etnik köken ayrımcılığı yapan,insanlık onurunu zedeleyen futbolcuya 4-8 maç men cezası verilir"

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
FUTBOL DİSİPLİN TALİMATI

MADDE 44 – AYRIMCILIK

(1) Irk, dil, din, etnik köken ayrımcılığı yaparak insanlık onurunu herhangi bir şekilde zedeleyen

Futbolculara dört ila sekiz müsabakadan men cezası verilir

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Emrede itiraf etmiş işte verin cezayı gitsin bu adamı gs maçında görmesem maç daha güzelleşir gördükçe sinirlerim bozluyo !

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Galatasaray forması giydiğin için, seninle aynı takımı tuttuğum için utanıyorum.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O değilde volkan demirelde diyor bunlar maç içinde olabilecek şeyler ana avrat küfrediyoruz olabilir öyle şeyler diyor yuh bune yav maç oynayın küfürcülük değil !

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hem hakaret et hem özür dilerim yokya. ne güzel dünya saha içinde yapacaksın adamlıgını. bu adama acaayip gıcık oluyorum ya. sinirlendirdi gene beni:hammer:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
emre de kabul etmiş. ancak TFF süper final için ceza vermez. gelecek sezon için verir. o da, emre seneye (haberler doğruysa) türkiye'de oynamayacağı için birşeye yaramaz.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
emre de kabul etmiş. ancak TFF süper final için ceza vermez. gelecek sezon için verir. o da, emre seneye (haberler doğruysa) türkiye'de oynamayacağı için birşeye yaramaz.

Doğru diyorsun.

Gideceğini bilmese itiraf etmezdi belki

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Emreyse söz konusu herşeyi yapabilir .

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Melo olayında ortalığı ayağa kaldıranlar bakalım şimdi ne yapacaklar? emreyi kadro dışı bırakmaya yürekleri yetecek mi?
Aykut Kocaman yüreği yetmedi taraftar hayatta hocam sen 2 maç alma kadroya play off gelince oynat bu adam hiç samimi gelmiyor bana Aykut Kocaman Fenerbahçeye yakışmıyor bana göre .

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[video]http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf[/video]

--- Mesaj Güncellendi ---

Emre Belözoğlu :

"Maçın içerisinde tansiyon yükseldiğinde birbirimize bazı kötü sözler söyledik. Zokora'nın kastettiği o sözleri de söylemiş olabilirim. Ama o da bana ana-avrat küfretti. Benim sözlerim de aptalcaydı. Onun bana ana-avrat küfürleri de aptalcaydı. İkinci yarının ortasında özür diledik birbirimizden. Hata varsa ikimizde de vardır. Bu kelimeyi sarf ettiysem özür dilerim. Ama maç sonu bunları televizyonlara söylüyorsa, ortada art niyet ararım. O da benden özür dilesin. O kelime ağzımdan çıkmış olabilir. Net olarak hatırlamıyorum."

olay apapaçık ortada sorun ?

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bi ırkçılık eksikti oda oldu..bu arada trabzonda sahaya kapalı çakı atan yakalandı emniyet sorguladı fakat FB-GS maçında GS kulübesine Fatih Terime yabancı madde atanlar yok ortalıkta buda öyle kaynar gider..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Aykut Kocaman yüreği yetmedi taraftar hayatta hocam sen 2 maç alma kadroya play off gelince oynat bu adam hiç samimi gelmiyor bana Aykut Kocaman Fenerbahçeye yakışmıyor bana göre .
bu iş daha çok yönetimle alakalı.

bibooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bu pankart açıldığında neredeydiniz barış elçileri :)

Emre'yi savunduğum yok o yanlış anlaşılmasın.Dediğine göre cezasını çeksin ama sahada sarılıp olayı kapatıp sonra açıklama yapmak direk iki yüzlülüktür.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
emrenin maç sonu lig tvye yaptığı açıklama:

[video=youtube_share;lcbe4vrWZFc]http://youtu.be/lcbe4vrWZFc[/video]

@bibooo bu iş basit bir küfürleşme veya saha içi kavga değil. işin içinde "ırkçılık" var.

bibooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] tamam anlıyorum bu çok önemli bir mevzu fakat o an orda barışıp sonra açıklama yapmak biraz abez değil mi ? Yoksa tabiki ceza alması gerek hatta artık o formayı çıkarmalı üzerinden.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
emre'ye hemen yapıştırılmış ırkçı diye.bu ülkede herkes temiz arkadaş.

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
emreden herşeyi beklerim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
@rtsbora tamam anlıyorum bu çok önemli bir mevzu fakat o an orda barışıp sonra açıklama yapmak biraz abez değil mi ? Yoksa tabiki ceza alması gerek hatta artık o formayı çıkarmalı üzerinden.
iyi de zokora başka ne yapacaktı ki? Samuel Eto'o gibi sahayı mı terketseydi? :)

[video=youtube_share;Go_z3GTmUQI]http://youtu.be/Go_z3GTmUQI[/video]

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Irkçılık bile savunulur oldu ya pes doğrusu..

ne zamanki ev sahibini değil hırsızı sorgularız ancak o zaman adam oluruz biz...

bibooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi de zokora başka ne yapacaktı ki? Samuel Eto'o gibi sahayı mı terketseydi? :)
Yok yanlış anladın sanırım demek istediğimi.Şimdi Emre tamam ırkçı söylem yapmış ama dediğine göre Zokora'da demiş birşeyler ama sonradan adamlar sarılıp barışmış.Madem barışıyorsun neden bir daha açıklama yapıyorsun burda başka bir düşünce var bence.Eğer benim anama bacıma birşey dese birisi ben olsam bende karşılığını veririm yani.Tabi ne kadar gerçek bilemem.