WhiteHawk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
Ben de üye oldum ama bu site sırf rusça Türkçe yada İngilizce olarak nasıl kullanacaz.
Ben de üye oldum ama bu site sırf rusça Türkçe yada İngilizce olarak nasıl kullanacaz.
Profil ayarlarına gir, Language kısmını English olarak değiştir.
Eğer kodlamadan dolayı abuk sabuk yazılar çıkıyorsa resimle gösteririm![]()
aktifleştirme kodu ne zaman gelir?
lechturk te açmış üyeliği ona da üye oldum onda da aktifleştirme kodu gelmedi?
2sinde de geç mi geliyor aktifleştirmeler?
peki lechturkte?Ben onu denedim ama her siteye girişimde yine varsayılan dile dönüyordu :wnik:
--- Mesaj Güncellendi ---
Üye olmak için Aktifleştirme Kodu istenmiyor. Üyelik bilgilerini doldurup yolladıysan tamamdır.
İngilizce kullanım daha kolay aslında.Bu zamundayı türkçe kullanmak için google çeviriyi kullanamıyorum.çeviri yapamıyor.hata veriyor.başka bir yol varmı ?
Açık şuan sorun sizde.Arkadaşlar,Zamunda kapandımı ? bilgisi olan varmı? ben giremiyorum kaç haftadan beri?
Arkadaşlar,Zamunda kapandımı ? bilgisi olan varmı? ben giremiyorum kaç haftadan beri?
olabilir. Önceden girebiliyormuydunuz. Birkaç sağlayıcı yasaklı.DNS Ayarlarınıda kapattım.ama hâla giremiyorum. İp ban falan olurmu ne bilim? varmı böyle şeyler?
Bende giriyor.Evet.birkaç oyun-dizi indirmiştim.sorun yoktu(2hafta önce)
şuan ve 1 haftadan beri:
"Bağlantı zaman aşımına uğradı
www.zamunda.net sunucusu çok geç cevap veriyor."
dns ayarlarınızı 8.8.8.8/8.8.4.4 yapıp tekrar denermisin?Girmeme yardımcı olacak,fikri olani,bilgisi olan varmı acaba bu konuda?
google'un dns' si biliyorum.denedim olmadı.dns ayarlarınızı 8.8.8.8/8.8.4.4 yapıp tekrar denermisin?
allah alllah ben yaptım girdim denedim de siz bana özelden iletin kullanıcı adı şifrenizi e postanızı ben sizin yerinize alayımgoogle'un dns' si biliyorum.denedim olmadı.
208 67 222 222
208 67 220 220
bunuda denedim gene olmadı.firefox çerezlerini sildim olmadı.explorer'dan denedim olmadı.modeme res attım olmadı.
başka çözüm alternatif kaldımı bilmiyorum
google'un dns' si biliyorum.denedim olmadı.
208 67 222 222
208 67 220 220
bunuda denedim gene olmadı.firefox çerezlerini sildim olmadı.explorer'dan denedim olmadı.modeme res attım olmadı.
başka çözüm alternatif kaldımı bilmiyorum