Zahide yetiş

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Zahide çok yapmacık değilmi ?

Herşeyi para için yaptıgı zaten belli

niye bu kadar yapmacık oluyor

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Birdaha söylüyorum anla artık...DİN- gösteriş-yoksulları ezme hırrsı - zengin olma hırsı-Hepsi paranın üzerinde duran bir maskedir. Kim bu maskeleri doğru şekilde kullanırsa parayı kazanır hakkı olmadan! Ama hak yiyen de hack yer ;) RED!

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Birdaha söylüyorum anla artık...DİN- gösteriş-yoksulları ezme hırrsı - zengin olma hırsı-Hepsi paranın üzerinde duran bir maskedir. Kim bu maskeleri doğru şekilde kullanırsa parayı kazanır hakkı olmadan! Ama hak yiyen de hack yer ;) RED!
Hak yiyen hack yer :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Zahide Yetiş teyzene söyle bunu teyze çok yapmacıksın...
zahide-yetis-ve-hande-kazanova-ile-biz-bize-8410468_x_o.jpg

teyzenin maşAllah'ı var taş gibi hatun ...
Allah nazardan korusun...
1856688_940x531.jpg

Allah bir yastıkta kocatsın...

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Hemen her nefes alan XXi güzel bulma eğiliminde olan ben bunu itici buluyorum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
güzel ve ekranı dolduruyor diye program devam ediyor Hulya Avşar da öyle yoksa yeteneksizsin de olamazdı.

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Pardon da bu nasıl bir kafa? Din senin istediğin gibi gösterip gömebileceğin bir şey değildir. Biraz araştır. Biz senin inancına saygı duyuyorsan sen de bizim inancımıza saygı duymak ZORUNDASIN! Din hakkında bilgi sahibi olduğun da muamma.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Pardon da bu nasıl bir kafa? Din senin istediğin gibi gösterip gömebileceğin bir şey değildir. Biraz araştır. Biz senin inancına saygı duyuyorsan sen de bizim inancımıza saygı duymak ZORUNDASIN! Din hakkında bilgi sahibi olduğun da muamma.
Denizleri astınız okyanus geliyor... eline kuran alan parayı cebine atandır görüyoruz. Her b*ku yiyip bir abdest sonra '' müslümanık loy''! Biz buna karşıyız inanca değil!

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Denizleri astınız okyanus geliyor... eline kuran alan parayı cebine atandır görüyoruz. Her b*ku yiyip bir abdest sonra '' müslümanık loy''! Biz buna karşıyız inanca değil!
Lütfen siyasete girmesek.

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Yanlış anlamayın bende aynı görüşteyim ama siyaset yasak.

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Anlamadığın şey şu ki, bahsettiğin şeyler dine de ters, dinin emirlerine uymayan kişiler yüzünden dini yargılayamazsın.
Yanlış anlamayın bende aynı görüşteyim ama siyaset yasak.
Hocam ben siyaset tartışmıyorum ama arkadaş söylediklerini tartsın, bilsin. Yoksa ben de tartışmam. Kavga meraklısı değilim...

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Konu nerden nereye gelmiş. Anlamadığım şey ülkenin tek sorunu durup dururken polemik çıkarmak. Bu tartışmayı daha da kızıştırıyor. İnsanların değer verdiği bir inanca laf söylenmese bile, ona benzer bir şeyde hemen polemik oluşturuyoruz. Bi dur, olayı kavra. Adam ne demiş. Amdam bildiğim kadarıyla dindarlardan değilde dinci kesimden örnek vermiş. Ve doğru da söylemiş. Dini kullanarak sömürerek daha kolay hedeflerine ulaşabiliyorlar bu ülkede. Bunu görmezden gelemeyiz.

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Konu nerden nereye gelmiş. Anlamadığım şey ülkenin tek sorunu durup dururken polemik çıkarmak. Bu tartışmayı daha da kızıştırıyor. İnsanların değer verdiği bir inanca laf söylenmese bile, ona benzer bir şeyde hemen polemik oluşturuyoruz. Bi dur, olayı kavra. Adam ne demiş. Amdam bildiğim kadarıyla dindarlardan değilde dinci kesimden örnek vermiş. Ve doğru da söylemiş. Dini kullanarak sömürerek daha kolay hedeflerine ulaşabiliyorlar bu ülkede. Bunu görmezden gelemeyiz.
Hocam söylediğiniz doğru maalesef öyle. Ancak arkadaşın yaptığı genelleme yanlış. İnanmıyor olabilir saygı duyarım. Ancak tamamen dine hakaret ediyor ben de buna kızıyorum zaten.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Zaten ben ona bi şey demedim ama arkadaşın bahsettiği konu sanırım o. Yani hakaret yok. Bu ülkede din doğru dürüst yaşanmıyor. Çünkü cahil insanlsrımız çok ve bu tür ülkelerin gelişememesi ve geride kalması çok normal. Dindar bir ülkeyiz diyoruz ama bir gram Allah'ın kitabını açıp okumuşluğumuz var mı sorgulayalım bence. Adam kendi düşüncesini böyle belirtmek istemiş. Zaten sende düşünceni belirttin. Ben durup dururken konuyu uzatan kişilere söylüyorum sadece. Konuyu siyasete çekmekte yanlış o da ayrı bir konu.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Onu bunu boşverin Zahide hanım çok güzel kadın.