Ziya Selçuk: Yüzyüze Eğitim 2 Temmuz'a Kadar Sürecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan walledia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
571
e olum ben lgs ye gircem 6 haziranda
o zaman ne anlamı var okulu açmanın
ülkede bruh moment yok
ülkenin kendisi bruh moment

fatih1430

Asistan
Reaksiyon puanı
113
ya arkadaş bu ülkeyi yönetenleri anlamıyorum tutturmuşlar sanki normalmış gibi yaz tatili ne olacak şubat tatili şöylemi yapsak ... vb

onlara hayat laylay lom gidiyor

ya arkadaş bir nesil gidiyor yazık ya 1 sınıftan tut 5 sınıfa kadar yüz yüze eğitim olmazsa olmaz yazık nesillere

yazık ya şimdide koca bakan yaz tatilini anlatıyor ......

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Ekli dosyayı görüntüle 142653

Millet Eğitim Bakanı Selçuk, okullardaki eğitimin 2 Temmuz'a kadar süreceğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı "Öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmakla ilgili planlama çalışmaları var. Ara tatil yok." açıklamasında bulundu.
Madem çok verimli, neden uzatıyorlar?

Benim tahminimce sınavlar bittikten sonra istifa ettirecekler, ya da kendi edecek.

İlk başta umutluydum ama pişkin pişkin açıklamaları sinir bozucu ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ekli dosyayı görüntüle 142653

Millet Eğitim Bakanı Selçuk, okullardaki eğitimin 2 Temmuz'a kadar süreceğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı "Öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmakla ilgili planlama çalışmaları var. Ara tatil yok." açıklamasında bulundu.
Türkiye'nin eğitim sisteminin kötü olduğunu biliyor kendi kızını yurtdışında okutuyor
Hayalim sınavsız eğitim sistemi diyen ama bu konuda hiçbir icraat göstermeyen öğrencileri online gördüğü derslerin sınavları için zorla okula çağıran basiretsiz dönek bir herif benim gözümde
Üniversiteliyim liseden 2015'te mezun oldum liseli kardeşlerime şunu söylemek istiyorum asla utanmayın sizi bu duruma soktuğu için size bu rezilliği yaşattığı için Ziya Selçuk utansın gerçi utanma duygusu olsaydı size bu rezilliği yaşatmazdı
Ben 8-9 yaşında iken sınav sistemini eğitim sistemini hep eleştirdim halen de eleştiriyorum özetle bizim ülkeden iflah olmaz isterseniz bana vatan haini diyin ama üzgünüm dost acı söyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım okula gitmeyi özleyen bi ben varım :/
bir üniversiteli olarak gram özlemedim zaten ilkokuldan beri okulu seven biri hiç olmadım
online eğitim bence daha iyi virüs olmasa bende açılsın isterim ama şu durumda okulların açılmasını doğru bulmuyorum
online dersin sınavı yüz yüze olmaz