Zemana AntiLogger 1.9.2.205(1 YIL) bedava

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
box.jpg

Koruma Özellikleri;
SSL Logger koruması (Dünyada İlk!) : SSL zararlıları, internet üzerinden yapılan, özellikle e-ticaret ve e-bankacılık işlemlerinde kullandığımız https, smtps, pops ve benzeri SSL protokollerini kullanan işlemlerde, bilgileri şifrelenmeden önce kaydederek, bilgi güvenliğimizi tehdit ederler. Kullanılan SSL şifrelemesinin güçlü olmasının bu hırsızlığın engellenebilmesi açısından bir önemi yoktur. Çünkü bilgiler, alttaki şemada gösterildiği gibi, şifreleme işleminden önce çalınmaktadır. Zemana AntiLogger ,SSL koruma modülü, güvenlik yazılımlarının hiçbirinde bulunmayan, yepyeni bir sezgisel koruma modülüdür. Dünyada ilk olarak Zemana tarafından geliştirilmiştir. Bu teknoloji sadece bilinen değil, aynı zamanda henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen SSL saldırı yöntemlerine karşı da sizi korumaktadır.

Önemli Avantajlar Gerçek Zamanlı Koruma:
Gelebilecek tüm virüs, trojan, casus yazılım ve rootkitlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.Popüler Güvenlik Programları ile Uyumluluk:
Zemana AntiLogger, geliştirilirken uyumluluk konusuna özel önem verilmiş ve yaygın olarak kullanılan antivirüs, firewall, antispyware ve diğer tüm güvenlik programları ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Sistem Kaynaklarını Az Kullanma:
Güvenlik programlarını büyük çoğunluğu, sistem kaynaklarını aşırı kullanarak, sistemi yavaşlatır. AntiLogger ise, yüksek koruma performansı ile çalışmasına rağmen, çok az sistem kaynağı kullanarak sistemi yavaşlatmaz.

Güçlü Sistem Savunma:
Korumanın sürekliliğini temin etmek için, zararlıların AntiLogger’ı kapatma riskine karşı, sistem savunma modülü en güçlü algoritma ile geliştirilmiştir.

YAPMANIZ GEREKENLER

İlk önce aşagıdaki linki doldurun , mailinize gelen aktifleştirme linkini tıklayın ve lisansın mailinize gelmesini bekleyin (15 dk sonra mailinizde)

http://pro.de/aktion/pcwelt/antilogger

Daha sonra aşagıdaki linkten programı kurun ve seriali girin

http://www.zemanausa.com/download.cfm

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Genemi! daha 1 ay önce dağıtmışlardı.Elinde patlıyor galiba lisanslar :)

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
bedava dağıtıma devam kararı almışlar.........

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
gece 1 de geldi lisans. ve bugün serial'e hatalı diyor

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Verdiği lisans 1 gün için geçerli galiba.Aynı gün içinde seriali girip aktif etmen gerekiyor.

Bir ay önce yine dağıtmışlardı.O zaman lisansı aldım 2-3 gün sonra girdim kabul etmedi.Hatta 2 tane lisans almıştım ikisinede aynı seriali verdi.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
evet aynı durum benim başıma da geldi zaten. pc lerden birinde lisans var ama diğerindeki trial bitti. zaten o diğeri için almıştım bunu da ama gece 1 den sonra geldi zaten mail. geç kaldım almaya

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
HARBİERKEK arada işe yarar paylaşımlar yapıyonnn valla :D

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Geçen kullandığım maillerimi bunda da denedim kabul etmedi yeni mail adresi istiyor firma :)