Zamanda yolculuk mümkün...

Bu konuyu okuyanlar

hasan356

Asistan
Katılım
4 Ağustos 2014
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Nükleer enerji ile çalışan uçabilen, deniz altında hareket eden araç projesi.

Bu projede bugüne kadar yurt dışından pek çok yatırımcıdan ve şirketlerden (Bu şirketlerden bazıları Blackberry, Sony, L’Oréal ve BMW bulunmakta) e-postalar aldım ve toplamda 50 milyar dolar civarında yatırım yapabileceklerini söylediler, fakat bu parayı almak için benim ne yurt dışına gidebilecek nede parayı almak için resmi işlemlere ödeyebilecek durumum var, hatta gelen e-postalardan birinde adıma düzenlenmiş 5,2 milyon dolarlık miraslı mahkeme kararı ve çek (sertifika) var elimde. Umarım yardımlarınızı desteklerinizi esirgemezsiniz.


Zamanda yolculuk.
Efendim iyi günler.
Dünya kendi etrafında saat'de 1600 km/h ile döner, dönerkende gece gündüz oluşur, güneşin etrafında da tam tur bir dönüşünü 365 gün 6 saat'de tamamlar. Demekki biz bir saat boyunca saat'de 1601 km/h ile hareket edersek 1 saat zamanda ileri gitmiş oluruz sizce ve bu hızı dahada artırırsak dünya zamanını sollayarak zamanda 10 yıl ileri gidebiliriz ?
Ayrıca kara deliklerin nasıl oluştuğu ve nasıl yapılabileceği ile ilgili bilgim var.

ftnda = Zamanda ileri gidilen gün sayısı
km/g(day) = Buraya yazılan hız 38400 km/h üstünde olmalı.
-1600 km/h ile normal zamanda 1 saat ilerleriz
-38400 km/d(day) (1600km/h X 24 saat) ile normal zamanda 1 gün ilerleriz

km/d
ftnda= ———————————
38400km/d

Bu formüle göre ışık hızı yani 300000Km/Sn ile 24 saat hareket edersek ışık bir günde 25,920,000,000km/g(day) hızına ulaşır bu hızı dünyanın bir günde yaptığı 38400km/g(day)'e bölersek, sonuç 675000 gün yani 24 saat sonra 1849 yıl zamanda ileri gideriz.

Kırşehir gazi ünüversitesi pazarlama bölümünü okudum. Uzay ve zamanla çok ilgileniyorum yurt dışından ünlü fizikçiler Professor Lawrence Krauss, Professor Ronald L. Mallett Türkiye'de Evrensel Bilgi Araştırma ve Uygulama Derneği Başkanı Muzaffer Kınalı'nın Yardımcısı Fatih Sak teorimin doğru olduğunu söylediler, hatta Fatih bey ile anlaşıp zaman makinası bile yapmak istedik fakat yeterli ödeneği bulamadık. Benim bu teorimde bana katılmayan Türkiyeden Prof.Dr. Cengiz Yalçın var.
Bu projede gerekli ödenek nedir bilmiyorum ama gerekli olan malzemeler bükme motoru araç gövdesi için fiber karbon yakıt olarak anti madde(Çok güçlü bir enerji ve patlatıcıdır) veya nükleer enerji. Bu proje sayesinde sadece zamanda yolculuk yapmakdan fazlası mümkün, eğer size zamanda yolculuk yapma kısmı saçma gözüktüyse bu teknoloji ile çok hızlı giden hava yolları aracına sahib olabiliriz, araç çok hızlı hareket ettiği için görünmez olabilme özelliğine sahib askeri alanda kamuflaj olarak kullanılabilir, aracın kalkan olarak kullandığı enerjiyi gıda alanında meyvelerin boyutlarını büyültmek veya küçültmek için kullanabiliriz, diğer gezegenlere yapacağımız keşiflerle belki aids veya kanser gibi ölümcül hastalıkların çaresini bulacağımız minareller bulabiliriz. Bu projeyi hayata geçirmek için devletimizin yardımlarını ve sizin cevabınızı bekliyorum.

Bu konuyla ilgili Amerika'danda herhangi bir yardım alamadım, bu projeyle ilgili sormak istediğiniz aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz. 2036'da dünyaya çarpacak olan Apophis isimli yok edici göktaşını dünyaya çarpma rotasından bir kara delik oluşturarak saptırabiliriz.

Zamanda ileriye gittik peki geri nasıl geliceğiz. Şimdi ışık hızıyla gidersek geleceğe gidiyoruz bunu biliyoruz geri gelmek için kara deliğin içinde ışık hızıyla ilerlememiz gerekir. Ne alakası var derseniz şimdi bir elinize üzerinde galaksi resmi olan fotoğraf alın diğer elinize metre. Şimdi metreyle galaksinin boyunu ölçelim ben kendi resmimdekini ölçtüm 30 cm geldi, galaksinin merkezindeki deliğin resmini ölçelim 1 cm geldi. 30 cm lik içi su dolu kova alalım bu kovanın altına tam ortasına 1 cm'lik delik açalım kovanın tamamen boşalması 3 veya 4 dakika sürdü peki galaksinin tamamen kara deliğe sürüklenmesi neden bu kadar uzun sürüyor bunun sebebi kara deliğin içinde zaman tersine ilerliyor deliğin dışında ise zaman normal olarak ileriye doğru ilerliyor bu sebepden dolayı galaksinin tam bir tur dönmesi çok çok uzun sürüyor. Şimdi galaksimizin merkezindeki delikden içeri girelim diğer tarafdan çıkınca 6 milyar yıl geriye gittiğimizi düşünelim gördüğümüz ilk galaksideki kara deliği kullanarak 7,5 milyar yıl daha geriye gidelim işte karşınızda big bang. Aslında samanyolu galaksimizin kara deliğini kullanırsak 13.5 milyar yıl geriye gideceğimizi düşünüyorum çünkü galaksiler elektrikli süpürge gibi herşeyi içine çekerek büyüyor. Galaksiler tıpkı kütüphaneler gibi geçmişe dair görsel bilgiler taşır. Peki galaksimizdeki delik kapanırsa ne olur girdap o kadar hızlı ilerlerki bu hız yüzünden gezegenler parçalanır daha sonra parçalar birbirine çarpar.

Günümüz teknolojisinde nükleer enerji ile çalışan araçlar var bunlar jet motorlu uçaklar, deniz altılar, feribotlar gibi araçlar 2 gram nükleer enerji bu araçlarda tam 2 yıl da tüketiliyor. Fakat bu araçlardaki enerji çok kontrolsüz olarak çalışıyor bu enerjiyi öyle kontrol altına alabilirizki nükleer enerjiyle çalışan otomobil ve uçaklar yapabilmek mümkün. Nükleer enerjiyi nasıl daha iyi kontrol altına alabileceğimizle ilgili düşüncelerim var.

Peki kara delik projesiyle başka neler yapılabilir, uzak yerlerdeki gezegenlere seyahat edebiliriz, insan vücudunu kesmeden kalp nakli ameliyatı yapabiliriz yani neştersiz ameliyat yapılabilir.

Kara delik denince insanoğlu hep korkmuştur filmlerdeki gibi kara delikler gezegenleri yutmaz aslında kendi hakimiyetini sağlayacak kadar büyük bir kara delik oluşturduğumuzda mermi hızında bizden uzaklaşıp gider ve mermi gibi herşeyi parçalayarak ilerler peki neden derseniz bunun sebebi dünyanın dönmesindendir. Dünya döner kara delik olduğu yerde durur bu sebepden kara delik bizden uzaklaşarak gider. Uzaklaşmasın diye farklı yöntemlerle tutmaya çalışırsak işte o zaman üstünde durduğumuz dünya kara deliğin içine doğru sürüklenmeye başlar.

YAPILMASINI İSTEDİĞİM VE PLANLADIĞIM TÜM PROJELERİM

1-) SU İLE ÇALIŞAN ARAÇ PROJESİ: Suyun elektroliz edilmesi ile ortaya çıkan hidrojen gazının pistonlarda yakılması sonucu ortaya çıkan enerji ile ilerletilen araç biçimi.
2-) MANYETİZMA İLE ÇALIŞAN ARAÇ PROJESİ: İki zıt kutuplu mıknatısın birbirini itmesi ile oluşan enerji ile ilerletilen araç biçimi.
3-) ELEKTRİK İLE ÇALIŞAN ARAÇ PROJESİ: Hepimiz elektrikli arabaları duymuşuzdur bu araçlara birde jeneratör bağlayıp ilk seferde bir kez elektrikle şarj ettikten sonra tekrar şarj etmeden çalışan araç biçimi.
4-) EN İYİ YAZILIMCI PROJESİ: Maliyeti 600 ila 1000 doları bulan çalışmalardan sonra her türlü yazılım dilini anlayabileceğiniz bir proje. Bu proje ile bilgisayardan az çok anlayan bir lise öğrencisi bir yazılımcı ile aynı kefede yer alabilir.
5-) ATOM BOMBASI PROJESİ: Yozgat'ın sorgun ilçesinden çıkarılan uranyum madeni ile atom bombası yapabilmek atomu parçalayabilmek mümkün.
6-) HİDROELEKTRİK SANTRALI PROJESİ: Parçalanan atom santralde elektrik enerjisine dönüştürülebilir.
7-) GENÇLEŞTİRİCİ MAKİNA PROJESİ: Her insanın, maddenin, sıvının içerisinde en küçük yapı taşının atom olduğunu biliyoruz ve bunun belli bir düzende döndüğünüde biliyoruz bu düzeni tersine döndürebilirseniz eğer gençleşmeye başlarsınız.
8- MEYVE OLGUNLAŞTIRICI MAKİNA PROJESİ: Gençleştirici makinanın tersine mantığı ile daha hızlı çalışan, içerisine bir elma fidanı koyduktan 10 dakika sonra elma fidanını yetişkin bir elma ağacına dönüştüren makinadır.
9-) YILDIZ GEÇİDİ STARGATE PROJESİ: Kara delik mantığı ile çalışan, objeleri uzak mesafelere en hızlı gönderen makina.
10-) LAZER SİLAHI PROJESİ: Her türlü objeyi ve canlıyı atomlarına ayıran, yakan, delen, öldüren silahtır.
11-) LAZER KILICI PROJESİ: Kara delik oluşturan, yağmur yağdıran, yakan, kesen, öldüren silahtır.
12-) THOR'UN ÇEKİCİ PROJESİ: Filminde bir yıldızın kalbinden sökülerek yapıldığı söylenmişti bu doğru yıldızın kalbinde anti madde vardır anti madde ile çalışan bu silah yere vurulduğunda anti maddenin en ufak sarsıntısı ile çalışır ve anti madde o ufak sarsıntıyı 100 milyarla çarpıp geri iletir. üzerinizde koruyucu bir kıyafet olmazsa veya acemi ellere geçerse ölümcül sonuçlara yol açabilir.
13-) NÜKLEER MOTOR PROJESİ: Nükleer enerjiyle çalışan bir motordur.
14-) ANTİ MADDE MOTOR PROJESİ: Anti madde ile çalışan motordur.
15-) ANTİ MADDE PROJESİ: Anti maddenin içerisine mikroskopla baktığınız zaman göreceğiniz şeyler sizi şok'a sokabilir.
16-) IŞIK MOTORU PROJESİ: Motorlar arasında en zararsız ve en hızlısıdır ışığın itme gücü ile çalışır.
17-) İNSANLIĞI YEMEK YEME, İÇME VE UYUMADAN KURTARAN PROJE: Beynimizin ve kalbimizin elektrik enerjisi ile çalıştığını biliyorsunuz. Vücudun yeme içme ihtiyacını boşa çıkartıp sınırsız enerjili bir batarya yardımıyla vücudumuzun enerji ihtiyacını karşılayacağız.
18-6. HİS GÜVENLİK SİSTEMİ PROJESİ: Sözünü ettiğmiz nükleer enerjili araçta kontağını çevirdiğinizde gelecekte aracı kullandığınız süre boyunca bir kaza yapmışsanız eğer yaptığınız kazayı size videolu olarak izletecek.
19-) GÖRÜNMEZLİK PROJESİ: Philadelphia deneyinin çalışma mantığı ile çalışıyor.
20-) NEŞTERSİZ AMELİYAT MASASI PROJESİ: Makinayı hastanın göğsüne tuttuğunuzda göğüs kafesi açılmaya başlıyor geçerli kalp naklini gerçekleştirdikten sonra makinayı kapatıp göğsün kapanmasını sağlıyoruz.
21-) ZOMBİ VİRÜSÜ PROJESİ: Dna içerisinde ne zaman öleceğimizin bilgisi vardır, dna içerisindeki ölüm kodunu çıkardığımızda hastanın ölemeyip zombi olduğunu biliyoruz, ölmeyen bu kişiye birde kuduz virüsü verdiğinizde insanlara saldırmaya başlıyo. Zombilerin etinin çürük olmasının sebebide dna'dan gerekli parça çıkarıldığı için dna düzensiz çalışıp parçalanmaya başlıyo tıpkı saatin içerisinden bir dişliyi çıkardığınız zaman tüm dişliler birbirine girip parçalanması gibi işte dna'da parçalandığı için görüntüsü çürümüş et'e benziyor.
22-) RUH VE BİLİNÇ NAKLİ PROJESİ: Kardeliklerden ışığın bile kaçamadığını biliyoruz, ruhu karadelik ile yakalayıp başka bedene nakledebiliriz.
23-) KIYAMET NE ZAMAN VE NEDEN KOPACAK PROJESİ: Küçük kıyamet bundan 3,5 milyar yıl sonra dünya enerjisini tükettiği için olacak büyük kıyamet ise daha sonra oluşacak bunun oluşmasını engellemek için çalışmalar yapılacak. büyük kıyamet hemen yarın bile olabilir.
24-) CENNET PROJESİ: Cennet var mıdır nasıl bir yerdir projesi.
25-) CEHENNEM PROJESİ: Cehennem var mıdır nasıl bir yerdir projesi.
26-) GEZEGEN OLUŞTURUCU PROJESİ: Nötron yıldızı, nükleer enerji, kara delik makinası ve pek çok elementin birleşimi ve yardımıyla oluşturulacak bir gezegen veya dünya.
27-) GEZEGEN YOK EDİCİ PROJESİ: Yeri gelir gezene yok etmek kurtarmak demek olacak.
28- GALAKSİLER NASIL ÇALIŞIR PROJESİ: Nasıl çalıştığı konusunda hiç kimse tam olarak bilgi sahibi değil.
29-) GALAKSİ YOK EDİCİ 1 PROJESİ: Adından da anlaşıldığı üzere galaksi yok ediyo.
30-) GALAKSİ YOK EDİCİ 2 PROJESİ: Adından da anlaşıldığı üzere galaksi yok ediyo. 2 farklı yöntemle galaksiler yok edilebilir.
31-) IŞINLAYICI PROJESİ: Bir cismi ışık hızında başka bir yere ileten araştırma.
32-) KÜÇÜLTÜCÜ PROJESİ: Madde içerisindeki atomların çıkarılması sonucu oluşturulan yeni dizilim düzeni, bir arabayı cep telefonu boyutuna indirebilirsiniz.
32-) BÜYÜLTÜCÜ PROJESİ: Küçültücünün tersine mantığı ile çalışır
33-) ÇOĞALTICI PROJESİ: Diyelimki tarlaya geçen sene 1 küp altın gömmüştünüz ve hala orada o altın, zamanda yolculuk ile düne gittiniz 1 küp altını yanınıza aldınız ve bir gün daha öncesine gittiniz 1 küp daha altını yanınıza aldınız bu şekilde 365 küp altınınız oldu, işte çoğaltıcı makinası bu mantıkla çalışıyo makinanın bir tarafında elma bıraktınız ve makina çalışınca diğer tarafa 1 kasa elma oluşturdu, elma yerine altın koyuyorsunuz öteki tarafa 1 kasa altın çıkıyo. Niye bu makineyi yapmıyorsun derseniz nükleer enerji ile çalışıyo uzman bir ekip ve yeterince para lazım.
34-) KARA DELİK MAKİNESİ PROJESİ: Geçmişe gidebilmek için kullanılan bir araç.
35-) ZAMAN MAKİNESİ PROJESİ: Işık hızına çıkan nükleer enerjili aracımız zamanda yolculuk yapmaya başlayacak.
36-) ROBOT BEDENLER PROJESİ: Sizi bir robota 18 yaşındayken vücudunuzla birlikte aktarıyoruz vücudunuz yerine robot yıpranıyor 100 yıl sonra robot eskiyip içinden çıktığınız zaman görüntünüz 18 yaşında biri gibi ama yaşınız 118 olmuş oluyor.
37-) NANO KIYAFET PROJESİ: Demir adam (ıron man) filmi baş rollerdeki oyuncuların kullandığı kıyafetlerden 100 kat daha güçlü bir kıyafet tasarısı projesi.
38- NANO TEKNOLOJİ PROJESİ: Süperman'den, örümcek adama, vampirlerden, kurt adamlara kadar herşey mümkün tüm hastalıkların tedavisi mümkün buraya kadar anlattığım tüm projeler mümkün fakat yapılması çok zor adı günümüzdeki nano teknolojiye biraz benzediği için nano teknoloji dedim. çok iyi bir fizik, yazılım, elektronik ve pek çok bilim dalını gerektiriyo.
39-) TANRI GEMİSİ PROJESİ: Ona doğru ateş ettiğinizde mermiyi top mermisi yapıp size geri gönderen, bir şekilde patlattığınızda mürettebatıyla birlikte tekrar geri birleşen galaksi büyüklüğünde ve daha çok büyüyebilen yok edilemeyen deposunda iki tane güneş bulunan bir tür uzay aracıdır.
DİPNOT: Evet dipnot bilgi olarak bilmenizi istediğim bir bilgi dünyanın yörüngesinden çıktınız uzaydasınız güneşin parlaklığı hoşunuza gitti ve güneşe daha çok yaklaşıp bakmaya başladınız güneşten size doğru gelen gama ışınları dna yapınızda bozulmaya, baş dönmesine, kusmaya, vücudunuzun gama ışınına maruz kalan bölgelerinde ocağın üstündeki yağın erimesi gibi erimesine neden olur.

Altta gördüğünüz web adreslerinde yani forumlarda bu projeyi halk ile paylaştım pek çok insan sorular sordu ve pek çok cevaplar verdim isterseniz forumlara bakarak sormak istediğiniz pek çok soruya cevap bulabilirsiniz . Web adreslerini yazamasanız eğer bana cep telefonu veya e-posta ile ulaşırsanız ben size mesaj veya e-posta olarak forum adreslerini gönderebilirim.

Nükleer Enerji ile çalışan araç projesi, Aids ve Kanserin Tedavisi Bulundu.:


Diğer forumlardaki yorumlar silinmiş silinen yorumlara alttaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.


Hasan ŞAHİN.
E-Mail: [email protected]
veya
[email protected]
veya
[email protected]
Cep: +90 537 700 99 30
veya
Cep 2: +90 544 441 83 01
 
Son düzenleme:

Nixadz

Asistan
Katılım
22 Nisan 2019
Mesajlar
239
Reaksiyon puanı
63
Puanları
28
Yaş
23
Dünya kendi etrafında saat'de 1600 km/h ile değil,1670 km/h ile döner.Dünya,Güneşin etrafında da tam tur bir dönüşünü 365 gün 6 saat'de değil, 365 gün 5 saat 48 dakika 46 saniye'ye tamamlar."Dünyanın kendi etrafında döndüğü hızdan 1 km/h hızla irerlersek zamanda ireli gitmiş oluruz"anlamına gelen cümleyi yazdığınızdan sonra okuma gereği duymadım,güzel troll fakat forumlardakı pp'niz daha gerçekçi olsa güzel olur.Zamanında Oğuz Sasi de böyle milleti trollemişti(fakat onunki din,uzaylı,yaratılış hakkında olduğu için çok ilgi görmüştü)belki Oğuz Sasi'den ilham aldınız ya da Oğuz Sasi'siniz.
 

hasan356

Asistan
Katılım
4 Ağustos 2014
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Dünya kendi etrafında saat'de 1600 km/h ile değil,1670 km/h ile döner.Dünya,Güneşin etrafında da tam tur bir dönüşünü 365 gün 6 saat'de değil, 365 gün 5 saat 48 dakika 46 saniye'ye tamamlar."Dünyanın kendi etrafında döndüğü hızdan 1 km/h hızla irerlersek zamanda ireli gitmiş oluruz"anlamına gelen cümleyi yazdığınızdan sonra okuma gereği duymadım,güzel troll fakat forumlardakı pp'niz daha gerçekçi olsa güzel olur.Zamanında Oğuz Sasi de böyle milleti trollemişti(fakat onunki din,uzaylı,yaratılış hakkında olduğu için çok ilgi görmüştü)belki Oğuz Sasi'den ilham aldınız ya da Oğuz Sasi'siniz.
Dünya 1600km/h la dönüyordu geçen sene sonra hızı arttı ve 1670 oldu o önemli değil förmüle 70km daha ilave edicez. Ben oğuz değilim adım hasan.
Förmül.jpg
 
Son düzenleme:

Cem özgür

Asistan
Katılım
5 Mart 2019
Mesajlar
179
Reaksiyon puanı
92
Puanları
28
Zamanda ileriye doğru seyahat zaten bilimce kabul edilen birşey. Yörüngede dönen Gps uyduları bu prensibe göre düzeltme yapar aksi taktirde hizmet veremezdi. Uçuş yapan her pilot aslında çok küçük miktarda zamanda ileri gitmiş olur. Ancak geriye gitme olayı şu anda bilime ters görünüyor. Stephen hawking bunu geriye doğru maddeleşmeninin imkansız oluşuyla açıklar.
 

Mtn S

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Ocak 2017
Mesajlar
23,310
Reaksiyon puanı
15,299
Puanları
113
Nükleer enerji ile çalışan uçabilen, deniz altında hareket eden araç projesi.

Bu projede bugüne kadar yurt dışından pek çok yatırımcıdan ve şirketlerden (Bu şirketlerden bazıları Blackberry, Sony, L’Oréal ve BMW bulunmakta) e-postalar aldım ve toplamda 50 milyar dolar civarında yatırım yapabileceklerini söylediler, fakat bu parayı almak için benim ne yurt dışına gidebilecek nede parayı almak için resmi işlemlere ödeyebilecek durumum var, hatta gelen e-postalardan birinde adıma düzenlenmiş 5,2 milyon dolarlık miraslı mahkeme kararı ve çek (sertifika) var elimde. Umarım yardımlarınızı desteklerinizi esirgemezsiniz.


Zamanda yolculuk.
Efendim iyi günler.
Dünya kendi etrafında saat'de 1600 km/h ile döner, dönerkende gece gündüz oluşur, güneşin etrafında da tam tur bir dönüşünü 365 gün 6 saat'de tamamlar. Demekki biz bir saat boyunca saat'de 1601 km/h ile hareket edersek 1 saat zamanda ileri gitmiş oluruz sizce ve bu hızı dahada artırırsak dünya zamanını sollayarak zamanda 10 yıl ileri gidebiliriz ?
Ayrıca kara deliklerin nasıl oluştuğu ve nasıl yapılabileceği ile ilgili bilgim var.

ftnda = Zamanda ileri gidilen gün sayısı
km/g(day) = Buraya yazılan hız 38400 km/h üstünde olmalı.
-1600 km/h ile normal zamanda 1 saat ilerleriz
-38400 km/d(day) (1600km/h X 24 saat) ile normal zamanda 1 gün ilerleriz

km/d
ftnda= ———————————
38400km/d

Bu formüle göre ışık hızı yani 300000Km/Sn ile 24 saat hareket edersek ışık bir günde 25,920,000,000km/g(day) hızına ulaşır bu hızı dünyanın bir günde yaptığı 38400km/g(day)'e bölersek, sonuç 675000 gün yani 24 saat sonra 1849 yıl zamanda ileri gideriz.

Kırşehir gazi ünüversitesi pazarlama bölümünü okudum. Uzay ve zamanla çok ilgileniyorum yurt dışından ünlü fizikçiler Professor Lawrence Krauss, Professor Ronald L. Mallett Türkiye'de Evrensel Bilgi Araştırma ve Uygulama Derneği Başkanı Muzaffer Kınalı'nın Yardımcısı Fatih Sak teorimin doğru olduğunu söylediler, hatta Fatih bey ile anlaşıp zaman makinası bile yapmak istedik fakat yeterli ödeneği bulamadık. Benim bu teorimde bana katılmayan Türkiyeden Prof.Dr. Cengiz Yalçın var.
Bu projede gerekli ödenek nedir bilmiyorum ama gerekli olan malzemeler bükme motoru araç gövdesi için fiber karbon yakıt olarak anti madde(Çok güçlü bir enerji ve patlatıcıdır) veya nükleer enerji. Bu proje sayesinde sadece zamanda yolculuk yapmakdan fazlası mümkün, eğer size zamanda yolculuk yapma kısmı saçma gözüktüyse bu teknoloji ile çok hızlı giden hava yolları aracına sahib olabiliriz, araç çok hızlı hareket ettiği için görünmez olabilme özelliğine sahib askeri alanda kamuflaj olarak kullanılabilir, aracın kalkan olarak kullandığı enerjiyi gıda alanında meyvelerin boyutlarını büyültmek veya küçültmek için kullanabiliriz, diğer gezegenlere yapacağımız keşiflerle belki aids veya kanser gibi ölümcül hastalıkların çaresini bulacağımız minareller bulabiliriz. Bu projeyi hayata geçirmek için devletimizin yardımlarını ve sizin cevabınızı bekliyorum.

Bu konuyla ilgili Amerika'danda herhangi bir yardım alamadım, bu projeyle ilgili sormak istediğiniz aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz. 2036'da dünyaya çarpacak olan Apophis isimli yok edici göktaşını dünyaya çarpma rotasından bir kara delik oluşturarak saptırabiliriz.

Zamanda ileriye gittik peki geri nasıl geliceğiz. Şimdi ışık hızıyla gidersek geleceğe gidiyoruz bunu biliyoruz geri gelmek için kara deliğin içinde ışık hızıyla ilerlememiz gerekir. Ne alakası var derseniz şimdi bir elinize üzerinde galaksi resmi olan fotoğraf alın diğer elinize metre. Şimdi metreyle galaksinin boyunu ölçelim ben kendi resmimdekini ölçtüm 30 cm geldi, galaksinin merkezindeki deliğin resmini ölçelim 1 cm geldi. 30 cm lik içi su dolu kova alalım bu kovanın altına tam ortasına 1 cm'lik delik açalım kovanın tamamen boşalması 3 veya 4 dakika sürdü peki galaksinin tamamen kara deliğe sürüklenmesi neden bu kadar uzun sürüyor bunun sebebi kara deliğin içinde zaman tersine ilerliyor deliğin dışında ise zaman normal olarak ileriye doğru ilerliyor bu sebepden dolayı galaksinin tam bir tur dönmesi çok çok uzun sürüyor. Şimdi galaksimizin merkezindeki delikden içeri girelim diğer tarafdan çıkınca 6 milyar yıl geriye gittiğimizi düşünelim gördüğümüz ilk galaksideki kara deliği kullanarak 7,5 milyar yıl daha geriye gidelim işte karşınızda big bang. Aslında samanyolu galaksimizin kara deliğini kullanırsak 13.5 milyar yıl geriye gideceğimizi düşünüyorum çünkü galaksiler elektrikli süpürge gibi herşeyi içine çekerek büyüyor. Galaksiler tıpkı kütüphaneler gibi geçmişe dair görsel bilgiler taşır. Peki galaksimizdeki delik kapanırsa ne olur girdap o kadar hızlı ilerlerki bu hız yüzünden gezegenler parçalanır daha sonra parçalar birbirine çarpar.

Günümüz teknolojisinde nükleer enerji ile çalışan araçlar var bunlar jet motorlu uçaklar, deniz altılar, feribotlar gibi araçlar 2 gram nükleer enerji bu araçlarda tam 2 yıl da tüketiliyor. Fakat bu araçlardaki enerji çok kontrolsüz olarak çalışıyor bu enerjiyi öyle kontrol altına alabilirizki nükleer enerjiyle çalışan otomobil ve uçaklar yapabilmek mümkün. Nükleer enerjiyi nasıl daha iyi kontrol altına alabileceğimizle ilgili düşüncelerim var.

Peki kara delik projesiyle başka neler yapılabilir, uzak yerlerdeki gezegenlere seyahat edebiliriz, insan vücudunu kesmeden kalp nakli ameliyatı yapabiliriz yani neştersiz ameliyat yapılabilir.

Kara delik denince insanoğlu hep korkmuştur filmlerdeki gibi kara delikler gezegenleri yutmaz aslında kendi hakimiyetini sağlayacak kadar büyük bir kara delik oluşturduğumuzda mermi hızında bizden uzaklaşıp gider ve mermi gibi herşeyi parçalayarak ilerler peki neden derseniz bunun sebebi dünyanın dönmesindendir. Dünya döner kara delik olduğu yerde durur bu sebepden kara delik bizden uzaklaşarak gider. Uzaklaşmasın diye farklı yöntemlerle tutmaya çalışırsak işte o zaman üstünde durduğumuz dünya kara deliğin içine doğru sürüklenmeye başlar.

YAPILMASINI İSTEDİĞİM VE PLANLADIĞIM TÜM PROJELERİM

1-) SU İLE ÇALIŞAN ARAÇ PROJESİ: Suyun elektroliz edilmesi ile ortaya çıkan hidrojen gazının pistonlarda yakılması sonucu ortaya çıkan enerji ile ilerletilen araç biçimi.
2-) MANYETİZMA İLE ÇALIŞAN ARAÇ PROJESİ: İki zıt kutuplu mıknatısın birbirini itmesi ile oluşan enerji ile ilerletilen araç biçimi.
3-) ELEKTRİK İLE ÇALIŞAN ARAÇ PROJESİ: Hepimiz elektrikli arabaları duymuşuzdur bu araçlara birde jeneratör bağlayıp ilk seferde bir kez elektrikle şarj ettikten sonra tekrar şarj etmeden çalışan araç biçimi.
4-) EN İYİ YAZILIMCI PROJESİ: Maliyeti 600 ila 1000 doları bulan çalışmalardan sonra her türlü yazılım dilini anlayabileceğiniz bir proje. Bu proje ile bilgisayardan az çok anlayan bir lise öğrencisi bir yazılımcı ile aynı kefede yer alabilir.
5-) ATOM BOMBASI PROJESİ: Yozgat'ın sorgun ilçesinden çıkarılan uranyum madeni ile atom bombası yapabilmek atomu parçalayabilmek mümkün.
6-) HİDROELEKTRİK SANTRALI PROJESİ: Parçalanan atom santralde elektrik enerjisine dönüştürülebilir.
7-) GENÇLEŞTİRİCİ MAKİNA PROJESİ: Her insanın, maddenin, sıvının içerisinde en küçük yapı taşının atom olduğunu biliyoruz ve bunun belli bir düzende döndüğünüde biliyoruz bu düzeni tersine döndürebilirseniz eğer gençleşmeye başlarsınız.
8- MEYVE OLGUNLAŞTIRICI MAKİNA PROJESİ: Gençleştirici makinanın tersine mantığı ile daha hızlı çalışan, içerisine bir elma fidanı koyduktan 10 dakika sonra elma fidanını yetişkin bir elma ağacına dönüştüren makinadır.
9-) YILDIZ GEÇİDİ STARGATE PROJESİ: Kara delik mantığı ile çalışan, objeleri uzak mesafelere en hızlı gönderen makina.
10-) LAZER SİLAHI PROJESİ: Her türlü objeyi ve canlıyı atomlarına ayıran, yakan, delen, öldüren silahtır.
11-) LAZER KILICI PROJESİ: Kara delik oluşturan, yağmur yağdıran, yakan, kesen, öldüren silahtır.
12-) THOR'UN ÇEKİCİ PROJESİ: Filminde bir yıldızın kalbinden sökülerek yapıldığı söylenmişti bu doğru yıldızın kalbinde anti madde vardır anti madde ile çalışan bu silah yere vurulduğunda anti maddenin en ufak sarsıntısı ile çalışır ve anti madde o ufak sarsıntıyı 100 milyarla çarpıp geri iletir. üzerinizde koruyucu bir kıyafet olmazsa veya acemi ellere geçerse ölümcül sonuçlara yol açabilir.
13-) NÜKLEER MOTOR PROJESİ: Nükleer enerjiyle çalışan bir motordur.
14-) ANTİ MADDE MOTOR PROJESİ: Anti madde ile çalışan motordur.
15-) ANTİ MADDE PROJESİ: Anti maddenin içerisine mikroskopla baktığınız zaman göreceğiniz şeyler sizi şok'a sokabilir.
16-) IŞIK MOTORU PROJESİ: Motorlar arasında en zararsız ve en hızlısıdır ışığın itme gücü ile çalışır.
17-) İNSANLIĞI YEMEK YEME, İÇME VE UYUMADAN KURTARAN PROJE: Beynimizin ve kalbimizin elektrik enerjisi ile çalıştığını biliyorsunuz. Vücudun yeme içme ihtiyacını boşa çıkartıp sınırsız enerjili bir batarya yardımıyla vücudumuzun enerji ihtiyacını karşılayacağız.
18-6. HİS GÜVENLİK SİSTEMİ PROJESİ: Sözünü ettiğmiz nükleer enerjili araçta kontağını çevirdiğinizde gelecekte aracı kullandığınız süre boyunca bir kaza yapmışsanız eğer yaptığınız kazayı size videolu olarak izletecek.
19-) GÖRÜNMEZLİK PROJESİ: Philadelphia deneyinin çalışma mantığı ile çalışıyor.
20-) NEŞTERSİZ AMELİYAT MASASI PROJESİ: Makinayı hastanın göğsüne tuttuğunuzda göğüs kafesi açılmaya başlıyor geçerli kalp naklini gerçekleştirdikten sonra makinayı kapatıp göğsün kapanmasını sağlıyoruz.
21-) ZOMBİ VİRÜSÜ PROJESİ: Dna içerisinde ne zaman öleceğimizin bilgisi vardır, dna içerisindeki ölüm kodunu çıkardığımızda hastanın ölemeyip zombi olduğunu biliyoruz, ölmeyen bu kişiye birde kuduz virüsü verdiğinizde insanlara saldırmaya başlıyo. Zombilerin etinin çürük olmasının sebebide dna'dan gerekli parça çıkarıldığı için dna düzensiz çalışıp parçalanmaya başlıyo tıpkı saatin içerisinden bir dişliyi çıkardığınız zaman tüm dişliler birbirine girip parçalanması gibi işte dna'da parçalandığı için görüntüsü çürümüş et'e benziyor.
22-) RUH VE BİLİNÇ NAKLİ PROJESİ: Kardeliklerden ışığın bile kaçamadığını biliyoruz, ruhu karadelik ile yakalayıp başka bedene nakledebiliriz.
23-) KIYAMET NE ZAMAN VE NEDEN KOPACAK PROJESİ: Küçük kıyamet bundan 3,5 milyar yıl sonra dünya enerjisini tükettiği için olacak büyük kıyamet ise daha sonra oluşacak bunun oluşmasını engellemek için çalışmalar yapılacak. büyük kıyamet hemen yarın bile olabilir.
24-) CENNET PROJESİ: Cennet var mıdır nasıl bir yerdir projesi.
25-) CEHENNEM PROJESİ: Cehennem var mıdır nasıl bir yerdir projesi.
26-) GEZEGEN OLUŞTURUCU PROJESİ: Nötron yıldızı, nükleer enerji, kara delik makinası ve pek çok elementin birleşimi ve yardımıyla oluşturulacak bir gezegen veya dünya.
27-) GEZEGEN YOK EDİCİ PROJESİ: Yeri gelir gezene yok etmek kurtarmak demek olacak.
28- GALAKSİLER NASIL ÇALIŞIR PROJESİ: Nasıl çalıştığı konusunda hiç kimse tam olarak bilgi sahibi değil.
29-) GALAKSİ YOK EDİCİ 1 PROJESİ: Adından da anlaşıldığı üzere galaksi yok ediyo.
30-) GALAKSİ YOK EDİCİ 2 PROJESİ: Adından da anlaşıldığı üzere galaksi yok ediyo. 2 farklı yöntemle galaksiler yok edilebilir.
31-) IŞINLAYICI PROJESİ: Bir cismi ışık hızında başka bir yere ileten araştırma.
32-) KÜÇÜLTÜCÜ PROJESİ: Madde içerisindeki atomların çıkarılması sonucu oluşturulan yeni dizilim düzeni, bir arabayı cep telefonu boyutuna indirebilirsiniz.
32-) BÜYÜLTÜCÜ PROJESİ: Küçültücünün tersine mantığı ile çalışır
33-) ÇOĞALTICI PROJESİ: Diyelimki tarlaya geçen sene 1 küp altın gömmüştünüz ve hala orada o altın, zamanda yolculuk ile düne gittiniz 1 küp altını yanınıza aldınız ve bir gün daha öncesine gittiniz 1 küp daha altını yanınıza aldınız bu şekilde 365 küp altınınız oldu, işte çoğaltıcı makinası bu mantıkla çalışıyo makinanın bir tarafında elma bıraktınız ve makina çalışınca diğer tarafa 1 kasa elma oluşturdu, elma yerine altın koyuyorsunuz öteki tarafa 1 kasa altın çıkıyo. Niye bu makineyi yapmıyorsun derseniz nükleer enerji ile çalışıyo uzman bir ekip ve yeterince para lazım.
34-) KARA DELİK MAKİNESİ PROJESİ: Geçmişe gidebilmek için kullanılan bir araç.
35-) ZAMAN MAKİNESİ PROJESİ: Işık hızına çıkan nükleer enerjili aracımız zamanda yolculuk yapmaya başlayacak.
36-) ROBOT BEDENLER PROJESİ: Sizi bir robota 18 yaşındayken vücudunuzla birlikte aktarıyoruz vücudunuz yerine robot yıpranıyor 100 yıl sonra robot eskiyip içinden çıktığınız zaman görüntünüz 18 yaşında biri gibi ama yaşınız 118 olmuş oluyor.
37-) NANO KIYAFET PROJESİ: Demir adam (ıron man) filmi baş rollerdeki oyuncuların kullandığı kıyafetlerden 100 kat daha güçlü bir kıyafet tasarısı projesi.
38- NANO TEKNOLOJİ PROJESİ: Süperman'den, örümcek adama, vampirlerden, kurt adamlara kadar herşey mümkün tüm hastalıkların tedavisi mümkün buraya kadar anlattığım tüm projeler mümkün fakat yapılması çok zor adı günümüzdeki nano teknolojiye biraz benzediği için nano teknoloji dedim. çok iyi bir fizik, yazılım, elektronik ve pek çok bilim dalını gerektiriyo.
39-) TANRI GEMİSİ PROJESİ: Ona doğru ateş ettiğinizde mermiyi top mermisi yapıp size geri gönderen, bir şekilde patlattığınızda mürettebatıyla birlikte tekrar geri birleşen galaksi büyüklüğünde ve daha çok büyüyebilen yok edilemeyen deposunda iki tane güneş bulunan bir tür uzay aracıdır.
DİPNOT: Evet dipnot bilgi olarak bilmenizi istediğim bir bilgi dünyanın yörüngesinden çıktınız uzaydasınız güneşin parlaklığı hoşunuza gitti ve güneşe daha çok yaklaşıp bakmaya başladınız güneşten size doğru gelen gama ışınları dna yapınızda bozulmaya, baş dönmesine, kusmaya, vücudunuzun gama ışınına maruz kalan bölgelerinde ocağın üstündeki yağın erimesi gibi erimesine neden olur.

Altta gördüğünüz web adreslerinde yani forumlarda bu projeyi halk ile paylaştım pek çok insan sorular sordu ve pek çok cevaplar verdim isterseniz forumlara bakarak sormak istediğiniz pek çok soruya cevap bulabilirsiniz . Web adreslerini yazamasanız eğer bana cep telefonu veya e-posta ile ulaşırsanız ben size mesaj veya e-posta olarak forum adreslerini gönderebilirim.

Nükleer Enerji ile çalışan araç projesi, Aids ve Kanserin Tedavisi Bulundu.:


Diğer forumlardaki yorumlar silinmiş silinen yorumlara alttaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.


Hasan ŞAHİN.
E-Mail: [email protected]
veya
[email protected]
veya
[email protected]
Cep: +90 537 700 99 30
veya
Cep 2: +90 544 441 83 01
The Flash'taki gibi de zamanda yolculuk yapabiliriz.
 

yucelxx

Öğrenci
Katılım
27 Ocak 2019
Mesajlar
73
Reaksiyon puanı
13
Puanları
8
Yaş
24
E=mc^2 önce bunun olmadıgını ispatlamalısınız yoksa kütleniz enerji olur ;)
 

Son mesajlar

Üst