Zidaya.com %25 İndirim Kuponu (Birden Fazla Kullanımlık)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ergin88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergin88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar;
Zidaya.com ayakkabı, giyim, aksesuardan, kozmetik, seyahat ve ev dekorasyonuna kadar bir çok kategoride ürünü aynı çatı altında bulabileceğiniz ve sipariş edebileceğiniz bir alışveriş sitesidir.

Neyse İşte %25 İndirim Kodu: FFZ1D4T06Me

http://www.zidaya.com/

Kodu sepeti onaylayıp ödeme bilgilerini girerken ilgili yere girip kullanabilirsiniz.
Not: Kupon kodunu birden fazla kez kullanabilirsiniz.:clap:

ergin88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürleri bekliyorum :laugh:

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Üye olana 50 TL ( 25*2 ve 50TL+), 31 Mart 2012'ye kadar kargo ücretsiz. + % 25 ne güzelmiş :D

yeniuyehediyeceki.jpg

ergin88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üye olana 50 TL ( 25*2 ve 50TL+), 31 Mart 2012'ye kadar kargo ücretsiz. + % 25 ne güzelmiş :D

yeniuyehediyeceki.jpg

Aynen, 25 TL + 25 TL toplam 50 TL indirim çekleri yeni üye olanlara hediye. Beraberinde %25 indirim kodunu kullanabilirsiniz.
%25 İndirim Kodu: FFZ1D4T06Me

ergin88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndirim Kodu Güncel

megola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne ayak şimdi anlamadım ;
1- üye olduk 50 tl
2- % 25 indirim kodu.

yani 100 tl lik ürün şuanda 25 tl yemi gelecek ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
boş iş boş şeyler bişeyler bişeyler :D

megola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kodu kullandım 37,5 tl indirim aldım bakalım siparişimden de memnun olursam buraya yazarım ;)

ergin88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar;
Kupon kodu güncel, fırsat devam ediyor.
Ancak kargo bedava kampanyasını 31 Mart 2012 tarihine çekmişler.
Kargo bedava fırsatından da yararlanın.

ergin88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kargo bedava kampanyası iki gün sonra bitiyor. %25 indirimin yanında kargo kampanyasından da faydalanmak için acele edin.
%25 indirim fırsat devam ediyor.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kargo bedava kampanyası iki gün sonra bitiyor. %25 indirimin yanında kargo kampanyasından da faydalanmak için acele edin.
%25 indirim fırsat devam ediyor.

kod geçerli değil diyor bitti mi süresi acaba?

megola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben kodu kullanaraka ldım indirim de uygulandı fakat ürünüm 1 hafta geçti hala göndermediler .. ve üstelik 3 gündür de mail atıyorum cevap yazmıyorlar..

BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

can-er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar aynı durum benim içinde geçerli ayakkabı aldım bi tane 1 hafta geçti hala kargoya vermediler.Telefon numaralarını arayınca ulasamıyorum.Dalavereye mi geldik acaba?

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar dolandırıldığınızı düşünüyorsanız bankanıza durumu bildiren bir dilekçe bırakın paranızı geri versinler :)

can-er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dolandırıldığınızı düşünüyorsanız bankanıza durumu bildiren bir dilekçe bırakın paranızı geri versinler :)
Dilekçe örneği var mı?Dilekçeyi maille atsak olur mu yardımcı olabilir misin?Arkadaşlar bu siteden sakın bir şey almayın sikayetvar.com da aynı sorunu yaşayan daha nice müşteriler var..

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ya dilekçe örneği yok ayrıca mail de atarsan seni kale bile almazlar :) bankanızın müşteri temsilcileri ile konuşun onlar sizi yönlendirir.

megola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dilekçe örneği var mı?Dilekçeyi maille atsak olur mu yardımcı olabilir misin?Arkadaşlar bu siteden sakın bir şey almayın sikayetvar.com da aynı sorunu yaşayan daha nice müşteriler var..

ben bugün tekrar konuştum 11 gün geçti bana hala ürün elimizde yok diyorlar.. bu site resmen dolandırıcı bu insanların paralarını kullandılar sonra da ürün yok iade edelim diyorlar ..

ben iade istedim paramı ama o sonu ne olacak bekliyorum bakalım 3 gün içerisinde hesabıma para yatmazsa zaten savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bu site hakkında

adverto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Alttaki kodun indirim süresi 20Nisan'a kadar uzatıldı.
Tüm alışverişlerde geçerli.

FFZu4HcPfYs

İyi alışverişler!

can-er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bugün tekrar konuştum 11 gün geçti bana hala ürün elimizde yok diyorlar.. bu site resmen dolandırıcı bu insanların paralarını kullandılar sonra da ürün yok iade edelim diyorlar ..

ben iade istedim paramı ama o sonu ne olacak bekliyorum bakalım 3 gün içerisinde hesabıma para yatmazsa zaten savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bu site hakkında
Sizin paranızı iade ettiler mi ?Bende iade istemiştim ama 6 gun oldu hala iade etmediler bankanın online işlemlerinden bakıyorum iade gözükmüyor.Nasıl site bu nerden bulaştık ya....

adverto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Reklam yaptığım sanılmasın. Ben kullandım size de faydası olsun.

Moda sitesi zidaya.com 'da tüm ürünlerde geçerli %25 indirim çekim var. yeni açılmışlar fiyatlar iyi. Kupon sınırsız kullanım içeriyor, birden fazla kez kullanabilirsiniz. bana özel tanımlanmıştı size de faydam olsun dedim.

indirim kodu: FFZu4HcPfYs
İyi alışverişler.

can-er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Reklam yaptığım sanılmasın. Ben kullandım size de faydası olsun.

Moda sitesi zidaya.com 'da tüm ürünlerde geçerli %25 indirim çekim var. yeni açılmışlar fiyatlar iyi. Kupon sınırsız kullanım içeriyor, birden fazla kez kullanabilirsiniz. bana özel tanımlanmıştı size de faydam olsun dedim.

indirim kodu: FFZu4HcPfYs
İyi alışverişler.
Ne iyi alışverişi aldığımız ürünü göndermiyorlar para iadesi istiyoruz 10 gün oldu hala iade etmediler sakın bulaşmayın bu siteye

zidayacom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederiz. Gerek ürün tedariği, gerekse sistemimizle ilgili yorumlarınızı değerlendirip bu ışıkta ilerlemeye devam ediyoruz. Yüzlerce dünya markası ve kuruluşuyla anlaşmalı profosyonel bir online site olarak bütün sorularınıza buradan da hızlı bir şekilde yardım getirmeyi amaçlıyoruz.

megola, siapriş ve telefon numaranızı bize Facebook üzerinden mesajla, ya da facebook@zidaya.com adresine iletirseniz iadenizin derhal gerçekleşmesini sağlayacağız. Ürün tedariği, yurtiçinden getirdiğimiz markalarımızda 1-3 iş günü olup, bu süre yurtdışından gelen ürünlerimiz için 7 iş gününe kadar uzayabilmektedir. Bu sürecin ardından ürünler kargoya verilip, kargo süreciyle elinize ulaşır. Gecikme olduğu takdirde, dilerseniz bekleyebilir dilerseniz iptalinizi gerçekleştirebilirisiniz. İptal halinde kupon kodunuzu da size iade edeceğiz. Teşekkürler.

can-er, bize sipariş ve telefon numaranızı Facebook üzerinden mesajla ya da facebook@zidaya.com adresinden iletirseniz, iadenizin hemen gerçekleştirilmesini sağlamak istiyoruz, yaşanan bu gecikme için üzgünüz.

Teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...