Zenfone 2 kullananlar?

hayalet25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün telefon almayı düşünüyorum aklımdan şimdiye kadar çok model geçti ama ben zenfone 2 almayı düşünüyorum 4gb ram 32 gb saklama kapasitesi olan modeli.Kullanan arkadaşlar artı eksileri neler sizce o paraya değermi ve o paraya daha iyi bir telefon önerileriniz var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya ben de senin gibi birçok model arasında kaldım ama en sonunda zenfone 2 de karar kıldım, 16 gb 1.8 işlemcili (1100₺) modeli alıcağım.
android 5.0 la ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor diyolar, e lg g3 de ekrandan dolayı da olsa ısınıyo, anlamadım gitti. İnşallah güncelleme ile düzelir.
her neyse ben almak istiyorum kısmetse. Kullananlar da yazarsa bilgilenenebiliriz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
knock code'da bazen sıkıntı oluyor
ısınma olayı oyunlarda oluyor (clash of clans mesela)
çok fazla ram kullanımı var (2.5-2.7gb civarlarında)
şarj günde 2 kere farz oluyor
ama donma ve kasma sıkıntısı yok

hayalet25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aldım gençler ısınma olur normal 5.1 ile düzelir umarım telefonla ilk deneyemim güzel 1100 lük modeli aldım şarj sıkıntı değil günü çıkarmasada android kullananlar için durum normal ama telefon kesinlikle kaliteli hissi veriyor ve inşallah pişman etmez ısınmayada takma benim sony xperia mirom vardı ısınınca ütü bile yapabilirdim o sıcaklıkla :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çift tıklamayıda çok takmayın suana kadar problem yapmadı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya kasma yok falan diyosunuz da e bi zahmet kasmasın.
pili de 3000 mAh az mı ya, 5s i ben günde 1 kere şarja takıyorum, 5s in 2 katı pil var zenfone 2 de.
çok saçma, intel işlemci ısınmaz diyolar ısınıyo, büyük pil koymuşlar şarj dayanmıyo, e ben paramla rezil oluyorum.
asus da bozdu kendini.

hayalet25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kardeş git ozaman 700 liraya gm discovery android one al rezil olmayın paranızla. 1100 lirayada daha iyi bi seçenek bulursan buyur yaz buraya.

Ayrıca 5s in varsa git oyna onunla gelip burda milletin kafasını allak bullak etmeyin bilmiyorsan sus.

Talha7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1100 liralık model için: İşlemci bir çok uygulamada ısınma yapabiliyor.Kamerada nadiren karıncalanma şeklinde bir görüntü oluyor fakat yazılımla alakalı birşey gibi geldi bana.Şarj ort. kullanımda 1 günü çıkartabilir fakat tasarruf modları pek işe yaramıyor.Telefon uykudayken arka planda uygulama çalışmasa dahi sistem çalışıyor böylelikle şarj yemeye devam ediyor.Aynı zamanda kutu içerisinde 1.35 A lik adaptör geliyor 2 A değil.Ram sıkıntın hiç bir zaman olmayacaktır.1100 lirada pek alternatifi yok diyebiliriz.
Fakat 1300 liralık modelde alternatifler ortaya çıkıyor.Lg G3 eski bir cihaz olsa dahi gayet güzel bir cihaz.Xperia Z2 ve Z3 compact o fiyatlarda bulunabiliyor.Aynı zamanda Huawei ve Htc modelleri de fiyat olarak yakın.

oguzhandikmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 gb olan modeli kullanıyorum.

Hızlı şarj olurken ısınma yapıyor.

Onun haricinde normal.

Şarjı hücresel sürekli açık olsun . Oyun vs oynamazsanız 24 saati çıkartıyor. Batarya ömrü çok iyi. iPhone 5s 'ten geçince şarj süresi tatmin ediyor.

Onun harici festivaldeydim 3 gün . Telefonu her şeyi kapalı sadece alo demek için kullandım 3. gün sonunda eve dönerken %3 şarjım vardı.

Normal gündelik instagram-facebook vs kullanımlarında 18-20 saat arası dayanıyor. Abartmazsanız :D

Gold rengini aldım . Mükemmel duruyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

iPhone 3g 'den 5s'e kadar olan Apple deneyimimden sonra Android biraz özgür kıldı beni.

APK olayları falan çok hoş. :D

musti795

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde zenfone 2 intel 2.3 4gb ram 32gb hafızalı modeli var ayrıca kutudan 2A hızlı şarjj aletide çıktı. telefon türkiye garantili alalı bir hafta oldu. satmayı düşünüyorum isteyen olursa bana ulaşşsın. niye satıyorsun diyecek olursanız babama almıştım. çok büyük geldi kullanamıyor daha küçük bir şey almayı düşünüyorum telefon bir haftalık ekran koruyucu ve kılıfta almıştım onlarıda veririm. aldığım fiyata vereyim 1300 kılıf ve ekran koruyucu hediyem olsun.

Zeze1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
su teefonda nefret ettiğim tek olay arayüzünü kişiselleştiremememiz ve sarjın çok cabuk bitmesi günde 2 kere şarja takıyorum normal bir kullanımda yoksa inanın performans olarak g3ü falan sollar atar gider yani.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
su teefonda nefret ettiğim tek olay arayüzünü kişiselleştiremememiz ve sarjın çok cabuk bitmesi günde 2 kere şarja takıyorum normal bir kullanımda yoksa inanın performans olarak g3ü falan sollar atar gider yani.
hocam kişiselleştiremememiz derken? yazı font'u değiştirilebiliyor,yüklenen temalarla bildirim çubuğu bile değiştirilebiliyor,arayüz ios'daki gibi tek katmanlı yapıla biliyor,ana ekran daki yazıların renkleri değiştirilebiliyor.

Zeze1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam kişiselleştiremememiz derken? yazı font'u değiştirilebiliyor,yüklenen temalarla bildirim çubuğu bile değiştirilebiliyor,arayüz ios'daki gibi tek katmanlı yapıla biliyor,ana ekran daki yazıların renkleri değiştirilebiliyor.

hocam arayüzün değişimi buda root olayıyla oluyor ama onada korkuyorum ne bilim telefonu dahada berbat hale sokarım diye :D

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557

Zeze1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
niyetim sizi kırmak değildi sadece yardımcı olmak istedim kabalığımı bağışlayın.

estağfurullah ustam ben şakasına dedim kendime biraz cahilim bu room root konularında ondan böyle diyorum :) siz yetkili bir abiye benziyorsunuz :)

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
estağfurullah ustam ben şakasına dedim kendime biraz cahilim bu room root konularında ondan böyle diyorum :) siz yetkili bir abiye benziyorsunuz :)
sana verdiğim linkler de ki kanalı iyi izle yapılması gereken herşeyi anlatıyor! Ama en azından 1yıl daha zenfone 2gibi bir cihaz'ı rootlamadan kullanmalısın diye düşünüyorum.

O

orhanpisken111

SDN Okuru
Ben 16 GB'lık Asus Zenfone 2 kullanıyorum. Vatan'dan 1099 TL'ye almıştım. Modern Kombat 5 oyununu sıkıntısız çalıştırıyordu ancak başıma çok azda gelse oyuna girdiğim anda bazen atıyodu. İkinci girişimde sıkıntı çıkmıyordu. Dediğim gibi başka herhangi bir sorunum olmadı. Çok RAM harcıyor diyen arkadaşlara cevap vermeye gerek yok. Çünkü Android zaten bu demek. Ayrıca pilde ortalama 4.5 ile 5 saat arası ekran süresi alıyorum. Gayette yetiyor. Genelde pili 2 günde bir takıyorum. Garantisi bitsin zaten ROOT'luycam.

szanoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok ıyı bır telefon ozellıklede fıyatını dusundugumuz zamn alınabılecek bır telefon ısınma olayının bırcok telefonda oldugunu dusunuyorum

BarisBaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İntel işlemciyle girişmiş ilk telefon olduğu için bazı uygulamalarda optimizasyon sorunu mevcut. 32 GBlik versiyon ilk elinize geldiğinizde 25GB boş alanı oluyor.Kasma tarzı bir problem olmadı oyun performansı iyi

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Kardeşim bu fiyata alabileceğin bence en güzel android telefon androidi pek sevmesemde fiyat performans olarak çok hoşuma giden bir model alanların pişman olacağını pek sanmıyorum.

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar.
Bir yakınımda Zenfone 2 32GB var ekran kapalı iken (uyurken) wifide internet üzerinden hiçbir mesaj alamıyorum (gelmiyor) diyor.
Telefonu eline alıp açınca (uyandırınca) saatler önce gönderilmiş mesajlar arka arkaya geliyor diyor bunun çaresi varmı acaba.
Bir ayarı varmıdır yoksa servise mi vermesi gerekiyor.

Sağolun.

Son düzenleme: