Ananim
Profesör
Merhabalar öncelikle zaman öldürmelik basit fazla kafa yormayacağım online olmayan oyun arıyorum
Mobil olması tek şartım
Teşekkürler
Mobil olması tek şartım
Teşekkürler
Tekillik için Hücre - Evrim Asla Bitmez - Google Play'de Uygulamalar zamanımı yiyen. Sıkıldıkça bitirmeye ramak kaldığım bir oyun.
![]()
Teklilik İçin Hücre- Mobil Oyun
Bugün size uzun süredir bağımlısı olduğum bir oyun önermek istiyorum. Teklilik için hücre- Evren Asla Bitmez veya kısa adıyla Hücreler. Oyuna sıfırdan var olacak bir dünya geliştirmeyle başlıyorsunuz. Ekrana dokunarak para topluyor bir süre sonra gelişen ekosistem de size yardım ederek para...forum.shiftdelete.net
Ninja Arashi 1-2 Olabilir
Teşekkür EderimEuropean War serisine bakabilirsin. Strateji oyunlarıdır. Ama biraz kafa yormak lazım.
Eski oyunda saçma güncellemeler getirdiler diye sildim hill racing 2 de onlineHill climb racing oynarım arada
Age of Civilizations 2 ve WorldBox.
TeşekkürlerAngry Birds, Subway Surfers, Stranger Things: The Game bakabilirsiniz.
Bir tane hücre savaşları oyunu vardı. Bağlılık yapıyor bak derim.Merhabalar öncelikle zaman öldürmelik basit fazla kafa yormayacağım online olmayan oyun arıyorum
Mobil olması tek şartım
Teşekkürler
AoC 2 de bakabilirsin. Beynini yormayacak bir strateji oyunu.Teşekkürler
CoC online maalesefBir tane hücre savaşları oyunu vardı. Bağlılık yapıyor bak derim.
Eğer zamanını silip süpürsün istiyorsan CoC oyna. Oyun sonlarında bir yükseltme 2 hafta sürüyor. Biraz sinir bozucu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AoC 2 de bakabilirsin. Beynini yormayacak bir strateji oyunu.
TeşekkürlerSoul knight deneyebilirsiniz. Oynanış basit, kazanmak zor yani tam size göre.