cakmabeats11
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.Sizce hangisini almam doğru olur?Güncelleme alma durumları nedir ve zenfone 2 ne zaman çıkıcak?
Yaniliyosun asus bu konuda daha onde hergun 1 uygulama guncelleniyoGüncelleme olarak sony daha önde hem sürüm güncellemeleri hem uygulamaları olarak
Walkman , Album , Movies , PS ve Camera uygulamaları sık bi şekilde güncelleniyor
Zaten 2.5yıllık s4pro işlemcili Xperia Z ye 5.0 geliyosa Z2 kaç yıl alır Alllah bilir
Zaten aldıya güncellemeyi.Lolipop güncellemesi nerde ?
Nisan ayında veriyordu güya Asus
Ekli dosyayı görüntüle 11036 bune ? Ayrica bu fiyatta 5.0 alan olmadiLolipop güncellemesi nerde ?
Nisan ayında veriyordu güya Asus
Nisan ayı bile diğer üreticilere göre çok geç bi tarih çoğu Martta vermişti.
Tamam verebilirler onlarin fiyatina bak bide zenfone 5 in fiyatina bakOldukça geç verdiğinden bahsediyorum Nisan bile oldukça geç bi tarihti
Daha yeni verdiler
Çoğu Martta vermişti
işlemcileri denk gibi ama zenfone 2 64 bit çalşıyor güncelleme konusunda z2 daha avantajlı zenfone 2 ne zaman çıkacagı belli değil... bence lg g3 32 gb a bak derim z2 işe işlemci aynı hem iyi hemde daha uygun...Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.Sizce hangisini almam doğru olur?Güncelleme alma durumları nedir ve zenfone 2 ne zaman çıkıcak?