Zemana AntiLogger Full Version

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Birkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zemana AntiLogger Bu Full versiyonu Yalnız (32-Bit) için Önerilir.

Version:
1.9.2.185

Zemana AntiLogger, zararlı yazılımların saldırı metodlarına karşı geliştirilmiş güçlü anti-eylem metodları içeren yenilikçi güvenlik modülleri ile "Bilgi Güvenliği"nizi imza veritabanına ihtiyaç duymadan sezgisel olarak koruma altına alır. Zemana AntiLogger, bilinen tüm yöntemler ile çalışan bilgi hırsızlığı amaçlı zararlıları engellemektedir. Kullandığı sezgisel koruma metodu ile henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen yeni saldırı yöntemlerine karşı da "Bilgi Güvenliği"nizi sıfır zamanlı olarak koruyabilmektedir.

Zemana AntiLogger, yaygın olarak kullanılan ve dünyaca tanınmış çeşitli güvenlik yazılımlarının bile yakalayamadığı bilinmeyen zararlılara karşı size yepyeni ve çok güçlü bir koruma sağlar.

discheck.gif
SSL Logger'lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-SSL Logger Modülü
discheck.gif
WebCam Logger'lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-WebCam Logger Modülü
discheck.gif
Key Logger'lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-Key Logger Modülü
discheck.gif
Screen Logger'lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-Screen Logger Modülü
discheck.gif
Clipboard Logger'lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-ClipBoard Logger Modülü
discheck.gif
İşletim Sisteminizi koruyan üstün Sistem Savunma Modülü

Download Zemana Antilogger

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende yaklaşık 1 ay önce ZEMANA hakında epey bahsetmiştim .hatta zemanadaki arkadaşlarla temasa geçip 100 adet lisans bile almıştım .fakat konu ilgisiz kaldığı için forumdan ayrıldım...Proğram tamamen türk mühendislerinin yapımı.Hekese tavsiye ederim.

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 x32 üzerinde Bitdefender ile beraber kurup çalıştırdım sorunsuz çalıştı fakat şimdi x64 bit win7 satın aldım acaba 64 bit olanı yokmu gerçekten başarılı bir yazılım gibi görünüyor zemana. Online bankacılık işlemleri yapan herkes için vazgeçilmez bir korunma aracı olabilir çünkü ekran görüntüsü alan keylogger lara karşı bile korunma sağlıyor.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Windows 7 x32 üzerinde Bitdefender ile beraber kurup çalıştırdım sorunsuz çalıştı fakat şimdi x64 bit win7 satın aldım acaba 64 bit olanı yokmu gerçekten başarılı bir yazılım gibi görünüyor zemana. Online bankacılık işlemleri yapan herkes için vazgeçilmez bir korunma aracı olabilir çünkü ekran görüntüsü alan keylogger lara karşı bile korunma sağlıyor.
Şimdilik 64 bit desteği yok. Yani sen unut bunu :)

Quasar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdilik 64 bit desteği yok. Yani sen unut bunu :)

Haklısın galiba, ama olsaydı iyi olurdu gerçekten başarılı bir yazılım gibi duruyordu bilgisayarıma kurduğumda. Neyse inşallah x64 versiyonu çıkar.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Kurdum kaliteli bir yazılımmış.. Kasmıyor hiç kalsın arka planda işe yarar bir gün..

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bende bir kaç antivirüs ile beraber çalıştırıp denedim gerçekten sorunsuz çalışıyor. Online güvenlik için böyle bir yazılım çok iyi. Ayrıca hangi antivirüsler ile uyumlu olduğu sayfasında yazıyor ayrıntılı olarak.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
ya,bende full var ama msn yi yasaklayıp duruyor,nasıl izin verilen listesine taşıyabilirim

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
ya,bende full var ama msn yi yasaklayıp duruyor,nasıl izin verilen listesine taşıyabilirim

Bende engellemiyor msn yi. Ayarlarını kontrol et, hepsini default a getirip dene. Bildiğim kadarı ile izin verilenler listesine müdahale edilemiyor. Programın en büyük eksiği de bu sanırım. Yani kuralları kaldırabiliyorsunuz fakat kendiniz ekleyemiyorsunuz.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İstediğimiz klasörü taratamıyormuyuz :)

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İstediğimiz klasörü taratamıyormuyuz :)

Bir antivirüs gibi düşünmemek lazım zemana yı. Zemana daha çok, kişisel bilgilerin çalınmasına engel olmak için yazılmış bir yazılım. Sezgisel olarak koruyor bilgisayarı. Bu nedenle klasik antivirüsler gibi tarama fonksiyonu yok. Antivirüs yazılımınızın tamamlayıcısı olarak düşünün.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tamam sağol, düşündüğüm gibiymiş, programı çalıştırınca uyarı verdi :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Bende engellemiyor msn yi. Ayarlarını kontrol et, hepsini default a getirip dene. Bildiğim kadarı ile izin verilenler listesine müdahale edilemiyor. Programın en büyük eksiği de bu sanırım. Yani kuralları kaldırabiliyorsunuz fakat kendiniz ekleyemiyorsunuz.

default yaptım ama düzelmedi

Cihan Köse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eLinde Fazla 1 YıLLık Lisans oLan Varmı ArkadaşLar Koda SoyuLdum da :(