Zenfone 2 Cebe Sığar mı ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Zenfone 2 rakiplerine gore tasarim olarak geride kaliyor. Keske lg g3 alsaydin. Yani millet 2000 tl verip aldigi cihazlarda da isinma oluyor. O kadar kusur kadı kizinda da var. Lg g3 suan 1250 tl ye 32gb lik versiyonu alinabiliyor. Ozellikle ekran ve ana kamera performansi fiyatina gore oldukca basarili.

Zeze1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 2 rakiplerine gore tasarim olarak geride kaliyor. Keske lg g3 alsaydin. Yani millet 2000 tl verip aldigi cihazlarda da isinma oluyor. O kadar kusur kadı kizinda da var. Lg g3 suan 1250 tl ye 32gb lik versiyonu alinabiliyor. Ozellikle ekran ve ana kamera performansi fiyatina gore oldukca basarili.

Usta zenfone 2 tasarım olarak kötü demendeki kasıt sadece cihazın kalınlığı olmalı onun dışında lg g3 tırt bir cihaz. İyi bir cihaz olsa sıfır 1000 tlye alınabilir mi. Tabiki hayır. Ben 3 aydır zenfone 2 kullanıyorum cihaz aşırı performanslı ve o kadar oyun var elimden düşmüyor cihaz ve hala teklemedi. g3 ekranı 2 k onun dışında bir artısı yok ve bu 2k ekranla birlikte snapdragon işlemcinin vermiş olduğu ısınmayla birlikte yanıyor cihaz. Kampüste her 3 kişinin 4ünde Lg g3 var belediye mi dağıtıyor bu telefonu anlamadım gitti :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
tasarımı görecelidir. üzerinde konuşmak yersiz. haa şunu söyleyebilirsiniz "diğer telefonlara göre daha kalın" veya "diğer telefonlara göre daha ağır" ama tasarımı hakkında konuşmak bence gereksiz.Şahsi olarak ben beğendim.İnce bir telefon olup 2500 mah batarya koyacağına biraz daha kalın olsun ama 3000 mah bataryası olsun.Ayrıca bombeli bir tasarım olduğundan dolayı ben kişisel olarak kalınlığını hissetmedim.Sadece ekran/kasa oranı daha iyi olabilirdi. %70 oran var zenfone'da, lg g3 te ise bu oran %75

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
telefon bu uçmiyacak ki ne tasarımı?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Arkadaşlar telefonu 3 hafta önce falan aldım gayet memnunum. Ama kot pantolon giyince bir yere oturunca rahatsızlık veriyor biraz. Bunun dışında performans olarak gayet memnunum. Fakat 2 şeyden mutsuzum. Sadece bende mi bu sorunlar bilmiyorum ama, 1. si gece kamerada aşırı karıncalanma oluyor. Özellikle ön kamerada. 2. si ekran parlaklığını kısmaya çalışınca sonlara doğru aniden düşüyor. Bunlar sadece ben de mi var. Nasıl düzeltecem bu sorunları ???