Zenfone 3e alternatif var mı?

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Arkadaşlar merhaba! Asus Türkiye yetkilisi 5.5inch 32gb rom/3gb ram li modelin 1200 civarı olacağını söylemişti ama bugün teknosada hiçte gözümün tutmadığı bir asus yetkilisiyim diyen çalışan 1500TL olacak dedi.Sizce ne olur 1500 olursa ben alamam. max 1200 bütçem var.Nova plus ya da p2ye bakarım herhalde ama kamerası çok sağlam bir şey lazım bana ayrıca güncelleme desteği de en azından 7 yi mümkünse 8ide alsın(8 olmasada 7.1-7.2 gibi :) ).İthalatçı garantiliye güvenemiyorum , zamanım var beklerim yeni model var ise ya da kesinlikle fiyatının düşeceğini düşündüğünüz.
Telefondan beklediğim özellikler :
1-)Ön(min 5mp) ve arka kamera(min 16mp olmalı) performansı iyi olsun
2-)İngilizce sözlük,klavye(s3 mini mağduruyum),chrome vs. uygulamaları kasmadan açsa yeter oyun filan oynamam.
3-)Ekranı 1080p ya da üzeri ve 5.2inch ya da üzeri olsun
Varsa tavsiyeleriniz buyurun.
İnşallah Zenfone 3 1200 den yukarı çıkmaz.
İyi günler sağlıcaklar :):)

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Teşekkürler yorumun için kardeşim. P9 lite ı inceledim ama kamerada video performansını beğenmedim bir de gorilla glass yok ne kadar sağlam olur tartışılır sar değeride yüksek :) son olarak yazılımlarını pek sevmiyorum aslında huawei nin

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Teşekkürler yorumun için kardeşim. P9 lite ı inceledim ama kamerada video performansını beğenmedim bir de gorilla glass yok ne kadar sağlam olur tartışılır sar değeride yüksek :) son olarak yazılımlarını pek sevmiyorum aslında huawei nin
Neyi beğenirseniz o olur inşaallah :);) bir de kamera ve özellik olarak j7 var (bildirim ışığı yok, tuş ışığı yok, arka kapağı a4 den daha ince) yinede düşünebilirsiniz harbiden sizi tatmin edebilecek özellikleri var.

bir de a7 var o daha üst düzey ama fiyatını bilmiyorum :)

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Galiba zenfone 3e rakip çıkmadı a7 j7 ve p2yi tekrar inceledim ama kamera anlamında istediklerimi karşılamıyorlar bir de p2 hariç diğerleri android 7yi almayacak herhalde sağlık olsun zenfone 3 1200den gelirse alırız olmazsa hayırlısı olsun :).

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Galiba zenfone 3e rakip çıkmadı a7 j7 ve p2yi tekrar inceledim ama kamera anlamında istediklerimi karşılamıyorlar bir de p2 hariç diğerleri android 7yi almayacak herhalde sağlık olsun zenfone 3 1200den gelirse alırız olmazsa hayırlısı olsun :).
Hayırlısı ne ise olsun ;)