Zamunda.net Üyelikleri Açıldı

hikmetacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Поради технически проблем в дейта центъра, където се намират сървърите на Zamunda.net, са възможни прекъсвания с тракера. Ако е необходимо рестартирайте торент задачите си.

Zamunda.net Sunucuları bulunan veri merkezinde teknik sorunlar nedeniyle izci mümkün kesintiler vardır.
google translate böyle çevirdi admin yollamış herkese mesaj inş zamunda.net birşey olmaz .D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hepsi ne ise de üyeliğimi silmişler zamunda da :)

hikmetacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaç gündür ratio yansıtmıyor ve ratiolarla ilgilenmiyo yapan yapsın fakeupload ban atmıyo :D fakat download yaptım onu yansımamış :( ratio alamadım bu yüzden :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sa ne yapsam ratiom artar yardımcı olurmusunuz ?
m3882.jpg
1kb lık veri çek download 0 olduğundan ratio çıkmıyor :mrgreen:

hikmetacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun zamunda.net hacklendi :D bir grup korsan sitenin içeriğini indirmiş falan diye mesaj attı admin

Приятели, група хакери са свалили бекъп на сайта и е възможно да вдигнат няколко сайта с подобен дизайн и информация от предишните дни.
Не се притеснявайте за паролите, те са криптирани и няма кой да ги види в чист вид.
Поради тази причина е затруднено влизането в сайта близките 2 дни. Работим по отстраняване на проблемите и се извиняваме за причиненото неудобство.

Türkçesi google translate çeviri
Arkadaşlar, bir grup korsan sitenin bir yedeğini indirdiğiniz ve önceki gün benzer bir tasarım ve bilgi ile birkaç site artırabilir.
Şifreler hakkında endişelenmeyin şifrelenir ve hiç kimse kendi saf şeklinde onları görebilirsiniz.
Bu yüzden, yer zor giriş sonraki 2 gündür. Biz sorunları çözmeye çalışıyoruz ve biz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

dangerousmen72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zamunda üye olamıyorum bu hatayla karşılaşıyorum Г–nemli :Bu siteye girmek iГ§in Г§erezleri (Cookies) etkin olmalД±dД±r

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Zamunda.net e saldırı yapılmış arkadaşlar. Şu an teknik çalışma var.

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende üye oldum. Zaten konuyu açanda bendim, ama hesabım'a 1 kere girdim. O yüzden kapandı. Girmememin sebebide çok daha iyi bir site bulmam.

http://kat.ph/

Gerek arayüzü olsun, gerek torrent'ların seedleri olsun. 10 numara bir torrent sitesi. işin güzel yanı ratio diye bir olay yok.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
uzun zamandır takip ettiğim torrent sitesi zamunda da üyelik açılmıştır.Üye olabilirsiniz ...:yes:

leonix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
zamunda.net admini sitenin domayni calmis asil zamunda su anda zamunda.se

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
benim eski üyelikler uçmuştu,şimdi site artık böyle mi devam edecek acaba?

rimde06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar zamunda dan indiriğimiz dosyaları nasıl çalıştıracaz hangi programla bana bi yardımcı olun lütfen

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
arkadaşlar zamunda dan indiriğimiz dosyaları nasıl çalıştıracaz hangi programla bana bi yardımcı olun lütfen

İndirdiğin dosyalara bağlı ama sanırım senin istediğin torrentleri indirmek için uTorrent olsa gerek.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
zamunde net türkçe değil dogru dürüst anlayamıyorum :) türkçe versıyonu yokmu

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Zamudna kullanmasını bilene iyi bir torrent sitesi ;)

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üyelikleri acık olan siteler bölümüne yazdımda senin burda konu açman daha iyi oldu .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zamunda üyeliğini kaçırdım .
elinizde fazla zamunda hesap varsa verebilirmisiniz

Üyeligi kacırdıgın falan yok halen acık kayıt olabilirsin.

arkadaşlar bende üye oldum. Zaten konuyu açanda bendim, ama hesabım'a 1 kere girdim. O yüzden kapandı. Girmememin sebebide çok daha iyi bir site bulmam.

http://kat.ph/

Gerek arayüzü olsun, gerek torrent'ların seedleri olsun. 10 numara bir torrent sitesi. işin güzel yanı ratio diye bir olay yok.

kardeşim kat.ph public bir tracker cok eski torrentleri burdan indiremesin hem o seed yapıyor görünen okadar seed yaptıklarını düşünmüyorum torrent programında uploadı kapatıyorlar ama seed yapmış gibi gözüküyorlar. Böyle sitelerde cok eski dosyaları indirmek mümkün olmuyor ama zamunda gibi bir sitede tek seed ile bile tam hızla eski torrentleri rahatlıkla indirebiliyorsun.Hem orada da ratio derdi yok merak etme zamunda no ratio bir tracker isstedigin kadar ratio 'un düşük olsun siteden atılmasın.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende genelde kat.ph dan yararlanıyorum ama zamunda efsanedir candır :)

kemxran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi gerçek zamunda "zamunda.net" mi yoksa "zamunda.se" mi ?

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım Zamunda.se ordaki seedler gercek zamunda.net kiler sanal gibi duruyor sitede 10000 seed gösteriyor dosyayı indiriyorsun 15 seed'i gecmiyor eskiden böyle bir problem yoktu. Zamunda.se ise eski zamunda.net gibi calışıyor.

derbder001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 tane üyelik aldım nolur nolmaz diye :D fakat bir sorum tracker lazım nerden bulucam trackerları

derbder001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende zamanında 3 üyelik almıştım ama baktım ki fazla üyelikler gereksiz, arkadaşlara verdim. :)
Benim başııma başka bişe gelmişti o yüzden 7 tane aldım.Önceden zamundadan 1 tane üyelik almıştım 2-3 ay girmedim ve giriş yapmaya çalıştığımda hata verdi üyeliğiniz blocklanmıştır dedi.Durduk yere neden blockandıysa bende gitti farklı ip'lerden 7 tane üyelik aldım :D

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
7 tane üyelik aldım nolur nolmaz diye :D fakat bir sorum tracker lazım nerden bulucam trackerları

7 tane üyelik aldım ve tracker lazım diyorsun.Zaten aldığın 7 üyelik bi tracker.Her torrent sitesi kendi çapında bi trackerdır arkadaşım.Hem 7 taneye de gerek yok.Zamundada ratio olayı yok.Çok uzun süre giriş yapmazsan veya aynı IP'den üyelik almazsan banlanma riskin neredeyse yok gibi bişey.

frozen_king

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üyelikleri acık olan siteler bölümüne yazdımda senin burda konu açman daha iyi oldu .

Üyeligi kacırdıgın falan yok halen acık kayıt olabilirsin.

kardeşim kat.ph public bir tracker cok eski torrentleri burdan indiremesin hem o seed yapıyor görünen okadar seed yaptıklarını düşünmüyorum torrent programında uploadı kapatıyorlar ama seed yapmış gibi gözüküyorlar. Böyle sitelerde cok eski dosyaları indirmek mümkün olmuyor ama zamunda gibi bir sitede tek seed ile bile tam hızla eski torrentleri rahatlıkla indirebiliyorsun.Hem orada da ratio derdi yok merak etme zamunda no ratio bir tracker isstedigin kadar ratio 'un düşük olsun siteden atılmasın.

Yukardaki arkadaş Hakılı . kat.ph tracker dan bşaka bişi diil

Zamunda benim için torrentte bir numara bide arkaşın biri ratiosunu paylaşmıs dayanamadım

pw7xv.jpg

derbder001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar zamundadann nasıl tracker alıcaz yani nasıl tracker bulup kulancaz

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
771
Zamunda.net candır , kandır :)