Zamunda.net Kapandı mı ? =>> [Hayır Tekrar Açıldı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blgt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vekil ayarları böyleyken diğer sitelere girişlerde ağırlık olmaz değil mi?

malesef diğer sitelerdede yavaşlama oluyor fakat mozilla kullanıyorsan eger zamunda gireceğin zaman bu şekilde kullanırsın girmeyeceğin zaman ayarlar kısmından yine tek tuşla üsttekini secersin. zor bir yanı yok yani

---------- saat 09:39 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:25 eklenmişti ----------

arkadaşlar zamunda forumunda güzel bir msg gördüm

#2654697 from Ico2005 (Power User) at 2009-11-11 22:25:26 GMT (11 hours )

Last 2-3 days I (and bealive others) was unable to access to the site. On other forums was posted news that Zamunda was blocked foreign IP adresses. Only Bulgarian users can access to the site. Is this end for foreign users (like ArenaBG)? Can someone from the staff could be kind to inform us about this? We are sitting in the dark and waiting for the light at the end of tunnel...

#2654745 from PrinceRakeem (Junior Moderator) at 2009-11-11 22:47:32 GMT (10 hours )

Patience.

ingilizcesi olmayanlara açıklayım. üstteki üye özetle bizim sıkıntımızdan bahsetmiş. bulgaristan dışı giremiyoruz vs..

alttaki MODERATOR patience yani "sabır" diyor. yakında düzelicek anlıyacağımız.

ve site inaktif ve ratiosu çok düşük olan birçok üyenin kullanıcılığını sildi. benimde 3 accountum vardı 2 si gitti :lol: böyle birşeyi neredeyse ilk defa yapıyorlar üye alınacağı zaman genelde üyelik sınırını arttırırlardı. bu defa temizlik yapmışlar.

omer1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş > Ağ > Ayarlar

Vekil sunucu ayarlarını seç (3. sırada)

HTTP vekil sunucusu : 94.156.140.246 Port : 8080

√ Tüm iletişim kuralları için bu vekil sunucuyu kullan. seçeneğini seç.

hocam ben bu dediklerini yapınca hiç bir sayfa açılmıyor :) nasıl yapabiliriz başka

blgt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şirketteki bilgisayarda oldu burdakinde niye olmadı yaw off deli olucam aynı şeyleri yaptım burda çalışmıyor

arkadaşlar niye böyle oldu hiç bir sayfa görüntülenemiyor diyor bendede

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sanırımbenim aacc side silmişlerdir resmen sömürü yapmıştık :D

blgt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çalışmayanlar

212.117.63.145 port: 3128

bunu denesin proxy switcer ile kontrol ettim hollanda proxysi görünüyor şuna dikkat ettinizmi bilmiyorum ama mozilladan flagfox eklentisini kullanıyorsanız site hollanda serverlarından yani anladığım akdarıyla hollanda proxylerindende ulaşılabiliyor gibi fakat http://whatismyipaddress.com/ sitesinden haritada bulgaristan görünüyorum ama biraz daha deniyim hollanda proxyleri ile size tekrar dönerim

legolas356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamunda geri döndüüüü:=) okulun 25 mbps'lik internetini sonuna kadar sömürebilirim artıkkk:=) yehuuuuuuuuuuuu

hellmare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nihayet! Zamunda - sonunda - yanımızda ve aramızda! Aman bizi bir daha sensiz bırakma zamunda :-)))

---------- saat 19:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:50 eklenmişti ----------

Bildiğim kadarıyla belli dönemlerde silinen üyelerin yerine yenileri alınıyor. Yani davetiye usulü ile alımı yok!

blgt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şükür valla iyi süründük şu son bi ka gün nasıl etcezde gircez diye :)

---------- saat 21:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:40 eklenmişti ----------

bu arada arkadaşlar zamunda da davetiye sistemi yok yani 2 yıldır ben hiç rastlamadık davetiye yeri gibi bişey. var diyip bilen varsa nerden yolluycağımı söylesin isteyene atıyım 1TB upload var illaki davetiyem vardır

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu zamunda içi davetiye gönderebilecek hayırsever bir arkadaş varmı? Bir türlü zamundaya giremiyorum. İlgilenenlere teşekkür ederim.

pcemboli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav arkadaşlar zamunda davetiyesi vercek kimse yokmu

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sanırım yok arkadasım, ben de arena-trye üye oldum zaten sen de öyle yap derim...

pcemboli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zamn sende arena tr davetiyesi vardır onu bari alayım kardeş

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Konu davetiye isteme muhabbetine döndüğü için;

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...