Zeitgeist

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir belgesel, çok etkilendim ve birçoğumuzun komplo teorisi olarak değerlendirdiği gerçekleri anlatıyor, ancak gördüğüm kadarıyla atheistler çekmiş din ile ilgili kısımları atlayabilirsiniz.

Belgesel ücretsizdir, sinema ve televizyonda değil sadece internet üzerinden izlenebilir, Türkçe altyazısı sitede mevcuttur

Merak ediyorsanız sözlükte veya diğer sitelerde yorumları okuyabilirsiniz, belgesel iki saat ancak son 20 dakikası sırf din üzerine olduğu için orasını izlemeseniz de olur

Zeitgeist - The Movie

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 hafta oldu indireli ama hala izleyemedim:(
ama bi gün izleyecem:)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
özellikle ekonomi kısmını ( başlangıç ) can kulaığyla dinleyin ;)

stnbl_l

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önemli bi film beni de baya etkilemişti girişe dikkat

Antoine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir belgesel, çok etkilendim ve birçoğumuzun komplo teorisi olarak değerlendirdiği gerçekleri anlatıyor, ancak gördüğüm kadarıyla atheistler çekmiş din ile ilgili kısımları atlayabilirsiniz.

Belgesel ücretsizdir, sinema ve televizyonda değil sadece internet üzerinden izlenebilir, Türkçe altyazısı sitede mevcuttur

Merak ediyorsanız sözlükte veya diğer sitelerde yorumları okuyabilirsiniz, belgesel iki saat ancak son 20 dakikası sırf din üzerine olduğu için orasını izlemeseniz de olur

Zeitgeist - The Movie
Zeitgeist, toplumun manipüle edilmesinde rol oynayan güçlere işaret eden bir belgesel. Din ile ilgili kısımda ateizm propogandası yapılmıyor, dinin toplumu uysallaştırma amaçlı kullanıldığından bahsediyor. Diğer iki uysallaştırıcımız ise savaşlar ve ekonomi.

Ülke halkını ekonomik ve dini yönden kontrol ederken, çıkardığınız savaşlarla da halka korku salar ve yapay milliyetçilik yaratırsanız, toplumun desteğini arkanıza alarak istediğiniz her türlü şeyi yapabilirsiniz. Zeitgeist'in savunduğu nokta budur.

Verilen bilgiler konusunda taraflı davranılmış mıdır? Her belgeselde olduğu gibi evet, neden olmasın?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çok önemli bir belgeseller serisi.
Zeitgeist Addemdum (2.film) belgeselinde bir ekonomik tetikçinin itirafları kısmı ülkemizi de yakından ilgilendiren bir konu.

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence kesinlikle her insanın izlemesi gereken bir belgesel nasıl da kandırılıyoruz görükmesi gerekir.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Çok önemli bir belgeseller serisi.
Zeitgeist Addemdum (2.film) belgeselinde bir ekonomik tetikçinin itirafları kısmı ülkemizi de yakından ilgilendiren bir konu.

o tetikçinin söylediklerini tıpatıp yaşıyoruz zaten ..
çok sağlam bi belgeseldir , herkesin izlemesi gerek