Zemana AntiLogger

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vocal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vocal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Kafama bir soru takıldı, foruma sorayım dedim. "Zemana AntiLogger" diye bir program var genellikle anti-keylogger olarak da geçer. Ben bu programı 2 yıldır her format attığım da mutlaka kurarım. Kurmazsam içime dert olur o derece yani. Ama bir sorum var; Ben bu programın 2 yıllık kullanıcısı olarak daha hiç bir virüs veya bir keylogger yakaladığını veya uyarı verdiğini görmedim. Kaldırayım dedim. Genede dursun dedim sonradan:yes: Şimdi size soruyorum; Aranızda bu programı kullanıp bir koruma sağladığını düşünen var mı ? Ayrıca benim koruma sistemim şöyle; Norton 360 (Lisanslı) - Malwarebytes Anti-Malware - USB disk security ve zemana sizce nasıl biraz fazla mı yüklenmişim yoksa normal mi ? Laptop'umda 8 GB ram var. 2.30Ghz hız var.

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
norton 360 varken ekstradan keylogger programına pek gerek olmadığını düşünüyorum.çok fazla güvenlik programı kurmak bilgisayarı korumak yerine arada virüs kaçağına sebep olabilir. düşünün bir açık kapı var ve iki güçlü kişi birbirleriyle kavga ediyorlar o diyor ben kapatacağım kapıyı diyeri diyor olmaz ben kapatacağım kapıyı diyor. birde ortaya üçüncü dördüncü girerse vay ki vay . onlar kavga ederek kapıyı kapatmaya çalışırken yabanci küçük bir çocuk içeri fark ettirmeden girebilir .fakat tek bir kişi olsa rahatlıkla kavgasız kapıyı kapatır ve o yabancı çocukta içeri giremez. diyeceğim antivürüs ve benzeri programlar bilgisayarı korumak için birbiri ile savaşırlar ve bu savaş en çokta virüslere yarar çünkü onlar birbirleriyle savaşırken içeri girmek daha kolaydır. ben avg int securty 2014 kullanıyorum gecen gün yanına malwarebytes pro da kurdum ama sanki bilgisayarı kastı gibi . ara sırada hitman pro ilede taratırım tamamdır. önünüze gelen torrentlerden indirme yapmazsanız ve gördüğünüz her siteye girmezseniz bişey olmaz diye düşünüyorum.fazla güvenlik aracları kurmak korumak yerine bilgisayar açıklarına sebep olur. bu yüzden hiçbir bilgisayar uzmanı aynı anda 2 antivürüs programını kurmayı tavsiye etmez. bir tane yeterlidir ve 10 tanede virüs koruma programı kursanızda yinede tam %100 güvenlik sağlandı diyemeyiz. çünkü antivürüsler ve anti keylogger anti malware vs hepsi grip aşısı gibi daha önceden tespit edilen virüs keylogger malware vs karşı koruma sağlar . hackerin farklı algoritmalarla yeni yazdığı tanınmayan virüsü hiçbir anti bulamaz. bu yılki yeni çıkan grip virüsüne karşı grip aşısının işe yaramayacağı gibi.son olarak baktınız bişeyler yolunda gitmiyor antilerde bulamıyor ise o zaman bilgisayarı güvenli modda acar combofix ile 10 15 dakika taratırsınız olur biter.:thumbup:

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sistemimde ne antivirüs programı nede keylogger programı var,
bi sorun algılarsam combofix yetiyo şuan bana:)

fakat bundan 4 5 yıl önce bende kullanıyodum zemana'yı, gayet işe yarayan bi program. bi iş yapmıyo diye düşünme derim.