Zico veda etti!

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
9167_B_zico066.jpg

F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, katıldığı bir tv programında F.Bahçe'den ayrılacağını açıkladı. Brezilyalı SporTV "Bem, Amigos" (İyi, dostlar) programına konuk olan Arthur Zico, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin kendisine Avrupa yolunda çok önemli fırsatlar sunduğunu ve Sarı-lacivertli takıma teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Zico, SportTV'ye şu açıklamalarda bulundu:

Hedefim Avrupa'da devam etmek. Kararımı verdim. Sanırım Fenerbahçe'nin bana sunduğu olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Yine de Fenerbahçe'ye teşekkür borçluyum. Fenerbahçe'yle herhangi bir para problemim yok. Bu tamamen profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum."

kaynak: D.H.A.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/112874/

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
D:H.A diyorsa genelde doğru çıkıyor ama bilmem artık hayırlısı

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
erol_1982 dedi ki:
D:H.A diyorsa genelde doğru çıkıyor ama bilmem artık hayırlısı

baska sitelerde de gordum cogu sitede var hemen hemen

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Zico ülkesi Brezilya'nın önde gelen kanallarından "GLOBO TV" ye, yoluna Avrupa'da devam edeceğini, bunun da büyük bir olasılıkla İngiltere olacağını açıkladı.

Fenerbahçe'ye kendisini Avrupa'ya lanse etme imkanı tanıdığı için teşekkür eden Zico, aradaki problemin maddi değil tamamı ile profesyonellikle ilgili sorunlar olduğunu dile getirdi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39374

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
hayırlısı olsun kendisi ve Fenerbahçe hakkında...

verdiği emekler , yaşattığı başarılar için çok çok teşekkürler Zico :)

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Aziz başkanın bir cümlesi vardı dün fbtvde, " Fenerbahçe'nin bu kadro ile yürüyerek şampiyon olması gerekirdi" , Zico'nun gideceğini sezmek zor değildi.

Eldanar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Brezilyalı teknik direktör lazımdır şimdi...