Arkadaşlar hafta içi hergün saat 23:00-02:00 saatleri arasında Alem Fm'de yayın yapan Matrax isimli program yapan Zeki Kayahan Coşkun'un sitesi. Sitede üyeler buluşuyor çeşitli organizasyonlar düzenleyerek buluşuyorlar. Bu siteye 2004 yılından beri üyeyim ilk zamanlar site çok güzeldi hatta aktif olarak bulunduğum ilde çeşitli organizasyonlar düzenledik iyi arkadaşlar edindik. Sanal ortamı reel ortama taşıdık. Sitenin admini yüzünden site her gün daha da kötüye gitmekte. Sitede yöneticiler belli isteyen herkes çok rahat bir şekilde üye olabiliyor banlanma pahasına bile olsa. Sitede pek takılmıyordum site forumunda çok fazla forumlarında mesaj yazmıyordum. Forum kurallarına aykırı yazanlara bile karışmıyordum eskiden yapardım bunu. Site admini sitede öyle bir değişikliğe imza attı ki buna değişiklik mi demek gerekir rezillik mi demek gerekir siz karar verin. Site son olarak süper üyelik diye bir üyelik türü çıkardı. Herkes bilir k eğer bu tarz bir üyelik olduğu zaman normal üyelikten avantajları olması lazım. Tam tersine süper üyelik adına hiç bir değişiklik yok. Normal üyelikin her şeyini kısıtlanması Normal üyelerin bu sitede tek yapabildiği sadece forum sayfasını görebilmek başka bir şey yapamıyor konulara mesaj bile yazamıyor. Aylık 5 TL.lık ödemeyle sözde forumda süper üyelik alarak sözde siteyi kaliteli hale getirecekler. Bu bahsettiğim sitede bu admin olduğu sürece hiç bir şey düzelmez. Kusura bakmayın arkadaşlar zamanında bu siteye çok emek verdim o yüzden yazım biraz uzun oldu.