ZenFone 2 Laser Kutu Açılımı ve İlk Bakış

WatchOZT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba arkadaşlar. 1000 TL seviyesinde bütçe dostu Asus'un yeni telefonu ZenFone 2 Laser'ın kutu açılımını gerçekleştirdim. Yorumlarınızı bekliyorum.

[video=youtube;mPjSq-qxUf4]https://www.youtube.com/watch?v=mPjSq-qxUf4[/video]

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Öncelikler ellerinize sağlık güzel bir ön inceleme olmuş. ben yaklaşık bir senedir zenfone 5 kullanıyorum.telefonun pili iyi değildi. acaba bu telefonda da aynımı yaklaşık pil süresi olarak ne kadar değeer alıyorsunuz ? birde snapdragon 410 ile performansı nasıl en azından intel işlemci kadar performans sergileyebiliyor mu

E

Ekremmmm

SDN Okuru
Kardeşim bende selfie modelini almak istiyorum ama sony c5 ultra ile arasında kaldım tavsiyen

WatchOZT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikler ellerinize sağlık güzel bir ön inceleme olmuş. ben yaklaşık bir senedir zenfone 5 kullanıyorum.telefonun pili iyi değildi. acaba bu telefonda da aynımı yaklaşık pil süresi olarak ne kadar değeer alıyorsunuz ? birde snapdragon 410 ile performansı nasıl en azından intel işlemci kadar performans sergileyebiliyor mu
Videomu beğendiğiniz için sevindim. 2400 mAh bataryaya sahip ben yetmez diyordum ama cihaz size oyun müzik internet gibi "dengeli kullanımda" 4 saatten fazla ekran açık kalma süresi veriyor. Bataryaya çok önem veriyorsanız 5.5" olanı almanızı tavsiye ederim onlarda 3000 mAh batarya var. Snapdragon 410 şuan yeterli gibi çok oyun oynamayacaksanız arada bir oyun oynarım diyenlerdenseniz sıkıntı yaşatmaz ama sürekli kaliteli oyun oynarım diye düşünürseniz zor biraz. 3DMark skoru 52 öyle söyleyeyim. Birde Zenfone 5 'de 2580 işlemci var opengl es 3.0 gibi yeni sayılcak teknolojileri desteklemiyor.

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
benim oynayabileceğim tek oyun boom beaach online oyun. 5" modelini almayı düşünüyorum. günde ortalama ne kadar şarj süresi alıyorsunuz. kamerası nasıl yeterlimi bir de data kablosunun uzunluğu ne kadar zenfone 5 de kısaydıda :)
şimdiden teşekkürler...

WatchOZT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim oynayabileceğim tek oyun boom beaach online oyun. 5" modelini almayı düşünüyorum. günde ortalama ne kadar şarj süresi alıyorsunuz. kamerası nasıl yeterlimi bir de data kablosunun uzunluğu ne kadar zenfone 5 de kısaydıda :)
şimdiden teşekkürler...

Normalde Nexus 4 kullanıyordum 2100 mAh bataryası vardı yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır kullanıyorum. Tabi batarya eskidi değişmesi lazım. Şimdi yeni bi cihaz elime geçince şarj süresi o kadar iyi geldiki Laser'ın. Eminim daha iyi giden vardır ama çöp olmuş bir bataryadan daha 0 km bir bataryaya geçince farkı anladım. Bir örnek vereyim Dün tramvaya bindim 10-12 durak gittim normalde müzik dinlesem kendi cihazımdan %70 şarjım olurdu ama Laser'da %85 civarıydı sonra arkadaşlarımla işim vardı arada telefon testi için fotoğraf ve video çektim instagram twittera şöyle bi baktım daha eve geldiğimde şarj /55-65 arasıydı yani baya idare etti eski cihazımda %15 uyarısı verirdi :D Ben beğendim bataryasını kısaca.

Kameraya gelirsek cidden harika.ZenFone2nin kamera efsaneydi bence. Dün baktım LG G3 ve HTC m8'e yakın sonuçlar veriyor nerdeyse zaten yazılı ve videolu incelemesi hazır sayılır bu akşam veya yarın buraya eklemiş olurum.

Şarj kablosu yeterli uzunlukta 1 metreye yakın gibi

Boom beachde her türlü açar telefon sıkıntı yaşamazsınız

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çok tesekkur ederim vakit ayırdığın için bu telefon kafama yattı bir sıkıntı olmazsa bunu almayı düşünüyorum.sin bi ay soracam telefona kılıf bulabildin mi malum kılıfsız olmaz :)

WatchOZT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok tesekkur ederim vakit ayırdığın için bu telefon kafama yattı bir sıkıntı olmazsa bunu almayı düşünüyorum.sin bi ay soracam telefona kılıf bulabildin mi malum kılıfsız olmaz :)
Daha piyasaya çıkmadım maalesef :(