Haber Zelenski pes etme sinyali verdi "Kiev’de durum çok kötü"

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum.

Son olarakta: Bu dava sensiz olmaz Zelenski reis!

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Yeni düşen haberelre göre yarın ABD'ye gidiyormuş. Yaa bana silah ve para yardımı yapın yada ben savaştan çekiliyorum resti çekecek büyük ihtimal Zelenski...

Not: Ben ABD'nin savaşı bırakma diyeceğini ve para silah desteğine devam edeceğini düşünüyorum. Nede olsa derdi tasayı Ukraynalılar ve gaz petrol tahıl alamayan Avrupalılar çekiyor ABD'nin bir zararı yok...

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Batı gazladı gazladı ABD ile birlikte sonra geri çekildiler olan da masum insanlara oldu.

indruppel

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
14
ee zelenski, abd ile beraber filistin, ırak gibi ülkeleri bombalarken bi hayli yüzün gülüyordu. putin'e çocuk katili diyordun, senin zamanında yaptığın neydi? etme bulma dünyası. beter ol.

sepiti

Asistan
Reaksiyon puanı
206
putini sevmem ama genel olarak başından beri rusya haklı bencede . heriflerin dibine nükleer silah koyarım yok natoya girerim savunma hattı oluştururum vs vs diye diye komik çocuk binlerce insanın ölümüne sebep oldu başından beri rusya ile anlaşabilirdi tüm oyunları bozabilirdi . bildiğin komedyenden lider olmuyor işte.

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Arkadaşlar peki Zelenski'nin çalışma ofislerinize benim fotoğrafımı asmayın ile başlayan sözüne neler diyorsunuz?

Reaksiyon puanı
19,152
Annem kırımlı. Babası ukraynalı annesi tatar. O bile bukadar umursamıyor savaşı. Sanki savaş orada değil burda oluyor. Savaşı Türkiye kadar önemseyen başka ülke yok.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Nüfuz kontrol işte. Savaşların başka adı varmı? Herkes usluca yaşıyordu yoksa.