Zemana antilogger bilgileriniz artık çok güvende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altugerkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ben 15 gun deneme süresinden sonra hemen lisansı alma ihtiyacı duydum.İnternet bankacılığını oldukça çok kullanıyorum ve bilgilerimi koruycak bu zamana kadar bir guvenlik yazılımı bulamadım.Zemana AntiSSl loggerı ile cidden mükemmel derecede koruyor.Bunu nasıl yapıyor siz müsteri numaranını parolanızı yazıp enterladığınıda bilgileriniz şifresiz halde browserınızından çıkıyor ve SSL e gelip şifreleniyor.İşte henuz ssl e gelmeden herhangi bir yazılım sizin bilgilerinizi alabilir Zemana Antilogger Browser konteynırınız ile ssl in arasında guvenlik sağlıyor.
Programın özellikleri sadece bu değil zararlı yazılım webcamınizi açıp sizi izleyebilir dünyada ilk defa zemana bunu yapmış ve çok iyi engelliyor.anti keylogger ı ile klavyenizdeki haraketlere yonelik zararlı yazılımları da çok iyi engelliyor.Screen logger ı ekranınızın heran fotosunu alabilcek yazılımlara karşı savunurken mause ile tiklediğiniz yerlerin 1 cm karesine foto alabiliyor sanal klavye kullanırken özellikle çok önemli bu bence.Ayrıca clipboard özelliği ile butun yaptığınız copy paste işlemlerini ciddi şekilde koruyor.Bence Mükemmel ve kesinle kullanılması gerekir.Saygılarmla.

Konu başlığı düzenlendi.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Aramıza hoşgeldin sanırım forum kurallarıdan haberin yok. ;)

Forum kurallarınca yanlış olan şeylerden bazılarıda şunlardır ;

1-) Mesaj içeriğinizin tamamını kalın karakterlerle yazamazsınız.
2-) Konu başlığının tamamını büyük harflerle yazamazsınız.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...