zenfone 3 kamerası

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
herkese merhaba , bir fiyat performans telefonu olduğunu düşündüğüm için zenfone 3 beklemekteyim . fakat optik imaj sabitleyici dahi koydukları , o kadar öne çıkartmaya çalıştıkları kamera özel fuar düzenlenen .telefonun kamerası , ilginç bir şekilde her fotoda gereksiz bir renklendirme tribine giriyor ve doğallıktan çok uzaklaşıyor gibi gözüküyor . internette benim gibi kamera karşılaştırması yapanlar varsa bu konu da tartışmak isterim . sizce kamerası nasıl gibi, videolardan anladığınız kadarıyla ? ( capslock la ilgili bir problem var )

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Ben umutluyum ama denemek lazım :D.Dxomark incelerse onun sonuçlarını değerlendirmek lazım.Birkaç model daha gelecek onlarla kıyaslayıp bakabiliriz.Moto G4+ var ona da bakabilirsin ama performans olarak Zf3. Ayrıca manuel modda var ikisinde de yani kendinde çekebilirsin.Son olarak Caps Lock yerine shift tuşu ile büyük yazabilirsin :) iyi günler.

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Profesyonel kameracılar falan Dxomark ın tamamen prim amaclı bir site olduğunu gm discovery den sonra adının duyulduğunu vs. söylüyor ben güvenemiyorum ona şahsen fakat , manuel mod olayı nı unutmuşum bak , olmadı rengin ayarını kaçırdığında ayarlanabilirse kamerayla deil yazılımla ilgiliyse sıkıntı hoş olabilir bu telefon . Çünkü benim içinde en iyi telefon bu gibi duruyor inş. kronik sorun vs. olmaz . ( Shift için teşekkürler bu arada :D . : D simgesini her zaman shiftle yapan ben , hiç aklıma gelmedi niyeyse :D )