İsyankar97
Asistan
Zahide çok yapmacık değilmi ?
Herşeyi para için yaptıgı zaten belli
niye bu kadar yapmacık oluyor
Hak yiyen hack yerBirdaha söylüyorum anla artık...DİN- gösteriş-yoksulları ezme hırrsı - zengin olma hırsı-Hepsi paranın üzerinde duran bir maskedir. Kim bu maskeleri doğru şekilde kullanırsa parayı kazanır hakkı olmadan! Ama hak yiyen de hack yerRED!
Şu programları kapatsalar çok güzel olmaz mı?Zahide çok yapmacık değilmi ?
Güldüm vallahi [emoji14]Zahide Yetiş teyzene söyle bunu teyze çok yapmacıksın...
![]()
teyzenin maşAllah'ı var taş gibi hatun ...
Allah nazardan korusun...
![]()
Allah bir yastıkta kocatsın...
Yinede gideri varHemen her nefes alan XXi güzel bulma eğiliminde olan ben bunu itici buluyorum
Pardon da bu nasıl bir kafa? Din senin istediğin gibi gösterip gömebileceğin bir şey değildir. Biraz araştır. Biz senin inancına saygı duyuyorsan sen de bizim inancımıza saygı duymak ZORUNDASIN! Din hakkında bilgi sahibi olduğun da muamma.Birdaha söylüyorum anla artık...DİN- gösteriş-yoksulları ezme hırrsı - zengin olma hırsı-Hepsi paranın üzerinde duran bir maskedir. Kim bu maskeleri doğru şekilde kullanırsa parayı kazanır hakkı olmadan! Ama hak yiyen de hack yerRED!
Denizleri astınız okyanus geliyor... eline kuran alan parayı cebine atandır görüyoruz. Her b*ku yiyip bir abdest sonra '' müslümanık loy''! Biz buna karşıyız inanca değil!Pardon da bu nasıl bir kafa? Din senin istediğin gibi gösterip gömebileceğin bir şey değildir. Biraz araştır. Biz senin inancına saygı duyuyorsan sen de bizim inancımıza saygı duymak ZORUNDASIN! Din hakkında bilgi sahibi olduğun da muamma.
Lütfen siyasete girmesek.Denizleri astınız okyanus geliyor... eline kuran alan parayı cebine atandır görüyoruz. Her b*ku yiyip bir abdest sonra '' müslümanık loy''! Biz buna karşıyız inanca değil!Pardon da bu nasıl bir kafa? Din senin istediğin gibi gösterip gömebileceğin bir şey değildir. Biraz araştır. Biz senin inancına saygı duyuyorsan sen de bizim inancımıza saygı duymak ZORUNDASIN! Din hakkında bilgi sahibi olduğun da muamma.
Yanlış anlamayın bende aynı görüşteyim ama siyaset yasak.Denizleri astınız okyanus geliyor... eline kuran alan parayı cebine atandır görüyoruz. Her b*ku yiyip bir abdest sonra '' müslümanık loy''! Biz buna karşıyız inanca değil!Pardon da bu nasıl bir kafa? Din senin istediğin gibi gösterip gömebileceğin bir şey değildir. Biraz araştır. Biz senin inancına saygı duyuyorsan sen de bizim inancımıza saygı duymak ZORUNDASIN! Din hakkında bilgi sahibi olduğun da muamma.
Anlamadığın şey şu ki, bahsettiğin şeyler dine de ters, dinin emirlerine uymayan kişiler yüzünden dini yargılayamazsın.Denizleri astınız okyanus geliyor... eline kuran alan parayı cebine atandır görüyoruz. Her b*ku yiyip bir abdest sonra '' müslümanık loy''! Biz buna karşıyız inanca değil!
Hocam ben siyaset tartışmıyorum ama arkadaş söylediklerini tartsın, bilsin. Yoksa ben de tartışmam. Kavga meraklısı değilim...Yanlış anlamayın bende aynı görüşteyim ama siyaset yasak.
Hocam söylediğiniz doğru maalesef öyle. Ancak arkadaşın yaptığı genelleme yanlış. İnanmıyor olabilir saygı duyarım. Ancak tamamen dine hakaret ediyor ben de buna kızıyorum zaten.Konu nerden nereye gelmiş. Anlamadığım şey ülkenin tek sorunu durup dururken polemik çıkarmak. Bu tartışmayı daha da kızıştırıyor. İnsanların değer verdiği bir inanca laf söylenmese bile, ona benzer bir şeyde hemen polemik oluşturuyoruz. Bi dur, olayı kavra. Adam ne demiş. Amdam bildiğim kadarıyla dindarlardan değilde dinci kesimden örnek vermiş. Ve doğru da söylemiş. Dini kullanarak sömürerek daha kolay hedeflerine ulaşabiliyorlar bu ülkede. Bunu görmezden gelemeyiz.
Biraz saf gibi amaOnu bunu boşverin Zahide hanım çok güzel kadın.
Din yalan söylemez insanlar yalan söyler.Adalet - din ve alayı yalan.
Biraz saf gibi ama![]()