Zenfone 2 mi Sony Z2 Mi?

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.Sizce hangisini almam doğru olur?Güncelleme alma durumları nedir ve zenfone 2 ne zaman çıkıcak?

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 2'in ne zaman çıkacağını tam olarak bilmiyorum ancak Xperia Z2'nin, Zenfone 2'den daha iyi olduğu kesin. Güncelleme konusunda da Xperia Z2 daha üstün.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 2 xperia z2 ye gore sistem guncellemesi daha cok aliyo haftada bi aliyo zentalk da goruyorum, ama android yukseltmede hangisi daha iyi o tartışılır mesela bende zenfone 5 var 4.3 ile cikti simdi 5.0 kullaniyorum 5.1 soylentileride var 2 telefonda uzmez guncellemede seni hangisini alirim dersen oda sana kalmis 2 side esit benim gozumde zenfone 2 nin kamerasi daha iyi ve isinma sorunu yok performanslari esit tir hatta zenfone 2 az daha iyidir intel islemci uyumsuz demelerine bakma ben suana kadar bi tek modern combat 5 markette uyumsuz diyo ama apk olarak indirince 0 kasma ile oynatiyo uyumsuzluk yok yani kullanmadan yorum atiyolar.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Güncelleme olarak sony daha önde hem sürüm güncellemeleri hem uygulamaları olarak
Walkman , Album , Movies , PS ve Camera uygulamaları sık bi şekilde güncelleniyor
Zaten 2.5yıllık s4pro işlemcili Xperia Z ye 5.0 geliyosa Z2 kaç yıl alır Alllah bilir

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme olarak sony daha önde hem sürüm güncellemeleri hem uygulamaları olarak
Walkman , Album , Movies , PS ve Camera uygulamaları sık bi şekilde güncelleniyor
Zaten 2.5yıllık s4pro işlemcili Xperia Z ye 5.0 geliyosa Z2 kaç yıl alır Alllah bilir
Yaniliyosun asus bu konuda daha onde hergun 1 uygulama guncelleniyo

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lolipop güncellemesi nerde ?
Nisan ayında veriyordu güya Asus
Nisan ayı bile diğer üreticilere göre çok geç bi tarih çoğu Martta vermişti.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oldukça geç verdiğinden bahsediyorum Nisan bile oldukça geç bi tarihti
Daha yeni verdiler
Çoğu Martta vermişti

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Yahu daha asus incelemesi yok ortada,neyin tartışması bu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende 2si arasında kaldım,inceleme bekliyorum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.Sizce hangisini almam doğru olur?Güncelleme alma durumları nedir ve zenfone 2 ne zaman çıkıcak?
işlemcileri denk gibi ama zenfone 2 64 bit çalşıyor güncelleme konusunda z2 daha avantajlı zenfone 2 ne zaman çıkacagı belli değil... bence lg g3 32 gb a bak derim z2 işe işlemci aynı hem iyi hemde daha uygun...

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Zenfone 2 eğer 1000 tl ve altında bir fiyat ile piyasamıza giriş yaparsa Zenfone 2 alman daha mantıklı ama daha yüksek bir bir fiyatla giriş yaparsa Z2 alınır.Xperia Z2 donanımsal olarak çok güçlü bir cihaz ayrıca çok estetik bir tasarıma sahip güncelleme konusunda en iyi marka sony kısacası Z2 Zenfone 2 den daha iyi bir cihaz ama eğer Zenfone 2 düşük bir fiyatla çıkarsa arada 600-700 tl bir fark olursa o zaman alabilirsin.